Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Js sm lah kr do konca odpelu :) ja pr men sm 2. ! :P hehe

Lepo Bonča... Apat bi blo fun do konca.. ;)

EDIT: Morm pa poštimat tole.. Tak stuttering mam na trenutke pa ceprav pr 100FPS.. krneki :P

Če se odpelje več kot 50% dirke, se lahko podeli polovica točk [smoke]

buzara [jezik12]smile.gif

Če bi se zato odločil mi je mal hudo, kr sem recimo tik pred tem mal neumno Novaka spravu ob potencialne 0,5 točke :P Je pa res, da se je prej pa on tok fajn vključeval nazaj v promet da sm se kr en cajt po travi peljal :lol:

js sem odpeljal do konca za vsak slučaj :D. Res škoda k je blo čisto dirkanje (upam da nism komu js kej slabega naredu) in se je avto končno obnašal malo bol človeško ne kot na qualify :?

Js sem za ponovitev (kadarkoli razen petek al sobota). Točke pa brezveze dajat k nismo končal kot je treba sploh :)

Meni ste tudi zmanjkali :)

Pa že na začetku mi je blo vse skup čudno k me je dalo na P1 z Bončo :D

Pol startamo OK, prvi ovinek počasi da ne bo nezgode, pa me od zadej najaha Igi. Zadeva gre okol še preden sem hotel spustit folk mimo da bi prišel do moje pozicije na kvalifikacijah. Vozim dalje z suspenssion broken nakar v desetem krogu ko sem za Grubelnikom zmanjka veselja [Jaoo]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...