Luka Peklaj 57 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 (urejeno) Sem vesel da vama je ušeč! Ja no, ta barva je obup hahaha. Najprej se mi je zdela čist ok k sm dons pogledu je res mal čudna. Ura je bla 3 ponoč k sm jz tole naredu Kot da bi do treh pil Cviček in bil pijan ko sem zberal barvo in zbrav tako. Danes pa z mačkom in in slabo vestjo. LOL Sam ne najdem cviček barve. Nočm pa d je čist živo rdeča, pa še pol je čist iste barve k un Ferrari skin. Tko da če imata idejo za barvo mi lahko pošljeta kodo za barvo. Velikokrat uporabim tole tabelo ko zbiram barve, učasih pa kar na uč kaj zmešam http://www.computerhope.com/htmcolor.htm Bom zrihtu. Sm dubu še par idej. Neki malga popravki še pridejo. Povejta mi kero številko bosta mela. Morm še pogruntat kam jo bom dal. Se pravi se morta odločt kdo bo mej ker avto. (Al bosta počakala pa se zagrebla za unga k lepši zgleda?) Za logote, če mata idejo kere bi mela povejta čene se bojo gor znajdl uni tipični, enga za olje, enga za feltne, slo racing pa enga za Lux Liveries. U ideja gor bom dal recimo Rogaška Kristal oz nekej kar zravne paše k vinu. Kaj se je ob cvičku? :D Ker to pa res ne vem. Sir, olive?? Dobiš Monster! A to dam samo Joco teb al obema? A ti dam še kšno mejhno nalepko R2P? p.s. Najdu mal bl civilizerano barvo samo še zmeraj nisem prepričan če je to to, Ker cviček ni glih vinsko rdeč Uredil May 12, 2014 - Luka Peklaj Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Red wine? #990012 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Luka Peklaj 57 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Maš vrjetn kar prou da bo ta barva lepš zgledala na avtu. A ni pretemna za Cviček? No ja sam dobr sej to ni zdej tok pomembn niti. Sem probal z drugo rdečo in je veliko bolje. Bom prabal še s tvojo. Štartno številko od obeh prosim in kdo ima kater avto. Upam da ne smetimo kle po forumu, čene lohk debato prestavmo v ZS/FB/Skype... Dobiu sem pripombe da je skin dolgočasen... Se potrudm še kej ustvarjat, al mogoče čist na drugač zastavt, čene bom pa sam tega še mal dodelou?? Za Cviček se mi useeno zdi kar primeren skin. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Red wine? #990012 Nekaj je rdeče vino,drugo pa je cviček. Cviček nima takšne barve Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Vem, da ni cviček take barve. Težko je dobit kodo barve cvička. Malo spremeniš kot ali ozadje za kozarcem pa je čisto druga barva. Mogoče #a50000 ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 #B71E30 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Luka Peklaj 57 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 #B71E30 Neki zlo zlo podobnga sm sam namešu in zgleda res dobr. Mal je tud odvisn kako avto zgleda v špilu pol. Pa odloču sm se za gloss finish ne za metallic ker se mi zdi čudno da je GT3 avto v Metallic barvi. Pa more bit mičkn bleda dreča, sam ne tok kot prva ki je res preveč roza. Sem upošteval use predloge in sem še bol zmeden kot prej Bomo neko rdečo skupi spravl pa bo 2014 GT3 Ciček mešanca^^ Štartno številko prosim. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
JocoG23 416 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Saj cviček je pravzaprav tako belo kot rdeče vino skup mešano(ker včas ni blo placa in so dajal v en sod-iz tega je nastal) Tako da če je en avto bel je pointless ampak nema veze Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Luka Peklaj 57 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Cela reč zard ene barve. Sam je res ta civčk rdeča k ni ne rdeče ne nvem.... Oba sta se u barvo zapičla. Kaj pa štartna številka??? 3x že prašu Pa a Monster na oba? Pa kero fermo še hočta? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
JocoG23 416 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Štartna kerkol, najraje 27 Pa da je liha k sem tak vraževeren. Ma nima veze izber kaj je prosto je samo št. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Luka Peklaj 57 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 27 je že zasedena Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
JocoG23 416 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Random 69 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Luka Peklaj 57 Napisano May 13, 2014 Share Napisano May 13, 2014 Aj lohk 29 k mam ze na avtu pa tak layer dabi ga mogu na novo narest če hočm cifro menat Tale barva je pomoje najbol. Zadovolna? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano May 13, 2014 Share Napisano May 13, 2014 Super bo Cifra je vseeno, jaz tko al tko ne bom fural v prvenstvu, ker nimam časa. Tko da niti ne rabiš belega delat... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano May 13, 2014 Share Napisano May 13, 2014 28 je tud zasedena,.. čist tko kot info Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts