Killer_B 87 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 Buri kaj se zajebavaš? Jst sm zdej par krogov naredu in naredil čas 1:29:8 in se mi zdi zelo zanič.....za Bončo se pa tud napovedat ne upam Po moje si mislu 1:23 Proga mi sploh ni všeč in že zdaj vidm, da bova imela s Kurentom polne roke dela, ker boste vsi prehitevali s poznim zaviranjem. Link to post
CooKie 0 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 b_sleepy jst sm biv tisti ki je meu tiste dvoboje s Šimencom. So bli tisti 3 krogi zlo zanimivi, pol sm pa postav zivcen pa sm letev iz ovinka pa zgubo 2 mesti Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 b_sleepy jst sm biv tisti ki je meu tiste dvoboje s Šimencom. So bli tisti 3 krogi zlo zanimivi, pol sm pa postav zivcen pa sm letev iz ovinka pa zgubo 2 mesti Ves ta čas sem vaju spremljal na par desetink razdalje, potem sem pa v prvi šikani (ko si ti preširoko zapeljal) izkoristil gužvo in prehitel oba. Kot pravijo, potrpljenje je božja mast al' kako že. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 1:29? Ste normalni? Na netu nisem našel hotlapa, ki bi bil manj od 1:33, pa pride pa reče, da vozi 1:29. Spet bomo zadaj. :cry: Link to post
Killer_B 87 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 Pizdarija pol pa zihr nism tapravo vozu....puebla special sm vozu....tist k je proga not v ovalu.....zihr sm nek zajebu. Link to post
Emilo 1 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 Killer_B sem ti že hotel pisat za setup Link to post
Killer_B 87 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 Jst sm vozu puebla special pod extra tracks....po moje je to krivo....sam proga je pa ista vidt na sliki. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 6, 2008 Avtor Share Napisano October 6, 2008 Pizdarija pol pa zihr nism tapravo vozu....puebla special sm vozu....tist k je proga not v ovalu.....zihr sm nek zajebu. [Jel] Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 hehe, ne se kregat. Nisem še nič vozil, prej sem imel polne roke dela z najdaljšo progo na svetu vseh časov :) Sem odpelu samo 2 kroga in mi je vzelo 1uro in 14 minut!!! Puebla bom pa jutri mogoče mal zalavfal, da vidim kje sem. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 Mislim, da bi bilo pametno, da bi v primeru neuspele dirke (kot je bilo v Braziliji), ki je potem prestavljena na en teden kasneje, (vsaj) kvalifikacije (če že ne cele sezone) prav tako prestavili za en teden ali pa vsaj na četrtek, petek, soboto/nedeljo. Dva dni za pripravo na naslednjo dirko, ki je v prejšnji sezoni ni bilo, je kar malo premalo (res je, da je bil seznam prog za naslednjo sezono objavljen že prej, ampak po pravici komu se je pa dalo poleti trenirati na suho). Verjamem, da eni dirkate tudi v drugih ligah, ampak se mi zdi, da je vseeno, ali sezona traja nekaj tednov (zaradi prestavljenih dirk) več kot prvotno načrtovano. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 6, 2008 Avtor Share Napisano October 6, 2008 Lani smo večinoma dirk vozili eno za drugo (dve zapored, nato 14 dni za rezervni termin) Sicer je pa za vse enako :wink: Itaq pa do tega nebo več prišlo Link to post
igi 51 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 sleepy, nič nimam proti tebi, mislim da je to iz opravičila razvidno. Si pa malo napihnil zadevo, ko si iz dveh incidentov naredil tri, tudi prav Link to post
Mai 134 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 1:29? Ste normalni? Na netu nisem našel hotlapa, ki bi bil manj od 1:33, pa pride pa reče, da vozi 1:29. Spet bomo zadaj. :cry: Mexico je ze lo nepriljubljena proga.. zato se "tadobri" sploh ne spravijo drajsat hotlapov.. sicer pa good luck vsem js nimam pojma od proge.. tak da bo res še pestro... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 Buri kaj se zajebavaš? Jst sm zdej par krogov naredu in naredil čas 1:29:8 in se mi zdi zelo zanič.....za Bončo se pa tud napovedat ne upam Po moje si mislu 1:23 Proga mi sploh ni všeč in že zdaj vidm, da bova imela s Kurentom polne roke dela, ker boste vsi prehitevali s poznim zaviranjem. Pizda ne me strašit. Js sm par krogov odpeljal pa sm komi do 1.34 pršu. ne mi tle neki z 1.29 k sm že planiral, da bi se izpisal iz lige, jebote Link to post
play 502 Napisano October 7, 2008 Share Napisano October 7, 2008 CooKie in b_sleepy ma smo meli mi 3je res hude hude boje, pa če imam prav tm za 14,¸15,16 mesto al še manj :mrgreen: :mrgreen: , res je blo napeto, b_sleepy tisto kar sm te rahlo rukal itd, vrjemi da nism hotel da te zrinem ali podobno, ko pa sm te res nabasal zadaj, enako sem Maxla v enem 6-7 krogu na enak način prehitu, tebe pa sem pomoje tm 10 krog, gume skor že zanič, pa sm usekal zadaj v tebe, sm pa tudi ustavil...ker res če bom koga tako , fino se trudim da ne, pa vseeno če bom, sigurno ga počakam in naj gre dalje, tako se mi zdi še vsaj minimalno kar lahko naredim, da je še fer, čeprav tega niti pdo razno nočem!Blo je pa res noro, skus na kupu! :mrgreen: Link to post
Recommended Posts