Ale 472 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Kuker je Denzy norc bo kr 10kg vzel. (HEC) :mrgreen: Link to post
JeZn 120 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Kr uredu, glede na to da sem šele danes ob 20h prvič po dolgem času se vsedel za volan. Po videnem bi pa lahko bilo boljše... Je pa res da so se zadaj, izven točk odvijale prave bitke. Jutri ko bom na šihtu, pa več iz Estorila za Slo-racing.com Jure Zupan. :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Q: Za en k**c sam sm vedu da se v dirki lahko popravim... končal na 11. mestu. R1: Takoj se zacelo zapletat v guzvi... Luka se je kr ene parkat v men ustavu pa mi pobral polno zivcev.. Tok da sm se jst enkrat mislu kr vanj zapelat pa sm si mal premislu. No vseen se mi je pol še enkat mal v bok naslonu in odšel mimo. Ampak mislim da sm tut tist mest nazaj pridobu, ker je par folka delal napake v zadnjih krogih in pršu sm nekak do 7. mesta. R2: Dober start in ostal na 2. mestu, potem pa samo gledala kaj delata neobtezena BMWja v zadnjem in prvem ovinku... joj... Furam v zavetrju... Obid se oddaljuje... Mejak se priblizuje pa ceprav vozi po ravnini drugo linijo kot midva. Bremzanje v T1 .. jojojoj... Mejak je bremzal lahko 50m kasneje... No, namest da bi lepo Mejaka spustil mim in obdrzal usaj 3. mesto, sm se pol z njim zapletu še v tistem hitrem desnem ovinku in se odvrtel v ravnini, hvala bogu so me 4je za mano zgrešil in sm zgubu sam te 4 mesta. Na konc prišel na 6. mest, ko sm se v predzadnjem ovinku godknowshow izognil Bonči, ki se je zavrtu. Lahko bi blo velik bolš, še posebej R2... ampak kaj čmo. Glede incidenta z Mejakom... kriva sva oba, alpa noben, tko da naj ostane racing incident pa je. Sam res škoda da ga nism kar spustu,... sm razmišlju v tej smeri glede točk, ampak ko se je enkat prblizu sm bil ze v "če je vojna je vojna za vse" mode. Cestitke za 20pik Mejak... upam da dobiš 100kg! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Mejak je resno vzel te nagrade za zmagovalce na Estoril in Brands Ka bo delal šele čez 14 dni Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Potem je Škraba storil napako in sem se nalimal enemu NDesign BMWju na rit, vendar mi v zadnjih dveh krogih ni uspelo prit naprej, tko da sem bil kar vesel tretjega mesta. Prosim, za podarjeno 3. mesto (po lastni neumnosti zamudil ovinek in padel za dve mesti). Hja, pa drugič. Link to post
igi 51 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Glede na količino treninga (približno eno uro) in poznavanje proge (še na kvalifikacijah sem moral študirati kakšen ovinek je naslednji) sem zelo zadovoljen z rezultatom, čeprav bi se zaradi lastnih napak dalo še bolje. Q: Že na začetku kvalifikacij mi je uspel lep in čist krog, ki ga do konca nisem uspel izboljšati zaradi gneče, na katero sem po smoli vedno nalete, malo pa tudi zaradi pretiravanja kadar gužve ni bilo. Po vmesnih časih bi se dalo še kaki dve do tri desetinke hitreje, a je vendarle zadoščalo za pole. R1: Odličen štart za prednji pogon, sploh pa zame. Večino dirke sem se vozil na tretjem mestu, občasno sem se zelo približal Mejaku, včasih me je pa zelo ogrožala honda. Z lastno napako sem padel na četrto mesto. R2: Še en super štart, a sem v prvem ovinku obtičal v gneči, padel precej nazaj, nekje na polovici 1. kroga pa zadel hondo, vendar se ni zavrtela. Omembe vredna je še borba z Bončo, ki je imel očitno težave z oprijemom (drugače ne verjamem da bi ga lahko prehitel) in na koncu zasedel še eno četrto mesto. All in all: dobro, lahko pa bi bilo še bolje Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Ja, je bilo bolj tako tako vse skupaj. NA kvalifikacijah sem še kar dobro odpelu, ma dirke pa porazne. V obeh sem pozabu zamenjati setup, tako da sem vozu z kvalifikacijskim. Nevem kako sem sploh dotankal gorivo - lol. Gume so se zato hitro pregrele in sem pol dirke samo predrsal skozi. Na koncu 1. dirke mi je še benza zmanjkalo po ciljni, tako da sem izgubil še 2 mesto. Druga dirka je pa itak za anale. Yooo, porazno. No vsaj piko sem iztržil, če ne drugega. Sploh pa ni bil dan za dirkati, nevem, ni bilo feeling spljoh. Čestitke Mateju, res dobra predstava, samo tisti izriv je . Ni panike. Se dogaja. Brez kazni prosim za to. Link to post
McBajs 8 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Hja... Q: ...tema, 15. mesto mislim da najslabše doslej R1: bilo kakor je pač bilo, lezu gor pa dol od 12. - 15. mesta, mal torpediranja vmes, mal sem in tja, neč pretresljivga, gnil sem bil pač R2: That's it Bo pač drugič moral bit bolje Link to post
igi 51 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 koko se te je tist puhec na Apatovem avtu ustrašil Link to post
Ale 472 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Si se tok hitr na streho obrnil, da je ogenj iz avspuha še vedno pri tleh. Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 9, 2008 Avtor Share Napisano December 9, 2008 Rezultati :arrow: Kvalifikacije Race1 Race2 (Bonča je še notr....Bonča drugič počaki še kakšno minutko) Link to post
PEK 2 291 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xpOQut_TnG4 Na hitro narjen video za Race1. Za Race2 nevem ce se mi bo dal... Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 9, 2008 Avtor Share Napisano December 9, 2008 Brands Hatch Ime: Brands Hatch Circuit Lokacija: Fawkham, UK Dolžina kroga: 4.221km Dirka: 21.12.2008, 21:00 Dodatne kvalifikacije: 18.11 21:00-21:30, 21.12 20:00-20:30 Sezona 2007/08 [rain] Kvalifikacije: 1.40.780 Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007] Dirka 1: Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007] Dirka 2: Mark Apat [Chevrolet Lacetti 2007] Že precej znano dirkališče....še iz predsezone Link to post
igi 51 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 Samo toliko da prašam: je bilo na zadnji dirki v Estorilu random vreme? Drugač pa kul dirkališče: I like Link to post
Recommended Posts