JeZn 120 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Treba u piko zavirat, pa ne blokirat gum ker jst sem v drugi dirki ko sem se za Ma!jem podil skuril gume sam zarad tega bremzanja Ma! je blo pa lepo dokler je trajalo, vmes sem pa še nagruntal malo kje se da in kje se sploh ne da - prehitet. Link to post
Mai 134 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Ma! je blo pa lepo dokler je trajalo, vmes sem pa še nagruntal malo kje se da in kje se sploh ne da - prehitet. zato pa so trening dirke, ker "testirat" na pravi dirki ki je za točke, je zelo nesmiselno... ker je potem čist preveč slabe volje dobr si se peljal, parkrat sm se kar prestrašil ko si (iz ogledala sodeč) hotel v zadnji šikani kar mimo, pa mi ni bilo jasno kje boš to izvedel (brez da bi eden od naju ostal na pesku) Link to post
DenIIs 0 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Dirke so res carske, prehitevanj je kolko hočeš. Velika zasluga gre seveda tudi vam dirkačem, da vozite strpno in pametno in da se ne sili z glavo skozi zid. Nasledno sezono sem 100% v ligi, če seveda bo. Zakaj pa nekaterim "skačem," pa mi ni jasno, saj sem imel vse izklopljeno razen Steama. Link to post
JeZn 120 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 dobr si se peljal, parkrat sm se kar prestrašil ko si (iz ogledala sodeč) hotel v zadnji šikani kar mimo, pa mi ni bilo jasno kje boš to izvedel (brez da bi eden od naju ostal na pesku) Sej to sem pogruntal da se tam ne da, u bistvu sem hotel "skočit" not sam bi blo preveč svinjsko Link to post
JeZn 120 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Dirke so res carske, prehitevanj je kolko hočeš. Velika zasluga gre seveda tudi vam dirkačem, da vozite strpno in pametno in da se ne sili z glavo skozi zid. Nasledno sezono sem 100% v ligi, če seveda bo. Zakaj pa nekaterim "skačem," pa mi ni jasno, saj sem imel vse izklopljeno razen Steama. Drugo leto bojo dirke, sem skor prepričan. Možno je edino da se bojo kakšne spremembe uvedle. (to tadrugo govorim bolj na pamet) Link to post
Mai 134 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Dirke so res carske, prehitevanj je kolko hočeš. Velika zasluga gre seveda tudi vam dirkačem, da vozite strpno in pametno in da se ne sili z glavo skozi zid. +1 Nasledno sezono sem 100% v ligi, če seveda bo. seveda bo, kaj se pa meniš do takrat se nam pa pritduži v STCC ligi, naslednja dirka že to nedeljo tam je šele prehitevanj, kratki krogi, postanki, akcija nonstop ane Novak? :mrgreen: več prever na forumu, pod STCC Zakaj pa nekaterim "skačem," pa mi ni jasno, saj sem imel vse izklopljeno razen Steama. morda imaš WIFI povezavo, je lahko tudi to krivo, kljub vsem izklopljenim programom... Link to post
Ale 472 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Škoda, da se vam nisem mogel pridružit. Sem mel dirko na Race2Play. Sem bil pa vsaj tam 3. Mal offtopic Link to post
DenIIs 0 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 seveda bo, kaj se pa meniš do takrat se nam pa pritduži v STCC ligi, naslednja dirka že to nedeljo tam je šele prehitevanj, kratki krogi, postanki, akcija nonstop ane Novak? :mrgreen: več prever na forumu, pod STCC Hja, jaz bi se z veseljem pridružil, samo še nisem kupil STCC. Imam samo Race07 in GTR Evo. V bližnji prihodnosti pa ziher nabavim še STCC. Morda imaš WIFI povezavo, je lahko tudi to krivo, kljub vsem izklopljenim programom... Nimam WIFI. Imam kar navaden kabel ven iz rutera direkt v PC. Linijo imam tudi dokaj dobro, tako da mi dejansko ni jasno. Link to post
bremzy 0 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Denis, ko sem jaz zateboj vozil mi nisi niti malo poskakal... Link to post
Killer_B 87 Napisano February 28, 2009 Share Napisano February 28, 2009 Matr je ta forum prazn med vikendi....kaj vsi vadte proge a? Link to post
Mai 134 Napisano March 1, 2009 Share Napisano March 1, 2009 Matr je ta forum prazn med vikendi....kaj vsi vadte proge a? verjetno prek kaj druga kot nabijanje krogov, čeprav sem prepričan da se bi našel kdo, ki je odpeljal kak krog sicer je bila pa res lepa in sončna sobota, jo je bilo kar škoda prebit med 4 stenami... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 3, 2009 Avtor Share Napisano March 3, 2009 Leto je okoli, pomlad bo kmalu in da bomo imeli na pikniku tudi kaj za potalat, bomo ponovno poskrbeli za pomladanske nagradne dirke Še nimate Race07? Skrajni čas, da jo kupite This spring....only on SloRacing :mrgreen: Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 5, 2009 Share Napisano March 5, 2009 Kaj danes zvečer bo kašn trening za nedeljo? Link to post
Recommended Posts