Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Trening server sem postavljen jast...kokr sm slišev ni blo težav, razn z nekaterimi ki so vozili WLAN (dirko bodo vozili na kablu)...tako da je par avtov skakalo (ni bla težava serverja ampak posameznikov) Ti Mir0 si si verjetno ravno te zapolnil zadnjičwink.gif

Sicer ja pa lani delav server super, sploh gleda na to, da je bil postavljen v sobi študentskega doma, tako da veš da tam nimajo ravno najboljše linije :P Server bo letos drugje, panika za probleme in lag je na temu mestu povsem odveč...

Tudi pri ClioCUPu pri liniji 4/1 ni bilo nobenih težav (okoli 16 dirkačev) Pa ima baje rFactor slabšo net kodo kot Race07.

Nevem pa kje si dobil ta podatek o 10/10 liniji?

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

število dirkačev je odvisno od proge, nekje je več slotov nekje manj.. vsekakor pa mislim da jih ni nikjer več kot 25 (max 26) - odvisno je od št. boksov na progi...

(zato je vsaj po moji logiki potrebno narediti kvalifikacije večkrat da lahko pridejo vsi "na vrsto" in se vsaj poskušajo kvalificirat)

vsekakor kvalifikacije morajo biti na daljši rok, in odprte za vsakega.. in niti podrazno omejene na kroge..

zakaj brez omijetve krogov? > ljudje pridejo gor, brez setupov in jih delajo sproti, in zapravlat kroge na ta račun.. je mal bedno... tak da brez omejitev krogov definitivno...itak je vseen a postaviš hotlap v prvem ali pa v pedesetem poizkusu...

in delat setupe je možno tudi na svojem serverju ko maš čas, ampak še vedno, kjerkoli kadarkoli sem bil.. pa tudi če sem imel že setup, sem ga kdaj pa kdaj popravljal in prenastavljal (še posebaj ko pride zraven še dodatna obtežitev)

še enkrat znova bom porinil naprej racedepartment.com, kjer imajo veliko večjo udeležbo na serverjih in ligah in so vso to toplo vodo že odkrili in kako in kaj.. in jim deluje zadeva kot se šika...

kvalifikacije od torka do četrtka čez cel dan in se naredi grid v petek in je to to..ampak tam je 120+ dirkačev.. tako da je še večja logistika potrebna... pri nas pa, ker je želja tudi po vikendu in kvalifikacija se ga pač raztegne in doliči nakaj intervalov kdaj so kvalifikacije (ker nimamo bugeta za qualy server 24/7) in je to to...

vsekakor se z takim načinom spravi tekmovalce na kvalitetnejši nivo &

kar je tud plus spozna se proga (tisti ki jih še ne poznamo)...

odletijo wannabeji in smo vsi srečnejši ker pridemo do konca brez trkov (ali z minimalno zvito pločevino).. > more fun

zopet moje skromno mnenje ;)

[ps]

vsekakor kvalifikacije morajo biti na daljši rok, in odprte za vsakega.. in niti podrazno omejene na kroge...

Jaz se s tem nebi povsem strinjal. Treniraš lahko tudi sam in s tem izboljšuješ setup. Ampak za to se lahko tukaj kregamo v neskončnost. Eden tako, drugi drugače... ekipa slo-racinga naj se odloči kako bo. Moje mnenje je pač, da se postavi 3 dni pred-kvalifikacij, vsak od teh dni po x ur in se omeji na recimo12-15 krogov dnevno za vsakega posameznika. Če ne bo ob enem času lahko (pre)velika gužva na serverju.

Je pa tudi res, da nas vseh skupaj ni tako veliko, da se lahko tudi upošteva mnenje Ma!-ja.

New around, sem vidu da dirkate, pa sem se še jst mal lotil vozakanja...

no, moj čas:

[attachment=0]curitiba_1.21.8.JPG[/attachment]

Bravo Mitja Bonča :twisted::D Zakaj si pa naredu še en nick? :mrgreen:

eh, maxl, si vse zaj... :)

Mal tko za foro, ma nisem mel časa za sprmembo maila, to me je izdalo... kaj ste hitri.. takoj kdo je to a? LOL

btw, čas ni iz time attack-a

Ampak, največja fora pr temu času je, ker sem bil do zadnjega ovinka 0.250 sek hitejši od končnega časa, tko da bi bil potem čas za WR! Smola... Danes nisem imel možnosti voziti kaj več kot 30 minut, tako da wr ostaja. Sedaj sem pa doma in tako bo do nedelje, ko se spet vrnem v Gorico.

V nedeljo morem še v Lj. tako da bo šlo na tesno z kvalifikacijami... če bo vse po sreči se vrnem do 8h zvečer.

eh, maxl, si vse zaj... :)

Mal tko za foro, ma nisem mel časa za sprmembo maila, to me je izdalo... kaj ste hitri.. takoj kdo je to a? LOL

btw, čas ni iz time attack-a

Ampak, največja fora pr temu času je, ker sem bil do zadnjega ovinka 0.250 sek hitejši od končnega časa, tko da bi bil potem čas za WR! Smola... Danes nisem imel možnosti voziti kaj več kot 30 minut, tako da wr ostaja. Sedaj sem pa doma in tako bo do nedelje, ko se spet vrnem v Gorico.

V nedeljo morem še v Lj. tako da bo šlo na tesno z kvalifikacijami... če bo vse po sreči se vrnem do 8h zvečer.

N O R C [Jel2]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...