Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

R2: Tokrat sem pogledal kako je stanje na stezi in zbral WET gume.

Dej mi povej kje si to pogledal, ker res ne vem. V R1 se mi je usralo izbrat prave gume, v R2 pa ko sem nekaj gledal kakšne so razmere, sem pa čist mimo ustrelu. [wall]

session info imaš enega od menijev :D

lahko preveriš stanje na progi, prognozo in pa temepraturo proge in zraka :D

Ravno to sem naredil. Za R2 sem gledal SESSION INFO in je pisalo DRY kar pa tut slučajno ni bilo.

Ja, sonce le že svetil, na progi je blo pa tok vode da se ni dalo vozit s slick gumami. Razen zadnjih nekaj krogov, ko se je proga malo posušila.

Res je. V R1 sem vozil dežni setup z dežnimi gumami

Po mojem mnenju je tale random vreme čista loterija, ker nikjer ne vidiš dejanskega stanja na progi. [buzara]

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Tale random vreme je zakon.

Pod session info imaš pa "weather" in "track".

Ti si pogledal samo weather forecast in to je bilo to. Jaz sem gledal oboje, sam sem lih zarad weather forecast pričakoval hitreje sušečo progo. Ampak so bile dost izkušnje iz race1 in sem za race 2 raje vzel wet gume :)

bravo PEK, super fotke..

sem pa opazil tudi pri tebi (kot tud pri bremziju) da nimata nameščenih vseh skinov... skoda... k zgleda ful super z samo neserijskimi avtomobili :mrgreen:

Sam za info, da vas ne bo presenetil...trenirajte Porto :wink:

kje si pa ti zdj Porto našu?

js sm sicer ful ful za,icon_dance.gif

sam..nikjer nč ne piše [iz]

Sam za info, da vas ne bo presenetil...trenirajte Porto :wink:

kje si pa ti zdj Porto našu?

js sm sicer ful ful za,icon_dance.gif

sam..nikjer nč ne piše [iz]

Bo pa zdej pisal :P Ampak da ne bo zmede, Porto dodajamo nekje tam okol Monze, al pred njo al za njo se bomo pa še zmenil. Tak da lohk greste oz. gremo mirno na Estoril (ki ga mimogrede sploh še ne poznam :D ).

Portugal.jpgEstoril

Estoril.gif

Ime: Circuito de Estoril

Dolžina kroga: 4.183km

Dirka: 7.12.2008, 21:00

Dodatne kvalifikacije: 4.12.2008 21:00-21:30, 7.12.2008 20:00-20:30

Nova proga v prvenstvu [ok]

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ESTORIL ja ,v primeru da bo spet tu deževalo je bil BRNO mačji kašelj

moje mnenje

lp

Ja Miro saj ti upravljaš z serverjem naredi da bo toča pa sneg pa se bomo po jajcih vozli icon_owje.gif[dance]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...