Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Lahko bi se vse skupja nadaljevalo šele tam sredi januarja. Sedaj bo itak folk lutal okoli in ga žural ali pa smučal - no vsaj jaz. Tako, da je škoda da se sedaj kaj dirka. Nevem ,odločite se, ali je na prve mestu pc ali lajf.

Sedaj bo itak folk lutal okoli in ga žural ali pa smučal - no vsaj jaz.

V nedeljo zvečer :?: Hm...ne vem, no. wacko.gif

Tut jaz dajem prednost lajfu, sam ni pa čist nič škoda, da se zdaj dirka. [ok]

Misliš resno, da je na prvem mestu pc?

damn, sem mislu da sem pa jst mona, ker dajem prednost lajfu.

Pomojem se je Jure mal zmotu...je mislu lajf. Koledar je pač tak kot je, vedno se bo našel kdo ki nima časa....to je splošno znano in treba se je sprijaznit.

Ja sem se zmotu wacko.gif, sicer pa sej je stavek tko nastavljen, da se skor pogrunta da sem se zmotu.

Prvi je lajf!

Je pa koledar že dolgo na voljo, nas je min 25 komadov in sigurno kdaj komu ne bi odgovarjalo. Tudi jst sem bil primoran spustit kakšno dirko, in sigurno bom moral še kakšno. Ampak tako je. In prav zato ker je to samo igra, kjer se sproščamo (no vsaj jst - upam pa da drugi tudi), mi ni težko izpustit dirke. Saj se najverjetneje sproščam na kak drugi način :), tako kot ti ko boš smučal :wink:

Ma ja,.. nimaš kej, pride kdaj da ne morš pridt. Ceprav je tale nedelja zvecer se najbolj fajn termin glede obiska. Js s tem dnevom res nimam nobenga problema, ker do takrat se nekak ravno streznem :) .

Bom pa zamudu januarja in marca po eno dirko zarad savojskih alp, pa mi ni nic zal :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...