mAxL 1 106 Napisano November 11, 2008 Avtor Share Napisano November 11, 2008 Ma kot sem že rekel, izgovori glede poškodovanega vzmetenja pa tudi ostalo je vse ena izmišljotina. Fizikalni model v GTR evo (kot v vseh prejšnjih simbin "simulacijah") je zelo podoben Codemastersovim Colin Mcrae-evim "simulacijam" rally-ja. Če ste tovrstne stvari kdaj vozili potem vam je jasno, da se lahko zaletiš 100x pa še se boš peljal skoraj normalno. Zato prosim NE SE IZGOVARJATI VEČ na to. Se kr strinjam tuki Sta kr upravičeno napisala Mejak mlajši in Tušar kazen b_sleepy malo si zapritiravav, mislim da vsi vemo kako se vozi poškodovan avto(tudi sam sem ga na tej dirki) Kakorkoli že, češka je naslednja Link to post
McBajs 8 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Ta pa res ni normalna... Link to post
play 502 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Odlična proga za BMw-jiste Link to post
play 502 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 pa dobr vi gledate kdaj pravi wtcc, so vsi v 3s zmer notri?, pa tole lejte Bonča je poglavje zase, na dotičnih progah ima pred vsemi nami 1s bolji čas, bilo je že tako, no to je pol že 2s, ne več 3s, tudi drugi najbolji je imel 1s za 1zaostanka,ne vem no, men je vseeno potrudil se bom, če pa bo kazalo da je zelo težko, bo pa marsikdo odnehal, eni pač nimamo niti 2leti nabijanja iger za volanom! Diskriminacija! :mrgreen: :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Saj so menda mal izenačli aute v zadnjem patchu play. Seveda če ne govoriš o reallife. PA ja... koncno spet normalna proga. Ne pa bob steza s tistimi ograjami grdimi Link to post
play 502 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Bomo vidl, stavim na štartno vrsto 10tih, vsaj 4 BMW-je Proga je pa odpuleno dobra, hitraa :mrgreen: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Ma ja... dejte se vsest kdaj za TV (ali PC) pa si poglejte kako WTCC dirko... Play, eni še enga leta nabijanja nimamo Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Ja končno ena dirka na dirkališču, kjer je vsaj možno prehitevati. Se že veselim Upam da bom med 10 na štartu. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Lol je reku med 10. U prvi vrsti bos 100%. Sploh pa ne rabš 1. mesta z BMWjem, tut s 4. prideš do 1. mesta do prvega ovinka, če so ostali FWD. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 spet bom gagal s počasno hondo Link to post
Ale 472 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 :)Upam da bom med 10 na štartu. Ti pa maš izjave. Dej bodi mal bolj optimistčen. :mrgreen: Link to post
Oxy 11 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 No pa še moje stališče glede dirke. Q so potekale brez večjih težav samo obtežitev z 10kg mi je nevem zakaj podrla ves setup saj sem bil skoraj 0.800 slabši kot povprečno. R1 Ni mi bilo čisto jasno da naenkrat vidim Bončo na Pole ker bi moral štartat kot 4 zelo čudno je blo to. Štartal dokaj dobro imel majho borbo z Mirkotom v 1 zavoj tako da sem prišel v 2 ovinek pred njim. Vozil za obema lacettijema nakar je Glavač naenkrat upočasnil in sem prišel na P4. Skoraj vso dirko vozil za Tuškom in Vončino in samo čakal da se malo pretreseta da meni ostane samo lep prehod mimo njiju. Nekaj časa je Vončino poskušal prehiteti Tušarja zgleda saj je ta imel veliko težav z gumami. V L18 pa Vončina zavije v box zgleda da je bilo preveč sekanja in sem imel 1 krog da mogoče prehitim Tušarja. Izkušnje Tušarja mi niso dovolile prehoda. Mogoče če bi bil še kakšen krog več.. Zadovoljen z P3 R2 Zelo dobro sem štartal in se hitro po zunanji strani prebil do P3 dokler se nista Mirko in Kurent malo zapletla in tako prišel na presenetljivo 1 mesto in ga brez večjih problemov držal do konca. Link to post
JeZn 120 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Ta Tušek je Tušar :wink: Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Ma ne se s tem obremenjevati, jaz osebno nimam nič proti, če vsi dirkamo, samo problem pri "počasnih" dirkačih, iz mojih izkušenj je, da nimajo nadzora nad dirko in radi verjamem, da nehote, povzročajo nesreče, ko jih hitrejši prehitevajo, ali pa naredijo nepotrebno gužvo. To so samo moje izkušnje, zato se vsi "bojimo" dirkati z takimi. Drugače, kot rečeno, nimam prav nič proti, lahko vsi dirkamo. Je pa še nekaj res, če ne moreš priti v 107% mojega časa, pole ti pa ni pomoči, se raje loti kaj drugra, vrtnarjenja mogoče? Kajsti še jaz pridem v moj čas 107ih% z tipkovnico, še v gpl-ju sem prišel, ki se ga sploh ne da vozit na tipke. Če pomislimo, recimo povprečen krog okoli 1munute in 30 sekund, je za 107% na voljo več kot 6 sekund fore. Tako da pomoje, rikverc pridem v ta procent Link to post
play 502 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 :)Upam da bom med 10 na štartu. Ti pa maš izjave. Dej bodi mal bolj optimistčen. :mrgreen: pa Honde letos letijo! :mrgreen: Link to post
Recommended Posts