mm46 11 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Jst sploh ne vem če bi vozil, ker nisem še nobenega kroga naredil. Šele danes okol 19h bom prvič videl stezo Ko smo pred sezono vozili to ti je kr dobro šlo Link to post
PEK 2 291 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Js upam da pridem, če ne bom zaspal ker sm fertiq od smučarije. Me kr mal skrbi da bom zaspal na tej dolgi narvini in šel kr naravnost namesto u 1. ovink, tko da tiste pred mano merkite ... js ne bom, bom mizal Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Kok mate ostali kej čase? Da vem, če se mi sploh splača prit vozit? Da ne bom spet sam komu pokvaru večera s kakšno pizderijo ... Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 7, 2008 Avtor Share Napisano December 7, 2008 Na dirko so uvrščeni: Glavač, Apat, Bonča, Šoster, Šimenc, Tušar, Kurent, Vončina, Slapar, Makselj, Murn, Obid, Mirko Novak, Marko Mejak, Marko Novak, Matej Mejak, Trstenjak, Bravec, Rajčevič, Zupan, Kožuh, Laščak in Škraba. Link to post
PEK 2 291 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 ke pa je sploh server? js ga se najdm ne bol visok ping k nic! Link to post
play 502 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 q kaj čem sploh pisat, slabo.. R1 Jezen oprost, da sm te obrnil, si pa fino skakal,levo desno, iz ene smeri na drugo na hitr, pomoje zarad neta, oprost.Slab štar slabo vse... R2 še slabš :mrgreen: Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 7, 2008 Avtor Share Napisano December 7, 2008 Q: Telekom/T2...bravo še 1x....neki spackav za 18 mesto potem v parih minutah R1: Žalostno, vsi smo nardil veliko enih napak....smo se pa borili tam v ozadju(par komadov) kot da bi šlo za zmago R2: Spet žalostno...ni in ni šlo...z Zupanom sva se neki dajela, na koncu mu je le ratalo...kdaj mu moram pa tud pustit :mrgreen: Pozabit in spakirat...Brands prihajamo Bravo zmagovalcem in ostalim :wink: Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 7, 2008 Avtor Share Napisano December 7, 2008 Vončina: Kazen zaradi govorenja (že 100x opozorjen)! Izbiraj :arrow: 1.) +10kg 2.) Do petka video iz Estorila (pa ne neki na hitrco spackano) Link to post
cupo23 0 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 mah brez besed imel sme obcutek da sem se vozil u lunaprku na avtkih tolko butanja da kr glava boli Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Q: 4. mesto - super R1: na štartu do drugega mesta za Bončo, napeta dirka z zadrževanjem Slaparja in zasledovanjem Bonče. Čakal sem na napako da ga prehitim pol pa v zadnjem krogu, v ovinku pred 1. splitom mi je odneslo zadek in sem odletel pred Bončo. V naslednjem ovinku pa se je zavrtel in sem pol do konca ostal na 1. mestu. R2: iz 8. mesta direkt na 3. za Glavača in Obida. Ponavljanje zgodbe iz prve dirke, le da Glavač ni delal napak. Potem pa v enem krogu na istem mestu kot prej Bončo, boj z Glavačem, kolo ob kolesu vse do hitrega ovinka v desno, kjer sva bila tako skupaj da (po ogledu replaya na Markotovem compu) sem ga zadel z zadnjim kolesom v njegov zadek in ga je zavrtelo. Oprosti sam nism mel kam, ko smo ga tam tiščali in bila vzporedno. (na mojem replayu pa smo tudi meter narazen ko tea zavrtu - damn lag ). Obida prehitel po nekaj krogih in se privlekel do druge zmage ..... neuradne za sedaj . Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Q :arrow: Izbolšal svoj PB za 0.2 s tem, da sm mel 30 kil Ni švoh R1: Večina dirke se fural več al manj sam, dokler nism ujel Slaparja, katerga sm pol tut ruknu in zbil s ceste. Športno sem ga počakal, da me je prehitel, potem pa sem v tem čaru športnosti še sam zapeljal s ceste in prišel na 6. mesto. Do konca pa nism uspel več Škrabe prehitet, čeprov bi verjetn rabu mogoče sam še en krog pa bi ratalo. R2: Prvih nekaj krogov zelo dobra borba z Bončo. Živčen sm bil, da sm se tresu k pes na kuzli. Nekako mi je ratalo prit naprej. Potem je Škraba storil napako in sem se nalimal enemu NDesign BMWju na rit, vendar mi v zadnjih dveh krogih ni uspelo prit naprej, tko da sem bil kar vesel tretjega mesta. All in all - kar zadovoljen. Link to post
Ale 472 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Q: Cele qual. sem se neki matral pa ni sčo bolš od 12. mesta. pol pa v zadnjem krogu, ko je čas ze potekel odpeljem dober krog in osvojum 7. pozicijo na štartu. R1: Dober štart in še boljša dirka. Še najboljši je bil prevzem 2. mesta proti Bonči v fotofinišu dirke. R2: Povprečen štart, pol sem se pa na polovici 1.kroga v počasnem ovinku dotaknil Mejaka, ki ga seveda obrnilo. OPROSTI MEJAK, me je Slapar ruknu od zadaj in sem se zapeljal vate. Nisem mogel ustavit. Pol sem pa zabremzal, da te nebi ruknil še 1x so pa takoj vame priletel še drugi. Pol sva mela pa z Maksljem par krogov dvoboj za 9. mesto, ki sem ga zapravil v zadnjem ovinku dirke in končal na 11. mestu. Kot na prejšnji dirki polovično zadovoljen z dirkama Link to post
mm46 11 Napisano December 7, 2008 Share Napisano December 7, 2008 Ma tist je bla po moje bl dirkaška nesreča, kr smo bli vsi tm v gužvi, pa mislim, da mi je v vstopu itak meni ritm mal pobralo in si me ti zadel, kr sm ga že začel ravnat... tle v glavnem ni tvoja krivda, sploh če te je nekdo od zadaj Prvo dirko sm se pa itak sam zajebal kr sm naredu najbl neumno napako ever pol pa z aero problemom avto sploh ni bil več vozen... V r1 mi je na startu tudi en leon kr zginjal, pa enkrat pol pride ob bok, enkrat pol avta pred mano pol ga pa kr ni blo več :? Link to post
Recommended Posts