Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Neki mi forum jebe, sploh ne vidim vseh postov :D

Ma kdo ti bo odpeljav štart v koloni :P Enkup kreganja bi blo, ni drugega (primer: "ti si me prehitel še preden sva šla čez štartno črto, kar poglej slike" :lol:

Kakšni časi se bodo vrteli, mal sem potreniral in je 1.49.5xxx, pomoje tam nekje 1.47.xxx :?:

Po moje pa ne. Glede na to, da je Hotlap na RaceDepartment 1:46,7, TA pa je celo 1:45.xxx, pričakujem od Bonče, da bo peljal vsaj 1:45.xxx. Z malo vaje se da enostavno priti na 1:47,xxx.

Sploh pa, play, si že naredil prvih 300 krogov? [ok]

Ja za probat je.

Lahko pa eno testno naredimo pa se takoj vidi.

To je isto kot pri f1 ko je safety car ko pa gre v boxe pa se mora tisti ko je na 1 mestu odločit kdaj bo dal po gasu.

Kakšni časi se bodo vrteli, mal sem potreniral in je 1.49.5xxx, pomoje tam nekje 1.47.xxx :?:

Po moje pa ne. Glede na to, da je Hotlap na RaceDepartment 1:46,7, TA pa je celo 1:45.xxx, pričakujem od Bonče, da bo peljal vsaj 1:45.xxx. Z malo vaje se da enostavno priti na 1:47,xxx.

Sploh pa, play, si že naredil prvih 300 krogov? [ok]

Ne žal sm enih 50kom, čas pa trenutno 1.48.4xx slabo.. :mrgreen:

Eh JeZn ne sekirej se, če zaupaš vase je čist useen a odpelješ 10 al pa 300 krogov. Je pa razlika ja če proge sploh še ne poznaš. In jest Estorila ne poznam, bo pa treba odpeljat 20 krogov namesto 10 :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...