McBajs 8 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Upam da znate prebrat povzetek na glavni strani kjer so novice? Al vam je treba spet črno na belem povedat da je treba kliknit na "več" :?: P.S.: sej ne bi tega omenjal sam ker ni nobenga feedbacka mi je pa mal čudno Aja, pa malce je krajši ker sem zelo hitro pisal ker ni bila čas Link to post
Killer_B 87 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Tehnično tud jst delam, ker sm na šihtu Link to post
Killer_B 87 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Sej glih zato...ker je kratek.....brezveze..... joke Link to post
play 502 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Spisano zelo lepo! sm mal kratko :mrgreen: , bo pa drugič..... Link to post
KRUH 5 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Zmeraj preberem povzetek, zemraj so kul. @McBajs: Tisto (sej veš kaj) ti bom jutr dal na... Pomojem dobš okrog vikenda ti... Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 8, 2008 Avtor Share Napisano October 8, 2008 sicer sva bla ob boku jaz in Maxl, jaz na notranji, se lepo vidi kam gre ovinek Sicer nevem kako si ti to videl ampak prvi ovinek gre v desno in sm bil jest na desni(sepravi notranja) :mrgreen: jes maš prav obrnil sem besede, ti na notranji, jaz na znunnaji, ni sile ker ni bilo tako hudo, pa vseen....bolj na izi, sej ni druge.. :mrgreen: OK...ta mi neda miru Res da sm malo bolj pritišal v prvi ovinek , ampak si kr ostro zavil na desno linijo (aja....na drugi sliki ŠE ni dotika; dirkaška linija je tam kjer je videti sledi gum) Link to post
JeZn 120 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Kar se iz teh slik vidi, je po mojem mnenju to dirkaška nesreča in krivdo nosita oba dirkača. Zakaj?? Po dirkaško povedano je št.10 "zaprla" vrata št.27, da jo le ta ne bi prehitela. Sicer play vozi brez špeglov Sicer bi bilo fajn pregledat kako se je št.10 predhodno pripeljala v ta ovinek. In še neki kar je lahko tudi najbolj pomembno! Mislim da sem ravno v tej temi zasledil da Play vozi brez špeglov. Če bi imel vklopljene bi najbrž videl kje je Makselj in ne bi kar brezglavo odpeljal v ovinek oz. v Makslja. Link to post
Ale 472 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Kar se iz teh slik vidi, je po mojem mnenju to dirkaška nesreča in krivdo nosita oba dirkača. Zakaj?? Po dirkaško povedano je št.10 "zaprla" vrata št.27, da jo le ta ne bi prehitela. JeZn , tvoje mnenje je napačno. Res je, da je št.10 zapiral št.27, vendar je to naredil PRAVILNO! Mislim, da je bilo tu na forumu že dosti napisanega o tem, kdaj lahko nekoga "zapreš", kdaj pa mu moraš pustit prednost oz. prostor. Na slikah se lepo vidi, da je bil kontakt na zadnem delu(kolo) avta št.10. Avtomobila morata biti vzporedno, to pa šteje, če je avto ki prehiteva z prednjim koncem naprej od sredine avta, ki ga prehiteva. Konec prednjih vrat pa naj bi bil sredina avta. Zato bi MORAL v tem primeru popustit avto št.27 A še komu kej ni jasno? Link to post
McBajs 8 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Men ni jasno če sta vi2 že pregledala pa potalala kar je blo za potalat pa pregledat Link to post
JeZn 120 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Če zapiraš, to delaš zavedno in se tudi moraš zavedat posledic In če te zavrti si tudi sam delno kriv, ker si zapiral. Ale sej to so vendar dirke ne pa hoja po modni pisti. Link to post
Ale 472 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Men ni jasno če sta vi2 že pregledala pa potalala kar je blo za potalat pa pregledat Mi2 sva že včeraj pregledala in potalala kar je blo za potalat Link to post
Killer_B 87 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Od te objave naprej ste vsi blizu dodatnih 20 KG. Odločitve komisarjev se ne uporeka.....če že morate težiti, delajte to preko PM komisarja. Lahko pa zagotovim, da sva s Kurentom vsaj 10 minut debatirala okoli tega primera in se na koncu strinjala s kaznijo. Ne misliva se za vsako podeljeno kazen zagovarjati. Ker je pa to prvi problem lahko samo potrdim kar je Kurent že napisal....s tem da dodam naslednje.... Maxl je bil na ciljni ravnini vsaj 15 metrov za voznikom pred sabo....nakar je hotel s poznim zaviranjem prehiteti....ta manever se ne bi dobro končal v nobenem primeru, saj v enem zaviranju ne moreš pridobiti 15 metrov, ne da bi "prestrelil" ovinka (in s tem posledično odpeljal s sabo voznika pred teboj). Tako da kazen ostaja, komentarje pa zadržite zase. Link to post
JeZn 120 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Killer sorry. Jst sploh nisem vedel kdo je tle kazn dobu in kdo ne. Jst sm pač samo komentiral slike. To je izključno moje mišljenje. Nisem FIA, sem pa videl že marsikatero dirko in klepal marsikateri blatnik zaradi takih primerov. Kazni pa ni bilo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 8, 2008 Avtor Share Napisano October 8, 2008 Ma ne ne se ni panike Res nism mislu ugovarjat ničemer....Killer_B ma čist prav....res je priletelo kr v ovinek , je pa tud to res da play nima ogledal vklopljene...da je pa skos pritiskav nazaj pa tudi neverjamem :wink: Kar se pa tiče oporekanja, pa res ni trte mrte....kazen je kazen...tud pri Mclarnu se niso morali pritožiti Link to post
PEK 2 291 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Me ni blo sam vidm da si dobu odgovor - Bonča. Link to post
Recommended Posts