Killer_B 87 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Problem je glih v tem da eni malce prej zavirajo v ovinke in tako presenetijo voznike za njimi. Tudi, če se odločiš, da boš malce prej zaviral, te še vedno nekdo komot preseneti, če bremza 5 metrov prej kot je portebno.....dve kazni sem dobil točno zaradi tega. Sploh se več ne upam približat folku pri vstopu v ovinke....očitno bom prehiteval samo še pri izhodih, če bom lahko. Link to post
play 502 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 aha..še neki res pomebnega, jaz sm pogledal malo replay od mene in od Maxla, na njegovem avtu Seat negorijo ko zavira luči? naj še dko pogleda je možno ali meni samo v replayu kaj ne dela, ker meni delajo luče, sicer še za koga pa nism gledal... je sploh možno da komu ne delajo zavorne luči? :?: :idea: Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 7, 2008 Avtor Share Napisano October 7, 2008 Nehi to govort....mi bo FIA še tehnični pregled dirkalnika naredila :mrgreen: Link to post
play 502 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Nehi to govort....mi bo FIA še tehnični pregled dirkalnika naredila :mrgreen: ti si žarnice vn pošraufal, pa si lepo dobil na težini :mrgreen: :mrgreen: Link to post
MatejMejak 11 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Na replayih tudi pri meni ne delajo zavorne luči drugih - samo moje. Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Dejmo fantje... jst sem si uzel urco za to progo, je ena redkih, ki jih nisem še nikoli prej vozil. Drsi pa res kot da bi bil na ledu, samo se kr da no. Skoz more biti malo opposite lock vklopljen fino. Čas je kr uredu, no. Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 No, še malo popravljen čas Link to post
KRUH 5 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Kurc, nism dobu replaya pravočasno zdej me je pa minil, nebo nč od mene zdej. lp Link to post
JeZn 120 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Dej napiši do kdaj ti ga je treba poslat. Kolk časa po dirki, da bomo vedli za drugič. Če te je že za to minilo. Link to post
igi 51 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Bonča nehaj se s photoshopom igrat! Link to post
PEK 2 291 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Ajajaj... Volana nimam do petka, no UPAM da sam do petka!.... Tak da bom pol furu ko bom dobil nazaj : Prej pa nič, sm pa ze 1x peljal tole pa res prov fajn drsi hehe Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 7, 2008 Avtor Share Napisano October 7, 2008 A se bo počasi...v drugi dirki sem ponesreči na štartu spustil sklopko...pa je bil STOP&GO :? Bonča ti si mi pa res en vesolc...bejž nažigat iRacing nazaj...ti častim jast en nov avto :mrgreen: Sva mela pa z Zupanom en čuden primer...v prvem krogu je zmanjkav in pol ga nisem videl več celo dirko, na koncu mi pa reče da sva bla čisto skupaj (odbijač na odbijač)....a jast njega videl ne Zihr je vozu offline Bonča....si ti kdaj prehitel Zupana v prvi dirki(tam okol mene naj bi se svaljkav ) Rezultati kvalifikacij (1/3) Sm pa na dirki postavu boljš krog Link to post
bremzy 0 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Bonča ti si mi pa res en vesolc...bejž nažigat iRacing nazaj...ti častim jast en nov avto :mrgreen: Izjava tedna drugič Link to post
Killer_B 87 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 Jap....proga je pravo drsališče. Če bi nagrajevali za stil bi BMWji vse pobrali. Jst sm skoraj v vsak ovinek driftal Sem mel slab občutek, pa se je zdej situacija kar popravila. Sm naredu (zame) kar v redu čas. Seveda se da sekundo še dol zbit....ampak nekaj je. Še bolj me je pa presenetilo, da sem v obeh tekmah naredil samo kakšno manjšo napakico. Glede na to da sem še danes od 10 krogov končal samo enega brez napake, ko sem probaval. Pa Tušar je bil dost hitrejši od mene in se je naenkrat pojavil za menoj na dirki in me ni mogel prehitet. Na tej progi je zelo težko prehitevat....verjetn samo če si čist v zavetrju ali pa če voznik pred tabo naredi napako (pa še takrat je možnost bližnjega srečanja zelo velika). Tako, da imam občutek, da bova s Kurentom imela kar dela naslednji teden. Link to post
Recommended Posts