PEK 2 291 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Sem šel mal vas pogledat na trening in RACE1 pa je blo kr zanimiv. Sploh BMW drifti Sm mal poslikal tut: Link to post
Killer_B 87 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Kaj sm mel na zadnji fotki zadnje kolo v zraku?? Jao.... Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Bonča....si ti kdaj prehitel Zupana v prvi dirki(tam okol mene naj bi se svaljkav Nisem prepričan. Ma pomoje sem ga ( sej ma bel/rumen/dreči seat, ne?) Skoraj sem zihr da sem ga... nevem kako da ga ti nisi videl. Glede iRacinga... zdej sem se mal ustavu, ubistvu čakam na konec te sezone, ker sem že izpolnil normo za napredovanje v razred C (1 sezona traja 12 tednov). Sem pa tja še kakšno odpeljem, ma po pravivi povedano, mi ni več tak feeling... manjkajo stvari. Zdej sem dva dni vozil najdaljšo progo na svetu, Targa Florio (en krog je 74 km). Sedaj sem spravil čas kroga na 36min51 sek (špil gpl). ps: Bom še mal tuki pri vas ostal, ker je prav fajn Upam, da nimate nič proti? Link to post
McBajs 8 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Ma sej je, morm sam opozorit Mirka Novaka, ne vem če si je sploh prebral pravila dirkanja. Mogoče je to res za nekoga sam trening, sam za druge so pa bile to legitimne kvalifikacije - NE SMEŠ kar meni nič tebi nič zapeljat iz boksov na progo ne meneč se za možaka ki začenja hitri krog...NE SMEŠ se na kvalifikacijah boriti kot da je dirka (videl si da sem hitrejši, bil sem v hitrem krogu ti pa v prvem krogu iz boksov pa si vseeno zavzemal svoj položaj za vsako ceno)...NE SMEŠ se med samo dirko namenoma zaleteti v avto samo zato ker te je pač že skoraj v celoti prehitel... Skratka, manira je obvezna :!: No zdej pa še mal o progi: ne vem, kot sem v povzetku za Curitibo napisal - to bo res tekmovanje v umetnostnem drsanju Sicer pa sej gre nekak, sam pa ne vem kako doseči manjšo obrabo gum :?: Tu bojo hude težave, vsaj zame... P.S.: una fotka kjer se sladoledi preganjamo mi je zlo všeč Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 btw, Janko, ali kdo drug. kako narediš tko fotke? Da ni kao priloga. Link to post
Mai 134 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 btw, Janko, ali kdo drug. kako narediš tko fotke? Da ni kao priloga. photoshop Link to post
Killer_B 87 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Po moje je mislu kako vpišeš kodo v message, da slik ne označi kot prilogo ampak jih direkt v message vstavi. Bonča nad text inputom kamor pišeš imaš gumbe. Če greš z miško čez njih se ti spodaj pojavi namig kako jih uporabit. Zapelji se čez tistga na katerem piše Img. Mislm da bo od tle naprej šlo. Link to post
play 502 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 PEK hude hude fotke!! :mrgreen: Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Kaj se za img ne da iz diska napisati naslova? Je res možno samo iz interneta unesti? Link to post
Killer_B 87 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Hehe...slika mora biti že na netu....recimo shrani.si.....potem pa link do nje vstaviš med img tage. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Evo še ena fotka od Obida....malce sm jo obdelal....ne rata mi jo postat. Sam mal... Matr sm mogu Google shekat da mi je ratal to sliko postat Na Googlu mam svoj album. Hotel sem linkat na sliko pa je bil link napačen....v bistvu ni bil direkt na sliko ampak na stran kjer je slika (glupo narejeno). Zravn je pa še koda za embedad thumbnail v kodo. Pa sem izbral 800px velik thumbnail in iz tiste kode skopiral ven source od slike. Zdej pa dela LOL Link to post
McBajs 8 Napisano October 8, 2008 Share Napisano October 8, 2008 Mater mularija, imate cajta za neumnosti...eni mormo delat Link to post
Recommended Posts