mAxL 1 106 Napisano February 25, 2009 Avtor Share Napisano February 25, 2009 Istanbul Ime: Istanbul Speedpark Lokacija: Istanbul, Turkey Dolžina kroga: 5.333km Dirka: 8.3.2009, 21:00 Vreme: Dinamično Dirka je nova neznanka med dirkači, saj je lani ni bilo na koledarju. Pazite na dirkalnike in opremo v Turčiji, da vas ne okradejo. Danes en mini trening ob 21:00... Link to post
play 502 Napisano February 25, 2009 Share Napisano February 25, 2009 Proga je res huda,lepa, no moj trenutni čas je 2.07.466, pomoje še zelo slab. -problemi ,ki se mi porajajo so sledeči: -gume se mi po petih krogih ogrejo na max 90c prve, zadnje pod 65 -v sami dirki pa bo problem zaviranja, ker je proga zelo hitra na določenih odsekih in čisto zaprti ovinek ali šikana-počasni deli. Link to post
Killer_B 87 Napisano February 25, 2009 Share Napisano February 25, 2009 Jst mam iz dirke čas 2:06:6xx....verjetno bo šlo na kvalifikacijah malce hitreje. Link to post
PEK 2 291 Napisano February 25, 2009 Share Napisano February 25, 2009 Verjetno iz r2p kjer ni dodatnih kg? Se mi zdi da se bo 80kg poznal kr debelooooo sekundo tukaj, res pa je da nism se nic odpeljal, poznam progo iz drugih dirk... Pa vrjetno tut ne bom odpeljal nobenga kroga do nedelje na dan dirke... ker me ni doma od sobote naprej. No, morda jutr naredim kak krog... neb blo slab. Link to post
Killer_B 87 Napisano February 25, 2009 Share Napisano February 25, 2009 Ja brez kg. Sam bom tudi na tej dirki brez kil (no skoraj) Link to post
igi 51 Napisano February 25, 2009 Share Napisano February 25, 2009 Lepe trening dirke, bravo fantje zelo lepo se peljete. Proga mi je tudi zelo všeč, sem jo danes prvič peljal in je res huda Server je tudi dobro delal, razen Stojkota, ki je malo štekal je šlo vse kot po maslu. Plus, pohvaliti moram rolling start. Ne vem, zakaj smo obupali prejšnjič že po prvem poskusu? Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 25, 2009 Avtor Share Napisano February 25, 2009 Zavetrje bo odločalo, pa tisti zadnji močnejši levi ovinek po ravnini, ko bodo na svoj račun prišli padalci Proga je pa kot kak Brno....meni osebno doolgočasna Plus, pohvaliti moram rolling start. Ne vem, zakaj smo obupali prejšnjič že po prvem poskusu? Bosta Mejak pa Zupan povedala kaj na to Link to post
Mai 134 Napisano February 25, 2009 Share Napisano February 25, 2009 server delal kul, makselj mi je mal skakal, ampak komaj opazno v r1, drugače pa kul. Plus, pohvaliti moram rolling start. +1 dobr je blo, lahko še kdaj poskusimo na kakšni trening dirki. da se morebitno stestirajo proge za naseldnjo sezono proga mi je gut, mal bo težko s mojo težo, so bli pobi kr hitri danes. terstenjak .... prvi krog? pa se po umazani linijo.. mrzle bremze? ja kaj si pa mislu? hehe sm samo v speglu pol vedu da si se lepo prevrnil. dež zna bit zanimiv tukj istanbul ... se vidimo Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 25, 2009 Share Napisano February 25, 2009 Plus, pohvaliti moram rolling start. Ne vem, zakaj smo obupali prejšnjič že po prvem poskusu? Bosta Mejak pa Zupan povedala kaj na to Tako je . Drugič ko smo šli, se je Zupan ustavil, js pa zaletel v njega. Po tem je on štartal in js za njim. Tačas sva oba seveda imela slabšo hitrost in zgubila nekaj mest - vse preden sva dobila kontrolo nad avtom. Drugi razlog je ta, da nam menja v 3. tik pred črto, četudi vedno zamori zaradi tega. Proga mi ni najbol všeč, upam pa, da bom uspel priti do kej bolših uvrstitev ne tem eventu Link to post
McBajs 8 Napisano February 25, 2009 Share Napisano February 25, 2009 Men je internet riknu, spet nism mogu bit zravn... A ste s kilami vozil? Cajti? Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Js, Marko, Apat in Šimenc smo kile meli. Na dirki sem mel 2:05.700 menda (na Q sem mel slabši čas). Link to post
mm46 11 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Ja ker so ble q najprej wet na konc pa damp Rolling start pa je že zdej k nas je blo sam 10 neki jebal, poleg tega pri bmw prestavi vedno v 3. in tako pol zgubim, ker ga zamori na startu Sicer pa naslednjo sezono vse kaže, da bomo sam 3 bmw (1 ekipa) tak, da ni treba sam zarad treh se zajebavat z rolling sartom Link to post
JeZn 120 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 Ja, jst pa mejak sva mela trčenje na startu. Najprej nobenga od nikjer, pol pa kr naenkrat od odzadej Mejak prleti v avto , pa pride do susp. damage. Škoda ker če ne bi blo bolj zanimivo. Link to post
play 502 Napisano February 26, 2009 Share Napisano February 26, 2009 ohh sm je en , mislim da Mark roling zelo hudo potegnu naprej, kr 2 prehitu, ponavadi ti vrže v višjo brzino, jaz takoj dol eno šaltam! R1 je bla nora, morm si replay pogledam, men se zdi da sva Ma in jaz v enem krogu zamenjala 4 al 5 celo pozicij mislim jaz njega on mene itd, tako da res dojaja, v en ovink on, v druzga jaz, pa se je ponavljalo. Sama proga je res mal predolga, se vleče, zanimivo je še to, da je bilo samo malo mokro, pa si rabil wet gume? pa vi, ker ponavadi z suhimi furam, tako podlago. Edini problem, katerega sem omenil je zaviranje, sam sem kr 3, al 4x usekal mimo, tako da se oproščam, pa še lepo je , da smo bili vsi drugo dirko v 12s, kar na 2min progi pomeni, da smo vsi na kupu, zna biti zelo zanimiva, sm treba bo res v piko zavirati! Link to post
Recommended Posts