Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Treba u piko zavirat, pa ne blokirat gum :S ker jst sem v drugi dirki ko sem se za Ma!jem podil skuril gume sam zarad tega bremzanja icon_joj.gif

Ma! je blo pa lepo dokler je trajalo, vmes sem pa še nagruntal malo kje se da in kje se sploh ne da - prehitet. [ok]

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Ma! je blo pa lepo dokler je trajalo, vmes sem pa še nagruntal malo kje se da in kje se sploh ne da - prehitet. [ok]

zato pa so trening dirke, ker "testirat" na pravi dirki ki je za točke, je zelo nesmiselno... ker je potem čist preveč slabe volje :D

dobr si se peljal, parkrat sm se kar prestrašil ko si (iz ogledala sodeč) hotel v zadnji šikani kar mimo, pa mi ni bilo jasno kje boš to izvedel (brez da bi eden od naju ostal na pesku)

Dirke so res carske, prehitevanj je kolko hočeš. Velika zasluga gre seveda tudi vam dirkačem, da vozite strpno in pametno in da se ne sili z glavo skozi zid. Nasledno sezono sem 100% v ligi, če seveda bo. icon_thumbsup.gif

Zakaj pa nekaterim "skačem," pa mi ni jasno, saj sem imel vse izklopljeno razen Steama. :shock:

dobr si se peljal, parkrat sm se kar prestrašil ko si (iz ogledala sodeč) hotel v zadnji šikani kar mimo, pa mi ni bilo jasno kje boš to izvedel (brez da bi eden od naju ostal na pesku)

Sej to sem pogruntal da se tam ne da, u bistvu sem hotel "skočit" not sam bi blo preveč svinjsko :twisted:

Dirke so res carske, prehitevanj je kolko hočeš. Velika zasluga gre seveda tudi vam dirkačem, da vozite strpno in pametno in da se ne sili z glavo skozi zid. Nasledno sezono sem 100% v ligi, če seveda bo. icon_thumbsup.gif

Zakaj pa nekaterim "skačem," pa mi ni jasno, saj sem imel vse izklopljeno razen Steama. :shock:

Drugo leto bojo dirke, sem skor prepričan. Možno je edino da se bojo kakšne spremembe uvedle. (to tadrugo govorim bolj na pamet)

Dirke so res carske, prehitevanj je kolko hočeš. Velika zasluga gre seveda tudi vam dirkačem, da vozite strpno in pametno in da se ne sili z glavo skozi zid.

+1 icon_ok.gif

Nasledno sezono sem 100% v ligi, če seveda bo. icon_thumbsup.gif

seveda bo, kaj se pa meniš :D

do takrat se nam pa pritduži v STCC ligi, naslednja dirka že to nedeljo :)

tam je šele prehitevanj, kratki krogi, postanki, akcija nonstop :D

ane Novak? :mrgreen:

več prever na forumu, pod STCC

morda imaš WIFI povezavo, je lahko tudi to krivo, kljub vsem izklopljenim programom...

seveda bo, kaj se pa meniš :D

do takrat se nam pa pritduži v STCC ligi, naslednja dirka že to nedeljo :)

tam je šele prehitevanj, kratki krogi, postanki, akcija nonstop :D

ane Novak? :mrgreen:

več prever na forumu, pod STCC

Hja, jaz bi se z veseljem pridružil, samo še nisem kupil STCC. Imam samo Race07 in GTR Evo. V bližnji prihodnosti pa ziher nabavim še STCC. icon_ok.gif

Morda imaš WIFI povezavo, je lahko tudi to krivo, kljub vsem izklopljenim programom...

Nimam WIFI. Imam kar navaden kabel ven iz rutera direkt v PC. Linijo imam tudi dokaj dobro, tako da mi dejansko ni jasno. :shock:

Matr je ta forum prazn med vikendi....kaj vsi vadte proge a? :D

verjetno prek kaj druga kot nabijanje krogov, čeprav sem prepričan da se bi našel kdo, ki je odpeljal kak krog :)

sicer je bila pa res lepa in sončna sobota, jo je bilo kar škoda prebit med 4 stenami...

Leto je okoli, pomlad bo kmalu in da bomo imeli na pikniku tudi kaj za potalat, bomo ponovno poskrbeli za pomladanske nagradne dirke icon_champion.gif

Še nimate Race07? Skrajni čas, da jo kupite [Jel2]

This spring....only on SloRacing :mrgreen:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...