Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

aha .. kaj pa STCC? Zakaj so dirke ob nedeljh :x

tudi STCC je potreben v original verziji za igranje prek spleta (kot večina iger).

kaj več si preberi na forumu ali pa kar stric google > simbin, race 07, stcc, gtr evolution, valve

zakaj so ob nedeljah?

ker smo se tako dogovorili, in ker je dan že preizkušen da imamo vsi oz nas največ čas...

večina dirk je pa tako že v naprej določena oz vse za prvenstvo so, da si lahko vsi splaniramo čas za to...

zakaj so ob nedeljah?

ker smo se tako dogovorili, in ker je dan že preizkušen da imamo vsi oz nas največ čas...

večina dirk je pa tako že v naprej določena oz vse za prvenstvo so, da si lahko vsi splaniramo čas za to...

Ja, sej razumem .. ko sem bil jest še "šolar" je bila tudi nedelja najbolj dolgočasen dan v tednu :) ampak sedaj pa je to nekako družinski dan ... in res nekateri v nedeljah ne moremo sedeti za računalnikom in pustiti družino kot da so manj vredni kot ena igrica.

Ker vozim tudi NASCAR in je dirka ob Torkih ob 22.30 pa traja nekje do 01.00 ... sicer je kao pozno, ampak mam mir, nobeden me nič moti, vsi spijo in se potem res lohk posvetiš dirkanju v celoti. Prov super je to.

To je samo moje mnenje ;)

hehe :)

ko sem bil še jaz šolar [& je bil pluto še planet], smo delali nalogo v nedeljah zvečer, in nabijali test drive v monocrom barvah :)

morda se kaj spremeni v naslednji "sezoni" a ker je res preverjen dan & se je izkazalo da se vsi nekako "najdemo" [vedno kdo izostane zaradi takšnih ali drugačnih obveznosti] mislim da je verjetnost manjša.. a nikoli ne reci nikoli :)

[testna sezona mislim da je bila tudi v torkih, in recimo, tebi tokrat nebi pasalo v torkih, enemu ne v ponedeljek... itd.. dni v tednu je pa samo 7... :)]

Ja, sej razumem .. ko sem bil jest še "šolar" je bila tudi nedelja najbolj dolgočasen dan v tednu :) ampak sedaj pa je to nekako družinski dan ... in res nekateri v nedeljah ne moremo sedeti za računalnikom in pustiti družino kot da so manj vredni kot ena igrica.

To si pa zdej tko napisal, kot da nas je večina starih 13 let. Mal si poglej tekmovalce v WTCC.

Večina nas je zaposlenih, al pa poleg tega še študentov. Res pa je, da še nimamo družin.

Te pa popolnoma razumem. Ko se bom jaz odločil za družino, bo tudi zame ta na prvem mestu.[ok] Pa upam da ti uspe najdit čim več časa za dirkanje. :wink:

no, nisem vam mislil določiti 13 let ;) le tko nasplošno sem napisal .. mogoče bi bilo bolje napisati, da nekateri nimajo še družin in je zato lažje najti čas ;)

Mogoče bo pa res keri dan v tednu kdaj .. bi pa bilo treba nekako motivirati igralce, da nas bi bilo res čim več.

Germany.jpgOschersleben

Ime: Motorpark Oschersleben

Dolžina kroga: 3.668km

Dirka: 11.1.2009, 21:00

Dodatne kvalifikacije: 8.1. 21:00-21:30, 11.1. 20:00-20:30

Vreme: Random

Sezona 2007/08 [dry]

Kvalifikacije: 1.35.843 Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007]

Dirka 1: Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007]

Dirka 2: Mark Apat [Chevrolet Lacetti 2007]

Oschersleben.gif

Prvi del:

ja.jpg

v zadnjem tednu, ko sem opravljal snemanje videa za BH in Pau, sem opazil, da je nakaj skinov neskladnih oz imajo nekaj pomankljivosti. nočem rečt, da jih je potrebno letos spremenit, ampak imam samo predlog, za v prihodnji sezoni (zdj vem da STCC tudi prihaja in če boste kaj pimpali skine, predlagam da si preberete spodnje napotke &predloge); če pa ima kdo odveč časa, bo pa vsekakor dobrodošla korektura tudi letos

- številke na avtomobilih, te naj bodo dobro vidne, tako ob strani, kot na strehi (bel pravokotnik z črnimi ciframi - predlagam tudi skladen font(najbolš predinstaliran iz windowsov, ali se ga nalepi na link [tisti k delajo skine, bi ga morali znat tud inštalirat v sistem] :mrgreen:) - nekaj moštev tega tudi letos nima, kar pomeni da lahko samo ugibamo kdo je vozil avto

[podobno tudi imena stranskih šip [in seveda spredaj in zadaj];

- zaradi lažjega razlikovanja že od daleč sem osebno pobarval že za to sezono ogledala v 3različnih barvah (3vozniki) v našem moštvu, ampak menim, da je zadeva lahko še bol razlikujoča z enako barvo pasice na vrhu na sprednji in zadnji šipi

- šipe in luči na avtomobilih morajo biti prosojne (da se vidi čez) in predlagam da se odstranijo imena na sredini zadnje šipe (če so čez celo šipo) in se jih namesti na zgornji kot (levi ali desni, mi je vseeno) - zakaj to, ker se čez avto vidi boljše brez imena, kar pripomore k več akcije in pa če sploh vidiš čez šipe je še to toliko bolje (pri nekaj seatih sem opazil da so šipe +luči črne in neprosojne) - sicer pa, z samo unikatno barvo pasice se na zadnji šipi ime izniči, kar pomeni da je lahko izpuščeno

[- za lažje urejanje skinov se bi lahko naredila predloga vsakega avtomobila, kjer bi bili že določeni elementi pripravljeni [številke, "obvezni" sponzorji, in pa imena na šipah]; oz se naredi samo layer za vsak avto in se samo importira layer v obstoječi photoshop file]

keep up the good work

[ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...