Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

gospodje KOMISARJI, sej zdej je že kar je ,vendar me presenečate z vašimi odločitvami.Govorim o dogodku v R2 480s ,nisem se pritoževal sem mislu da boste vi kaj ukrepal no pa vidm da nč.(tm se prehiteva NE) tam sem izgubil vodilno mesto.

vem da je čas problem .

lp

Pa ne tko hitro obupati. Je potrebno ustrajati fantje. Sej je cool dirkat, ni vedno vse v zmagah, čeprav vsi stremimo k temu. Jaz uživam v vožnji, čene ni šans da bi tiliko let zdržal v tem poslu :) , pa še ne mislim odnehati. Dejmo, se vidimo pole v Brnu, sedaj sem še doma, ma bom kmalu odrinil proti Gorici. Na svidenje ;)

Pa ko smo že pri temu....res nevem kaj jokaš :arrow:

1.) Kdo pravi, da se tam ne sme prehitevat (kje se pa potem lahko po tvoji logiki v Franciji?)...tukaj maš primer:

jaja.jpg

2.) Mogoče kje vidiš na posnetku da te je Kurent butnil? Ker jast ne vidim!! Če mi dokažeš nasprotno, dam za gajbo piva!

ja.jpg

Zadnje opozorilo!

Na dirko so uvrščeni: Glavač, Apat, Bonča, Šimenc, Šoster, Tušar, Vončina, Slapar, Makselj, Kurent, Obid, Marko Mejak, Matej Mejak, Mirko Novak, Zupan, Grubelnik, Rajčevič, Kožuh, Bravec, Trstenjak in Laščak.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...