MatejMejak 11 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Ma nej gre vse skup nekam - vidu da je mokra podlaga in naštelal gume na wet....samo sprednje . Ga ni blo ovinka da se ne bi zavrtel, tako da zdej čakam na R2 v boksih Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 23, 2008 Avtor Share Napisano November 23, 2008 Prekinjena povezava....bravo Makselj Bonča sorry, 1x sm te jest....sm me je presnetlo, ko si mel avto počez...tko da mi drugega niti ni ostalo Link to post
igi 51 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Škoda, pa kok zanimiva dirka! Kake ste sploh dal gume? Očitno skor vsi dry? Tale random vreme sploh ni slab Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 23, 2008 Avtor Share Napisano November 23, 2008 Jest sm mel na kvalifikacijaj najprej wet-se, nakar dobim moštveni ukaz (thx McBajs) in prešaltam na slicke...čeprav so se pogoji skozi neki spreminjal...sledi P5 na kvalifkacijah Za dirko spet slajki...pomojem so bli dobra izbira, saj se je proga sušila(glede na to, da ni padal več dež) Link to post
igi 51 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 A ostali še vozijo očitno Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Na Q je bla podlaga damp in so se obnesle slajke, na dirki je podlaga wet zato so dobre wet gume - voda še vedno prši za avti, ki sedaj dirkajo Kurent močno spredaj - wet bi bla taprava izbira Link to post
obes 0 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Meni je prvo začelo neki bluzit z plavimi zastavami (slab znak) čez 15s pa dol padem! Dobro to vreme samo škoda samo da iz boxa se ne vidi kako je vreme in kaka je proga... škoda za dirko Link to post
play 502 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 q poraz čisti, vozim cele wet gume, prvi čas sem kr pogledou , race1 zelo zadovoljen iz 20 na 6mesto,sm je neki štekalo? Race2 poraz, zberem suhe gume in iz 3mesta v 2krogiih na 15. Sicer vse skupaj zelo zanimivo,samo je pa zelo težko, če ne veš točno zakaj se gre, to je čar, pa vsen ni lahko. Čestitke Alešu za prvo mesto :mrgreen: , enako Cupo, res lepo, tako se to dela. Link to post
bremzy 0 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Lahk rečem sam Mirko N. hvala k si oba spravu s steze u zadnem krogu. Link to post
cupo23 0 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Lahk rečem sam Mirko N. hvala k si oba spravu s steze u zadnem krogu. da vidim kaj bo zdaj reku?? Link to post
CooKie 0 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Q me je kr malo stisnilo ko sem vido da je dez sam nemores pomagat Race1 zaje*** da bol ne mores, ko sem vido sonceka sm z mislo da je suho in izbrav gume za suho stezo Race2 prvic vozo med prvih 10 povno akcije ceprav me je v zadnih 2 krogih zacela malo panika grabit ko sem bil v sendvicu obeh sovoznikov Link to post
cupo23 0 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 q poraz čisti, vozim cele wet gume, prvi čas sem kr pogledou , race1 zelo zadovoljen iz 20 na 6mesto,sm je neki štekalo? Race2 poraz, zberem suhe gume in iz 3mesta v 2krogiih na 15. Sicer vse skupaj zelo zanimivo,samo je pa zelo težko, če ne veš točno zakaj se gre, to je čar, pa vsen ni lahko. Čestitke Alešu za prvo mesto :mrgreen: , enako Cupo, res lepo, tako se to dela. jaz sem kar zadovoljen nevem ce sem vozil to progo vec kot 1uro ker pac nimam cajta!!!! hvala play za nastavitve ker ves sam da nimam veliko cajza za drkat igro. drugace pa res huda stvar. samo po race1 takoj po startu v prvem zavoju je nekdo pokosil vse in mi zjebe zadnji amortizer pol pa sem prehiteval vs ekot za salo proti koncu ko me je prehitel v zadnjem ovinku nevem kdo zau nisem mel vec gum zato nisem te splčoh hotel ovirat race2 tudi uredu samo nisem mogel vec igrat ke rme je bolel vrat za popizdit zdrzau pa sem do konca lep pozdarv vsem. cestitam ales!!!!-))))) Link to post
PEK 2 291 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Uffff... tola češko vreme je pa popestrilo drike Q mi ni blo jasn zakaj sm 3sec pocasnej kot vodilni, no u zadnjem poskusu sm pa dal gor DRY gume in prsu na 1. mesto. Race1 ko sm vidu kako sm spelu mi je blo kuj jasno da DRY gume NISO bile prava izbira. Nekak sm probal ostat na stezi in ne prevec izgubljat, v zadnjem krogu, zadnjem ovinku pa mi je uspel celo prit na 2. mesto. Race2 sm si reku... sj zdj je pa bl suho se ze dlje suši pa probam spet DRY. Ojojojoj here we go again... Tresu sm se do 7 kroga na 11 mestu, vmes celo bil 13. !!! Ampak na konc ko je blo mal bolj suho sm odpelu kr uredu in se zavihtel na 4. mesto v parih krogih Škoda da dirka ni bla 11 krogov, ker milslm da bi mel kr nekej šans za zmago. Čestitke obema zmagovalcema. Link to post
Ale 472 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Sploh mi ni blo jasno tole z gumami. Q: Vozil z wet, kar pa očitno ni bla dobra izbirain tako 15 mesto. R1: Nastavitev z Q sploh nisem spreminjal in kar nism mugu verjet. S 15. mesta na 1. v prvem krogu. Pol pa lepo odpeljal do cilja. R2: V boksih pogledal v Session info kjer je pisal DRY in seveda jaz izberem setup za suho. Ko smo štartal mi je pa kr vroče ratal ko sem vidu tolk vode v zraku. Takoj izgubil nekaj mest in padem z 8. na 13. mesto. Sem mel v parih ovinkih velike težave, da se nisem zavrtel. Od 6. kroga naprej, ko se je proga začela sušit sem pa začel lovit zekmovalce pred mano. Na koncu sta mi zmanjkala ene 2 kroga, da bi se uvrstil med točke in končal sem na 10. mestu Čestitke tut mojima sotekmovalcema za odličen moštven rezultat na prvi dirki. Link to post
Mai 134 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 uffff... tale je pa bila pestra... odvozil sem vsegaskupaj 10krogov, ker sm mel neke težave z zdravjem...in sm se prav bal da se tudi drike zaradi bolečin ne bom mogel udeležit... no... mal sm stisnil zobe.. butnul en setup na avto in akcija... z wet gumami in dry setupom mi je uspelo celo 2 mesto.. od zadaj naprej hja.. dry z mal manj brake power in evola pripeljal sm si.. 3 čas.. a kaj ko so tudi drugi pogruntali da z dry hitreje vozijo in me je zopet zavihtelo na začelje.. > Q: P13 R1... štartam z dry nastavitvami.. not good a vseeno mi je uspelo prehitet Terstenjaka in Kožuha. Kurent je prletu mimo kot bi imel raketni pogon. v T1 se je Matej malo zavrtel in zapletel z seatom in kasneje še z Obidom, Marko Mejak pa je malo powerslide-al sredi ovinka sem poskusil zabremzati a ga je moj dotik zarvrtel samo še popravil - v napačno smer.. so so sorry! uspel sem prehiteti zupana in obida in se zavihtel na P8 kasneje še Laščaka. Ko je Bonča postrani uzletel v ovinek in se je Makselj malo ustrašil sta oba pristala v pesku in pri tem manevru se je uspel mimo mene pritihotapiti tudi Vončina. To je bilo v prvem krogu.. L2 je bil mal manj pester a še vedno zanimiv...prehitel sem še Slaparja, Rejčevič se ni dal motit in je smuknim mimo, kasneje sta mu sledila še Tušar in Makselj in držal sem P8. Kasneje sem oba prehitel skupaj z Vončino. prihrumel je mimo tudi Slapar in se začel dobro oddaljevati nakar ga kar naenrkat zmanjka.. vzeli marsovci?!? pristal sem na P5 in ga obrdžal vse do konca dirke... R2 sem si rekel da ne bom naredil podobne poteze, ker je bila proga še vedno wet sem si tudi sam nadel gume za dež in uspešno štartal iz p3 na P1 že na ciljni ravnini... v L1 sem v dveh zaporednih ovinkih naredil napako in Šoster se je malo z komolci, veliko pa kar čez robnik zavihtel mimo mene na P1. v zadnjem klancu navzgor sem naredil še enkrat napako in mimo je šel tudi Tušar in skoraj še Mirko Novak. Bil sem hude boje z Tušarjem in se mu počasi približeval, ko sem skoraj uspel mimo njega v L4 v zadnjem desnem ovinku za ravnino v 2sektorju, no.. v L5 mi je to le uspelo in začel sem se počasi približevat Šosterju. V S1 in S2 sem bil kar nekaj hitrejši in v L8 sem se odločil da tako ne gre dalje in naredil napad s turbo pogonom. v L9 zopet isti ovinek kot s Tušarjem mi je uspelo pretentati Šosterja, ki je malo prepozno zaviral in mu ni preostalo drugega. P1 sem obdržal vse do konca in wet gume so se res izplačale.. super boji, razn malenkosti kar dober day5 Link to post
Recommended Posts