play 502 Napisano December 4, 2008 Share Napisano December 4, 2008 Ko vidim prvega grem jaz na polno, pa če sm zadni ali ne......to zna bit težava, sm pomoje ne... Veselim se pravega wtcc štarta! :mrgreen: Link to post
Mai 134 Napisano December 4, 2008 Share Napisano December 4, 2008 kaj je zdj FIA!?! bo kej od obtežitev al ne? akcija! Link to post
MirO 67 Napisano December 4, 2008 Share Napisano December 4, 2008 PLAY zna bit težava ja, sej pred seboj vozečega ne smeš prehitet pred ciljno črto,vem da bomo vsi na polno , samo....... eh , sej bomo zvečer vidl (heheheheeheh) lp Link to post
PEK 2 291 Napisano December 4, 2008 Share Napisano December 4, 2008 Ko enkat vidiš da tist pred tabo pospeš in šele takrat pospešiš sam, ga tko al tko do črte ne boš ujel s temi wtcc jajci. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 4, 2008 Share Napisano December 4, 2008 A ni geslo "fia"? Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 4, 2008 Share Napisano December 4, 2008 zgleda da ne.... sloracing je Link to post
MirO 67 Napisano December 4, 2008 Share Napisano December 4, 2008 Presenetljivo je novi start USPEL , brez kakršnih koli zapletov. Pohvala Bonči , da je držal malo brzino do ciljne črte, in šele nato po gasu. Upam da bo v nedeljo enako,in da nebo kakšen padalec vse pokvaru. lp Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 5, 2008 Share Napisano December 5, 2008 To je dobr slišat. A bo kdo mel čas v nedelo mal pred dirko okrog sedme, osme ... Pa da nardimo še kakšen trening "letečga štarta"? Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 5, 2008 Avtor Share Napisano December 5, 2008 Kaj pa drugi porečejo na štart...mene žal ni bilo... Bom popoldne pogledal si malo replay... Link to post
McGoga 2 Napisano December 5, 2008 Share Napisano December 5, 2008 Sranje, izgubi se ves čar prvega ovinka po štartu. Zelo proti! Link to post
MirO 67 Napisano December 5, 2008 Share Napisano December 5, 2008 čeprav je start uspel , sem tudi jaz proti temu startu,saj je ta start samo plus za vodilne ko imajo pregled nad startom oni zadnji se pa lahko slikajo,in je že po polovici kroga ogromna razlika,tukaj bi še pogojno šlo (dolga cilna ravnina ) naprimer v kakšni mestni pa bolš da ne govorim. po pregledu replaya sem videl da je Bonca le presenetil zasledovalce (njegova pravica),kajti v igri je leteči start tako ,da ko prvi prepelja ciljno se vsem hkrati odpre igra (gas ker prej igra sam uravnava vožnjo ) tu pa zadnji nimajo pregleda kdaj prvi prevozi ciljno in moreš samo vozit za predsabo vozečim. moje mnenje - sem za normaln start. lp Link to post
Ale 472 Napisano December 5, 2008 Share Napisano December 5, 2008 Čeprav je štart uspel, sem tudi jaz proti takim štartom. Res je, da imajo BMW-ji majhno prednost pri stoječem štartu, pa razlika med avtomobili na koncu ciljne ravnine v 1. krogu tut približno ni taka, kot je bila včeraj ko smo probali leteči štart. Kar poglejte razliko na zgornji sliki med mano in Bončo že takoj na štartu.Tekmovalci proti začelju kolone nimajo nobenega pregleda nad dogajanjem spredaj. Včeraj sem štartal kot 4. pa zaradi avta pred menoj še jaz nisem nič videl, kaj šele tisti za menoj. Verjetno bi se bilo treba takih štartov še malo navadit, da bi tisti bolj zadaj bolje štartal samo jaz nisem za to varianto. Pa še tisti alieni na začetku kolone imajo še večjo prednost (kot da niso že zdej dost hitri) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 5, 2008 Share Napisano December 5, 2008 Hmm ... Mogl bi it v dveh kolonah, sam mislm, da tok pa še nismo zverziran, da bi to spelal ... Link to post
Killer_B 87 Napisano December 5, 2008 Share Napisano December 5, 2008 Fantje dejte rajši pozabit na take štarte....ne zato, ker jih ne bi bili sposobni odpeljat ampak, ker se pritožuje v bistvu samo Glavač, ki ima prednji pogon. Poleg tega je pa itak na prvem mestu in ne vem kaj še hoče. Link to post
Recommended Posts