Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Q: Ne vem al je bil grip kej bolš kot sicer al pa sm si sam avto uspel nastavt dobr...v zadnjem q krogu prišu na 10. mesto in prvič vozu pod 1:50 to progo :D

R: startal dobro, prišu do 6. mesta, po napaki bremzyja, ki je s sabo potegnu še škrabo, sem prišu na 3. mesto, ki pa sem ga od 6. kroga do konca komaj branu pred glavačem. Sm mel tudi mal sreče, da se je vmes mal s slaparjem zapletu, da sm za kak krog mal lažje zadihal :)

Škoda, ker ni server zdržal, ker mi je šlo precej bolje kot sm pričakoval po tistih nekaj treningih.

Se vidmo v turčiji, z nekaterimi še prej na švedskem :D

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Play čestitke za 1. zmago.icon_champion.gif Upam da boš mel v bodoče več sreče in takih dirk. icon_thumbsup.gif

Q: S kilogrami nisem uspel dosešt odst dobrega časa, zato štart s 13.mesta.

R: Štartal dobro, pol pa že v 1. krogu dotik z Maretom Novakom, ki ga je katapultiralo s proge. Sorry Mare. :oops: Kmalu prišek na 6. mesto, ki pa sem ga hitro tut izgubil. Mimo je šel najprej Škraba, pol pa še Apat, s katerim sva imela kar nekaj krogov hude boje. Mark, sem poskušal mimo, pa ni in ni šlo. Enostavno si bil prehiter. [ok] Dirko končal na 8. mestu.

Po začetnih težavah s serverjem in težavah s kilogrami na avtu sem zelo zadovoljen z 1 točko. Res sem mislil, da bom to dirko daleč od točk. :mrgreen:

P.S. Čestitke Šimencu za prvo zmago :wink:

Play čestitke za 1. zmago.icon_champion.gif Upam da boš mel v bodoče več sreče in takih dirk. icon_thumbsup.gif

to je bila njegova druga zmaga!

se dokazuje.. kar tako naprej :)

Najprej res HVALA vsem!icon_ok.gif

No več o treningu bom dodal, kar na http://www.miomoto.com

Začnem pa lahko spet , kjer ponavadi skurim več ur, vozil sem vse predtreninge in kar se je dalo voziti in seveda res veliko doma, tako da bom napisal raje v urah,kot krogih, skupno sem skuril vsaj 16h domačih treningov,približno 4 domače tekme (da sem videl kako se nekak odražajo gume po več krogih), nato še vse ostalo, na okroglo nekje 20h trdega dela.

Zelo mi je všeč, ker res poznam nastavitve 80% in sem si naredil sam setup, kot ponavadi oz. če imam res zgrešenega si nekaka pomagam od drugih setupov, mi je pa zmeraj dosti bolje voziti s svojim, pa da si ga sam poštimam, in tako sem kuril in kuril ure, da sem si poštimal setup.

Kvalifikacije odpeljem 5 krogov in naredim 48.4xx čas, nato ni in ni šlo spod, čeprav nekaj male rezerve bi še bilo ,pa vseeno je bilo dosti.Sam sem bil že čist zmučen že na kvalifikacijah.

Nato R1 in pač ponavljanje in ponavljanje, vse skup se mi je že kr fržmagalo,ker sm hotel odpeljat to dirko, pa je nato lepo ratalo, server je delal in bežal sem Hondi mislim da Buriju, oz. prvi krog, bi kmalu vse z... v zadnji šikani, me je odneslo do trave,, ker pa nisem vedel kaj bo z gumami, sem se kr odločil, da tiščim vse kroge , edino šparal sem gume na zaviranju.

Na zaviranju me je tudi Buri dohiteval, ko pa sm bil v 8 krogu, pa mi javi za iztrošene gume, tako da sem samo še gledal , če se mi Buri približuje.

Nato pa 11 krog na pol poti, Burija samo zmanka , jaz pa icon_eek.gif:shock: , kaj bo sedaj, zelo sem vesel, da se je za dirko naredilo kot se je, da mesta ostanejo!

Mark men se zdi, da je to za tapravo tekmovanje prva moja zmaga, še dan danes preveč vesel!

Denzzyyy [it] , kej si pa bil TI, a te je malo.....sem se te v eni miri bal, kej boš, pa vseeno sem se želel le tvoje bližine, pa škoda da si ga usral!

Še en x vsel kot... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [owje]

Si pa hud setup zrihtaš da ti že v 8 krogu javi da maš razjebane gume. :S

No sej, vsaj hitr je.

Ne ne meni bi zdržale komot, bil bi drug setup, jaz pa na krog počasnejši 1,5s in kaj češ nardit?Tako sem večina krogov vozil pod 50s

igi, vedu sm da tist ovink me lahko prehtis sam po notranji, in sem se postavu na sredino, tko da je bla linija krajša in sem mogu bolj zavirat za tist ovink. Ko si sel na zunanjo se mi je zdel da ni moznosti da me bos tam prehitu, ker tko vn vlece tist ovink.. :) Ni blo nic zanalas, sam defenzivno dirkanje.

Play ja cestitke tut z moje strani. Se pa tut men cudno zdi po 8h krogih warning za gume... jst mislm da bi mel v 15. tam nekje. Pa še to samo sprednjo levo (tko al tko je tep tut samo za to povedu:))

Mark men se zdi, da je to za tapravo tekmovanje prva moja zmaga, še dan danes preveč vesel!

no, zelo dobro ste me prestrašili...

in sem se že začel držat za glavo, da sem točkovanje že v valenciji napačno izračunal...

ampak, ne, dokumentacija kaže drugače, in sicer si Šimenc, zmagal R2 v Valenciji, po tem, ko sta Slapar in Murn pridelala time penalty ;)

ne me več strašit [Jaoo]

Aja sej res, sm je ta slajša :mrgreen:

Pek ti ku maš poleg vso navigacijo za gume itd, teb zdržijo zmer velik, men pa ne, ma vozil sem to dirko, skorajda z kvali setupom, sm mal sm premenil naklon koles, sej pravim , rabil bi program, vse to delam od oka!

Q: mislim da sem bil 13 slabo uglavnem mi dirkališče sploh ni pretegnilo in za nameček proti koncu qualy mi je zmanjkal zvoka [Jaoo] .

Dirka je bila samo zaradi boja med mano maxlom in zupanom zelo zanimiva škoda da se nismo borili za višja mesta.

Maxl jaz bi zdržal še nekje 1 ali 2 kroga takole ne pa 20 [krniki]

Pek, sej vem da ni blo zanalašč, sam se mi je čudno takrat zdelo, sekundo kasnej pa že ne več, ker me je počas prot pesku začel vlečt :) Sem pa še extra cijazil, da ti ne bi kake take ušpičil kot na švedskem :wink:

Sam za gume je bla pa tale res huda ja. Na sprednji levi sem imel ves čas okoli 115-120 stopinj, tako da sem moral tud zaradi tega vozit ko po jajcih. Čudno, kako nekatere proge pregrevajo gume, nekatere pa sploh ne!

igi ja sj samo ce pogledas kolk je srednje hitrih in dolgih desnih ovinkov na tej progi, je kuj jasno da je taka proga smrt za sprednjo levo.biggrin.gif Vsaj ene 4-5 zavojev je takih. Tisti naprimer ko si sel ven... Pa seveda zadnji ovinek... neskoncen skor. :)

V Turčiji pa se bo sprednja desna gonila.. Sam ne tolk. :P

play se mi zdi da mam jst premal agresiven setup za Q, kajti tm sm neki slab... v dirki mi pa gre. Za dirko vse kar naredim je nalijem bencin Q setupu :P. Zdi se mi pa tut da kr dost merkam gume z mojo voznjo. ;)

js se pa tega ne grem več.

najprej škraba in tvoji dvoboji. oprosti, ampak nisem še videl NOBENEGA dvoboja s tabo, ne da bi se kaj zgodilo enemu ali drugemu. to je nesprejemljivo & ni na nivoju. čist resno, no..

Kateri dvoboj misliš, tistega okoli 436s, ko si me ti nabasal od zadaj, ali tistega okoli 556s, ko sem te jaz?

No, nočem greti župe, zato oprosti za izgubljeno mesto, ampak tudi sam sem zaradi tebe ostal brez njega.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...