mAxL 1 106 Napisano November 23, 2008 Avtor Share Napisano November 23, 2008 Bravo zmagovalcema Vsaj Tušar je delno rešil čast 2mAx Sportinga Je pa kar popestril dež tole dirko Link to post
MirO 67 Napisano November 23, 2008 Share Napisano November 23, 2008 Ja res je, huda je bla tale dežna dirka,saj po obeh dirkah je blo pod mojim sedežem ravno tako mokro kot na češkem. vR1 nč jasn , kako je avto zanašal pa sem dal wet gume gor, nakonc prezadovoljen z 7 mestom. R2 pa čist druga pesem,hudo je blo sledit vodilne 3 in ko v špeglu gledam še Vončino,mi res ni blo prijetno in ko naredim napako in grem mal "regrad nabirat"padem na 8 mesto,vendar zaradi napak pred mano vozečih,napredujem na lestvici in po hudem boju z g.Vončino z muko pristanem na 5 mestu (Denis , ne bom nč komentiral najino borbo). Z obema težkima dirkama sem zadovoljen lp Link to post
McBajs 8 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Changeable weather = fenomenalno Brno = me ne mara Qualy: V prvem krogu nardim 2. cajt. Super. Počasi padem na P5. Še zmeri ok. Ko naslednjič pogledam je bil že P15. Nič jasn. Grem gledat cajte, sumljivo vse skupej, dam dry - spet spredaj na P3 No na koncu sta se u zadnjih izdihljajih pred mene vrinla še Glavač in Zupan. Ampak dobr, zadovoljen s P5. R1: Gledam napoved, se odločim za dry - jok napaka Sem nekak vseeno pričakoval da se bo vse skupej prbližno posušil do 5. kroga pa se ni zgodil. Se opravičujem mislim da Glavaču k sm ga v prvem resnem levem ovinku mal driftat poslal, sem se še privajal na slicke Nato pa načeloma ni šlo slabo, niti z dry gumami ne...vse dokler me ni zabrisal v desktop (zakaj, ne vem). Ko se zavem in pridem nazaj sm nekje ob stezi travo kosil, padel pa na eno osmo, deveto mesto, nekaj takega. Ker nisem bil edini s slick gumami, sem samo izkoriščal napake in se prebijal nazaj po lestvici navzgor...vse dokler me ni spet zabrisal v desktop . Ko se tokrat zavem, sem se počutil kot kapitan podmornice ki stegne periskop, v njem pa vidi bombo ki mu jo rušilec vrže na glavo - storpediral sm namreč Šimenca se mi zdi. Ful sorry, ampak s temo na ekranu se ne da lih spremljat dogajanja Da je mera polna mi še gumo prebije in je blo. Grem v bokse, pridem nazaj ven s krogom zaostanka in se trudim do konca - vseeno 11. mesto, očitno nisem bil edini s težavami R2: Gledam cesto, vzamem wet. Ne morem verjeti kakšen učinek - dobesedno zraketiral sm se iz P11 na nekje P3, nato pa v boj z Apatom in Šosterjem. Slednji je kar precej teroristično taktiko ubral in jo urezal med nama z Apatom kar po travi na prvo mesto... Če ne bi mi2 mal pazila bi se slabo končal. Ampak dobr, na koncu je blo tako ali tako vseeno Z Apatom nato skozi celo dirko hudi boji, mal sm ga tud pošlatal ene 2x v vsem zanosu, ampak k sreči nič hujšega. Sva vozila skupaj praktično celo dirko, se dajala, obenem pa lovila Šosterja - čista akcija No, pol sm naredu napako in dopustu da se je nabralo nekaj razlikce. Vidm kako Apat prehiti Šosterja, nato pa sm Šosterja dohitu še sam, in ga prehitel v ovinku kjer si neb mislu da ga lahko na tak način prehitim Ampak super, to je bil zadnji krog, če bi bil še kakšen bi mogoče še ujel Apata, sam vprašanje če bi ga tud prehitel P2, glede na vse dogodke in zmešnjavo v R1 se je vse skup super končal Link to post
JeZn 120 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Huh, res lepa dirka. Več takih napetih. Na kvalifikacijah vidim dež in me je kar malo streslo. Obujem WET in grem tiščat kr z setupom za suho. Odpeljem 7 čas. Pol malo spremenim nastavitve, predvsem bremze; a nikakor ne gre hitrej. Po lestvici pa vedno bolj tonem :? Na stezi se matram ko ne vem kaj, a časa od nikjer. Medtem po gledam da me ostali perejo po 5 sec :cry: in mi vžge da bi lahko probal s SLICK gumami. In opa P3. R1: Iz garaže zagledam sonce in me zavede. Sploh nisem čekiral stanja proge. Pač kmečka logika, sije sonce in je steza suha. Obujem SLICK gume, na štartu pa sem plaval skoraj do prvega ovinka :mrgreen: . Vidim da izbira ni glih najbolša in probam odpeljat čimbolj tekoče in varno. A sem padel iz P3, kar nekje na P10++. Postopoma ko se je začela proga sušit na liniji, je vedno bolj lepo držalo in časi so začeli padati. Padala pa so tudi mesta in prišel sem na P6. Ostala sta dva kroga do cilja. Postal sem že kar "pogumen", ker je avto tako držal. Tiščal sem ko gluha svinja, da bi pridobil še kako mesto. Pa sem v T2 prepozno bremzal, prišel na mokro in DAMAGE IS NOT REPARABLE. I`m sorry. Mater sm bil jezn. Vseeno ostanem na P11. Mesto za Tušarjem ki je kot zadnji videl karirasto zastavo. R2: Tokrat sem pogledal kako je stanje na stezi in zbral WET gume. A na štartu spet zabluzim in peljem preveč previdno in padem na eno 15 mesto. Potem pa kar nekaj lepih, čistih bitk do P9. Iz P9 na P6 pa res sam užitek, prehitevanja, pa napake in izgube mest, pa spet prehitevanja... Res Na koncu pa Vončino, prehitel tik pred zastavico za P6. Res hudo dirkanje ta vikend. Si prav moram obe dirki pogledat. Link to post
play 502 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Če imam prav je bilo takole najbolje: -kvalifikacije gume za suho -race 1 gume za suho -race2 gume za mokro mam prav, loterija čista :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Bajs ni problema, sm usaj sprobu kolk drsi pri tistem manevru play Q - dry gume R1 - wet R2 - wet Tko bi blo najbols,... js pa skos na dry... Link to post
Ale 472 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 R2: Tokrat sem pogledal kako je stanje na stezi in zbral WET gume. Dej mi povej kje si to pogledal, ker res ne vem. V R1 se mi je usralo izbrat prave gume, v R2 pa ko sem nekaj gledal kakšne so razmere, sem pa čist mimo ustrelu. Link to post
McGoga 2 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Na kratko: R1 začel na slicksih in v prvem ovinku zadel Mejaka, ki je naredil napako(ne vem zakaj mam zmeraj jaz tako srečo) odšel v bokse na popravilo in po wet gume, končal kot osmi. UAU pomislim, R2 bom štartal iz pola in glej ga zlomka. Rečem si aha, steza se je že sušila proti koncu R1 in seveda vzamem slickse speeeeet. Probal vozit, ma je šlo u steno, popizdeval še pol ure po dirki Čiste dirkaške nesreče, nimaš kaj, človek rabi tudi dosti sreče, če hoče nardit dober rezultat Link to post
Mai 134 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 R2: Tokrat sem pogledal kako je stanje na stezi in zbral WET gume. Dej mi povej kje si to pogledal, ker res ne vem. V R1 se mi je usralo izbrat prave gume, v R2 pa ko sem nekaj gledal kakšne so razmere, sem pa čist mimo ustrelu. session info imaš enega od menijev lahko preveriš stanje na progi, prognozo in pa temepraturo proge in zraka Link to post
play 502 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Kaj je lepa naša Honda ,sm do tega kota BMW-ja, ga pa jaz niti pod razno nism prisilil, da bi ga jaz tako obrnil, če le imam prav, če se pa motim, se hudo oproščam, morm si replay pogledat. Jaz sm 1 dirko vozil suhe gume in 9krog sem imel že pregrete, to mi je pa zdej res čudno, suhe gume iz20 na 6 mesto, se pravi da so suhe bile bolj primerne, drugo dirko pa dežne gume? Link to post
McGoga 2 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Še kritika na grafiko. Steza je bila videt suha, ko sem pogledal iz kokpita tistih, ki so že stali na štartni vrsti. Prav tako ni blo videt idealne linije, ki naj bi se sušila. Play, tam je mene malenkost odneslo in si me zadel, sej nisi mogu rešit situacije, prav zato sem napisal čiste dirkaške nesreče. Link to post
play 502 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Play, tam je mene malenkost odneslo in si me zadel, sej nisi mogu rešit situacije, prav zato sem napisal čiste dirkaške nesreče. Še en x , se ti iskreno oproščam! Link to post
PEK 2 291 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Play bolj primerne v Race1 so bile gume, ki jih je mel vodilni Kurent in nas ownal za 30sec... Pa če mene prašaš je mel dežne, ker je dobival 5sec na krog prvih 6-7 krogov. Link to post
play 502 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Play bolj primerne v Race1 so bile gume, ki jih je mel vodilni Kurent in nas ownal za 30sec... Pa če mene prašaš je mel dežne, ker je dobival 5sec na krog prvih 6-7 krogov. Meni samo nekaj ni jasno?, race1 se je dalo dost dobr peljati z gumami za po suhem, Ale je fural wet, race2 pa niti pod razno se ni lepo peljalo z suhimi, razlika v podlagi, je vsaj meni bila enaka glede grafike, glede vožnje pa čisti poraz, na štartu je šlo 10kom mimo mene.. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 24, 2008 Share Napisano November 24, 2008 Men se je pa zdel da je bilo v 2. dirki vec gripa kot v 1. V obeh sem vozil z DRY gumami, mogoče sm se lih navadu do druge... Link to post
Recommended Posts