Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Jst sm probal že vse variante setupa in nadrkal sm progo v nulo pa ne pridem pod 1:38....včeri na treningu sem mel 1:38:0xx.

Ta proga ni za BMWje...al pa ni zame...ne vem kaj naj rečem.

Potem bo pa še itak dež pa si lahk kr rezerviram prostor v malinah :D

Če imam prav je možno, da ima avto le samo en dober setup in oz. ga samo res malo prilagodiš za vsako drikališče, je to možno?

-sprva spod 38.xxx nism naredil, pa da me j..., nato pa nek setup iz druge proge svoje dobim in prec za 1s dol, pa vem da imam vsaj še 0,800fore, če bi bila sreča celo 36.xxx, za dirko pa še nič kil nimam, tako da sm gasaaa :mrgreen:

Ma vsaj eno točko morm potegnt... :oops:

Ja jst uporabljam enak setup vedno, s tem da spremenim sam prestavno razmerje in morda krilce. No, zdj v zadnjem času (zadne 3 dirke) porihtam se gume glede na tisti programcek za setup iz R2P.

Ja jst uporabljam enak setup vedno, s tem da spremenim sam prestavno razmerje in morda krilce. No, zdj v zadnjem času (zadne 3 dirke) porihtam se gume glede na tisti programcek za setup iz R2P.

Kaj pa porihtaš pri gumah? Tlak al geometrijo? K jaz tud sam prestavna razmerja štelam, krilca pa že ne več.

Cajt mi je ratal pa 36:3, samo ful niha, tako da je ponavad precej slabš. Ko bo konstantno toliko, bom pa zadovoljen :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...