PEK 2 291 Napisano March 8, 2009 Share Napisano March 8, 2009 Q: skromno 11. mesto... R1: Nekak mi uspel zadrzat 8. mesto, s katerim sm bil kar vesel sj je to pomenil pole u R2. R2: Neki časa clo se vozu na 1. mestu pol pa napaka v tistem neskoncnem levem ovinku, komej se rešu pa zgubu par mest. Potem hude borbe z Hondo in Bavarci, enkat sm prletu v Hondo se mi zdi v tistem desnem ovinku kjer so tatrde gume, sfuku suspension. Zato sem probu u naslednem ovinku mal prej pobremzat, Apat pa zgleda mal kasnej in sva se zapletla, ampak ni problema je počaku. Zgubu vsega skp en mest, ki sm ga do konc dirke pridobu. Zadovoljen zlo z razultatom glede na to kako se je zacelo v Q. Link to post
Killer_B 87 Napisano March 8, 2009 Share Napisano March 8, 2009 Q: V kvalifikacijah naredu svoj najhitrejši prvi krog in se mu cele kvalifikacije nisem več približal. Štartal iz 6. mesta. R1: Štart dokaj uspel, pridobil 2 mesti in v prvem ovinku ruknil Apata, ko sta se zapletla z enim črnim leonom....nisem imel možnosti, da bi dovolj zabremzal....probal pa sem. Prišel na 4. mesto in vozil direkt za Slaparjem, ko sem v enem od naslednjih ovinkov priletel mimo njega kot raketa. Pridobil sem mesto, vendar nisem bil prepričan ali sem ga ruknil. Zato sem ga spustil naprej in ga začel spet loviti. Do konca dirke mi ga ni uspelo uloviti in sem kljub boju s Škrabo? končal na 4. mestu. R2: Štart dokaj uspel. Nekaj časa sem se vozil za vodilnimi, nato pa so en za drugim začeli delati napake, tako da sem na koncu prišel do 1. mesta. Nekje na sredini dirke sem imel hude boje z Murnom, ko sva zadnje počasne ovinke peljala cele vzporedno. Na koncu pa se je on zapletal z dirkači za sabo in mi pustil malce prostora za dihati. Štart druge dirke. Bližje skoraj ne bi mogla biti, vendar se je vse končalo brez izmenjave barve. Link to post
igi 51 Napisano March 8, 2009 Share Napisano March 8, 2009 Q: zadovoljen s 4. mestom, čeprav bi bilo lahko tudi bolje. S kilami izboljšal svoj rekord za 7 desetink R1: Na štartu zamoril mašino in izgubil nekaj mest, ki pa sem jih hitro pridobil nazaj, ko se je nekaj tekmovalcev spredaj zapletlo. Nato do konca vozil osamljen na 3. mestu R2: Dobro štartal s 6. mesta, vendar sem se v zadnji šikani prvega kroga zapletel mislim da z mejakom, nato so me po tekočem traku prehitevali vsi. Vozil nekaj časa na 13. mestu, dokler se ni eden zavrtel v neskončnem levem ovinku in povzročil verižno trčenje. Jaz samo in kljub vsemu s full gasom smuknil mimo. Vozil skoraj do konca na 8., v zadnjih dveh krogih sem pa zamudil kar nekaj priložnosti za napredek, vendar mi je nato po napakah Šimenca in Mejaka uspelo priti na 5. Še kar zadovoljen, čeprav bi bilo lahko (kot vedno) bolje Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 9, 2009 Share Napisano March 9, 2009 Q: bi lahko bil pole, če ne bi skočlo samo naprej. na koncu 2. mesto malo za Vončino R1: prehitel Vončino in vozil nekaj časa na 1. mestu, dokler me ni on prehitel nazaj po moji napaki. Sprva je pridobil nekaj več kot 2s prednosti, potem pa sem se uspel pribilžati na manj kot 1s. Ko je priletel v šikano in jo usekal na polno, me je spet pustu vzadi za 1.5s. Končal na 2. mestu 1s za vodilnim - če ne bi usekal mislim, da bi te dobil R2: štart dokaj ok. Nekaj časa vozu za Novakom, dokler nism naredu napake na zaviranju in zgubu mesto. Kljub temu sem priplezal na 3. mesto za Novaka in Murna, vendar se je v boj z Murnom vmešal Apat, me malo zmedel in v t1 zgubu boj z Murnom, Apatom in Glavačem, ki je priletel iz ozadja. Kasneje v dirki sem mel boj s Šimencom, ki pa me je ruknu, ko sem bil na zunanji strani ovinka po dolgi ravnici - suspension šou in mesto Slaparju. Po še nekaj nesrečah prišu na končno 7. mesto. All-in-all:nezadovoljen..ciljal sem nekako na zmago, tako v prvi kot v drugi dirki..na koncu pa vse preveč napak in totalno razočaranje v drugi dirki. Link to post
igi 51 Napisano March 9, 2009 Share Napisano March 9, 2009 Aja pa še to, v prvi dirki mi je skrivnostno crknil FF, tako da sem se ena dva kroga res lovil, da sem se navadil. V drugi je spet prišel nazaj, tako da sem imel spet težave z navajanjem Link to post
play 502 Napisano March 9, 2009 Share Napisano March 9, 2009 Q vozil slabo, ne vem zakaj, rekord celo z kilami še 0,600s bolje, na q mi pa ni šlo.. R1 slab štart,sm kr zaspal, pa gledam črne lučke le zakaj je vse črno :mrgreen: ,nato pa skor do konca z Ma-jem take akcije, da , Mark če sm te kaj rukal oprosti! Skor vseh 10krogov na polnoo! R2 sm že mal pozabu, kr neki bockanja,prerivanja, prekasnega zaviranja, pa vseeno 6mesto se mi zdi, tako da sem vesel. Denziju POHVALE za kvali čas Matej neki se mi sanja, če imam prav, si pa tudi ti tako vijugal levo desno, kot da si mal pijan, mam prav, če se motim se oproščam in tudi tako in tako se oproščam,ker vem da sm ruknil belga BMw-ja, skini me hecajo neki. Drugače pa hudi boji, meni do sedaj moja najboljša dirka, ker je bilo 20krogov čist preveč napeto! Čeprav je proga dolgočasna, dolga, je bilo največ avtov na kupu, največ bojev. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 9, 2009 Avtor Share Napisano March 9, 2009 Rezultati Kvalifikacije Race1 Race2 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2009 Share Napisano March 9, 2009 Imola Ime: AD Enzo é Dino Ferrari Lokacija: Imola, Italy Dolžina kroga: 4.993km Dirka: 22.3.2009, 21:00 Vreme: Dinamično Znova ena nova dirka, ki je ni bilo v lanskem koledarju (vozili smo nekaj trening dirk na tej progi). Link to post
Mai 134 Napisano March 9, 2009 Share Napisano March 9, 2009 zame osebno zelo zanimiva proga, če odštejemo vse 3 šikan Tamburello, Villenueve in Variante Alta, kjer si (pre)hitro nakoplješ cut track. časi so se gibali okrog 2min, ampak ne vem iz glave, mislim da je bilo pod 2min. Aqua mineralli mi je zelo težek ovinek sploh za beemerja, ampak upam da se bom le končno uvrstil med top5. kar nekaj je možnosti prehitevanja, tako pred Tamburellom, villenueve in Tosa, kot tudi Variante Alta ampak samo pogojno, in pa seveda Rivazza bo zelo zanimiva. taktiziranje in pa konstantnost bosta odločljivi, da ne omenim do 2x cut track enjoy Link to post
Mai 134 Napisano March 9, 2009 Share Napisano March 9, 2009 žalja in motivacija: :mrgreen: razulati: pred qualy šel odpeljat nekaj krogov s kilogrami in se pripeljal čez clij v 2:05.3, potestiral še brez obtežitve in presenetljivo prispel do 2:04.01 optimistično vstopil v qualy in se trudil za top8. in zadostovalo je za p7 r1: štartam fenomenalno, in se mi že sveti p3-5 pred prvim ovinkom ko mi vse skupaj pade, ko sem najprej mislil linčat Šostra ob sebi, a se je pokazalo da nama je s Šostrom zasuk zakrivil Novak. juhu, bruhu, p 15 se mi zdi takoj.. in potem se je začelo. v prvih 2 mogoče 3 krogih sem se uspel pripeljati do p9 katerega sem kljub hudim bojem z Šimencem vso ampak res vso dirko branil. nehvaležni p9 torej (glavač pa p8 in pole - pa so šle moje možnosti... ZOPET!) r2: štartam zopet dobro in se borim najprej z Matejem Mejakom, kasneje z Slaparjem in zopet z Matejem, Glavačem. pripeljal sem se do boja za p2 z Murnom, Matejem Mejakom v prvem ovinku a je Glavač spretno izkoristil naše "prerivanje" in nas prehitel, malo po travi in nazaj na cesto mi je uspelo pripeljati za Mateja. Zasledovanje Glavača je pripeljalo tako daleč, da sem ga dodobra napadel, a je v ovinku prehitro (za moje pojme) zaviral in ko sem že bil na poti k vzporednosti zadel njegov zadnji del in sva oba naredila malo večji krog. dobro, p6 sem si rekel in se zadovoljil z 3točkami, ko je v zadnjem (ali predzadnjem ) krogu Šoster naredil napako in zapeljal na travo v trojnem levem ovinku, sem ga uspel prehiteti. V predzadnji šikani v zadnjem krogu sem bil še 5 (jej, 4točke) ko me je Škraba nabasal (mi zjebal volan), in optimistično želel še celo mimo, sem mu zapru pot kar me je poslalo na travo in pa za njega. Šimenc ni bil daleč in ob umikanju Vončini v najhitrejšem ovinku sem čez neravninco odjadral v levo, kjer pa je že bil Šimenc in vseskupaj se je končalo zopet z nehvaležnim p9, ker me je uspel prehitet še Matej Mejak. tako da.. lepo cela 0 za zel vikend, ko bi lahko pripeljal do konkretnih 10+ točk. ne vem, a sem jaz kriv, da ne znam vozit kot se spodobi, ali je moje razmišlanje tisto, ki je krivo, da kljub dobremu času na kvalifikacijah v gužvi vedno najebem ali pa je kultura tist ki je nimam(o). človk se bori za P1 v prvenstvu in pol se dogajajo takšne fore, da "zadaj vozeči" vplivajo na razplet prvenstva. ok, vsak je svoje sreče kovač, ampak.. ker je preveč je pa mal preveč. ps: namontirajte si ogledala! tipke za pogled levo in desno naj bodo obvezne, če že ne uspete "spremljat" prometa. Link to post
PEK 2 291 Napisano March 9, 2009 Share Napisano March 9, 2009 Štart: Denzy: Mejak, Glavač, Murn (i think): Link to post
play 502 Napisano March 10, 2009 Share Napisano March 10, 2009 Kot Ma, dodam da je enako meni proga zelo dobra, sem pa 99% da če pridem r1 ali r2 do konca, da ne dobim črne kapce, bom vesel, če bodo pike ali ne! :mrgreen: Link to post
Recommended Posts