mAxL 1 106 Napisano January 11, 2009 Avtor Share Napisano January 11, 2009 Dodatne kvalifikacije 2/2 20:00-20:30 Server: SloWTCC Geslo: sloracing Na dirko so že uvrščeni: Apat, Bonča, Kurent, Šoster, Slapar, Šimenc, Tušar, Murn, Obid, Matej Mejak, Vončina, Marko Mejak, Makselj, Novak in Osmič Link to post
CooKie 0 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 mene zal nebo verjetno nebom pravi cas doma Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 js mam pa jutri neke neodložljive opravke v nm dopoldne, tko da ne bom dans nič v lj za volanom spet pa lih ko mi je ratalo cajt spravit na 1.35.5xx Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 Mene ne bo danes! Sem se prekasno spomnil da je že novo leto mimo in da smo spet na starih tirih! Škoda.. drugič! Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2009 Avtor Share Napisano January 11, 2009 Na dirko so uvrščeni: Apat, Škraba, Kurent, Šoster, Slapar, Šimenc, Tušar, Obid, Matej Mejak, Vončina, Marko Mejak, Makselj, Mirko Novak, Zupan, Rajčevič, Marko Novak in Kožuh. Izvoz iz boxov je tam kjer je izvoz in ne na ciljno ravnino! Pa ko se vključujete počakajte kako sekundo, da vidite, če se vam pokaže modra zastava (da neboste komu skakali v zelje ) Srečno, pa po pameti prvi ovinek Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 Apat, sorry za R2. Itak nisem mogel nič narediti, ker si bil ti že povprek, da bi ti pa popravil smer, sem pa prepozno reagiral. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2009 Avtor Share Napisano January 11, 2009 Bravo jest :mrgreen: Kvalifikacije: Neki časa držal P1, potem se je začelo sušiti...padem na 5 mesto, grem še na 1 hiter krog 2 min pred koncem....in glej ga zlomka...končam v ograji...na koncu P5...lohk bi blo boljš Race1: Normalna dirka....dihav za vrat Obidu, Škraba meni....in tako smo se pasli celih 14 krogov ...vmes še ene par drugih v pesku in tu je P5 Race2: Štart normalen, v drugmu krogu malce tvegano prehitevanje Škrabe...se je pošlo Nato pa je Apat po napaki obida priletev vanj....in spet sm se cjazu 14 krogov za BMWjem and I liked it Po dolgmu času, ko je manager ekipe 2mAx Tušar zagroziv z zmanjšanjem plače...poduim (P3) Bravo Marko in Aleš Link to post
Killer_B 87 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 Q: LOL....prve kroge proge sem naredil šele na dodatnih kvalifikacijah....nisem se približal niti lanskemu času. Fora je bila, da je bila proga mokra in se je počasi sušila. Na koncu sem naredil dober krog in pristal na 4. mestu!!! :D R1: Štartam kot se BMWju pritiče . Prevzamem vodstvo in nekaj časa vozim pred Kurentom, ki je bil sicer hitrejši od mene, vendar me ni mogel prehiteti. No nekje vmes sem naredil majhno napako in sem podriftal en ovinek...takrat me je Kurent prehitel, Mejak pa do konca obrnil, tako da sem padel na 10. mesto. Takrat sem pa zelo užival, saj smo se 4 kroge do konca z Mejakom in enim črnim leonom dajali za 7. mesto. Super je bilo izvajat pritisk na voznike pred sabo....za Mejaka se mi je zdelo da ne bo počil in naredil napake (čeprav je bilo parkrat zelo blizu)....zato pa je v zadnjem krogu v šikani šel po maline črn leon Končal na 8. mestu in pole za race 2 R2: Štartal super....naredil par sekund prednosti pred Mejakom.....tako vozil večino tekme....nakar me je Mejak ujel in sva se kakšen krog ali dva preganjala....nato pa je naredil manjšo napako in malce zaostal. Imel je dosti problemov z Maxlom (?) zato se mi ni več uspel približati in na koncu zmaga. Bi pa samo pograjal malce te črne leone (Mirko,?), saj vozijo kot, da so sami na progi. Dejte lepo prosm mal pazt kako vozite. Če imaš avto ob boku potem ne zavijaš na idealno linijo in zrineš nasprotnika na travo ane!? Kazni sledijo Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2009 Avtor Share Napisano January 11, 2009 Bi pa samo pograjal malce te črne leone (Mirko,?), saj vozijo kot, da so sami na progi. Dejte lepo prosm mal pazt kako vozite. Če imaš avto ob boku potem ne zavijaš na idealno linijo in zrineš nasprotnika na travo ane!? Kazni sledijo Ja jest dobesedno nevem več kaj storiti....tolk kazni, opozoril, nesreč in ustnih opominov, da že sam nevem kolk jih je blo Je ni dirke, da nebi neki pokalo Kvalifkacije R1 R2 Link to post
Ale 472 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 Super dirka Q:Boljš nebi mogl bit.P1 R1:Dober štart, pa vseeno zgubil mesto proti BMWju. Pol sva se nekaj krogov borila z Markom Novakom. Uspe mi ga prehitet in tako do cilja. P1 R2:Štart še kar u redu. Pridobim eno mesto, pol pa borba z Apatom za 6. mesto. Dva pred nama naredita napako in dvobojk se spremeni v borbo za 4. mesto. V 1. zavoj Apat naredi napako, mu odnese zadnji konec, jaz sem bil pa preblizu, da bi se mu izognil. SORRY Apat, sam bremzal sem kolikor sem lahko. Pol pa v zadnih dveh krogih boj z Mejakom, ki sem ga komaj zadržal za seboj. Končal P4 Link to post
MatejMejak 11 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 Proga mi ni všeč in med tednom sem samo ene 3 kroge odpeljal (ni šlo pod 1:37.5). Tik pred dirko sem odpeljal par krogov s setupom od Brands in takoj je bil čas 1:35.0 in se s tem odpravu na dirko. Q: en drek od vožnje. Nism spravu enga kroga skupi in na koncu P10. R1: BMW štart in po prvem ovinku na 5. mestu. Nekaj časa sem se živciral za Vončino, ki ga nism mogu prehitet, dokler se ni sam odstranu. Čez nekaj časa pa na žalost tudi sam naredu napako v šikani in padel na 8. mesto. Težek boj s Šosterjem pred mano in Novakom za mano. Šosterja odbilo v zadnjem krogu vn in tako 7. mesto na koncu. R2: malo slabši štart a uspel zadržat 2. mesto. Tako je blo do konca, čeprav sem bil zelo živčen k ga je Maxl žgal za mano, da me je glava bolela. Pol ne nekaj napak naredu Novak spredaj, samo ga nism uspel prehitet, k sem tudi sam naredu napako... All-in-all: OK, glede na to da ne maram proge in nism nič vozu pred tem. Razočaran le nad svojo napako v R1. @Novak: Apat te je ruknu ne js . Link to post
Killer_B 87 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 Ajaaaa....zato se mi je opravičeval lol Link to post
mm46 11 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 q: srednja žalost :mrgreen: r1: štart slab, skor zbil team matea in zgubu 2 mesti. Pol sem se neki krogov muču s prehitevanjem tušarja, na konc prišu na 3. mesto, ko jih je neki pred mano delalo napake. Celo dirko mi je za ovratnik dihal obid in sm zlo vesel, da mi je uspelo ostat spredaj :mrgreen: r2: na startu mi je zamoril avto, neki cajta sem se dajal s šimencom in celo dirko poskušal pridet mimo kurenta, rezultat tega pa sta 2 spina, na srečo pa sm uspel zadržat 5. mesto Link to post
igi 51 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 po prejšnji dirki sem za volan poprijel šele pol ure pred dirko. Q: odlično, po malo ponovnega učenja proge 3. mesto R1: pozabi R2: pozabi All in all: pozabi Link to post
MirO 67 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 ne zastopim Markota ko pravi da če imaš avto ob boku in da naj ne grem na idealno linijo, ja kam pa naj grem u luft al pa bremzam , pol zaradi bremzanja sem pa jaz v pesku , ane sem 3x pregledal replay , so drugi še večje kozle strelal in kje si glih mene najdu Link to post
Recommended Posts