Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Če si pa tiho pa nič ne napišeš, pa zajebeš še enemu drugemu mesto na dirki :!:

No, ta je malo huda. Če si med 10 mučeniki, ki se borijo za uvrstitev na dirko, so predkvalifikacije itak pogoj za udeležbo.

To obveščanje o neudeležbi je tako kvečjemu smiselno za prvih 15, ki so že po defaultu uvrščeni na dirko - in le-ti lahko preprečijo udeležbo drugim voznikom, ki bi sicer lahko vozili - tisti, ki se bodo pa mučili v predkvalifikacijah, pa bodo ZELO verjetno prišli na dirko, saj se sicer ne bi udeleževali predkvalifikacij - in ti v nobenem primeru ne morejo preprečiti drugim voznikom, da bi se udeležili dirke.

Z drugimi besedami, malo se umirite s postavljanem dodatnih omejitev - najprej so bile prijave na prvenstvo, potem dodatne predkvalifikacije, sedaj 3s zaostanka, morda sledijo še dobri odnosi s FIO in organizatorji ali kaj bolj bedastega. No, na koncu bo morda dirkal samo še organizator in tisti z najboljšim časom, saj bosta samo ona dva izpolnjevala vse pogoje.

Ali ni to prostovoljna zabava za ob nedeljah zvečer? Ste vzeli vse skupaj malo preveč resno - saj ni nobenega denarja zadaj, da bi morali zadeve tako zaostriti?

Pa brez zamere.

b_sleepy se ti zdi normalno, da nekdo na 1.22sek dolgi progi zaostaja 3sek.? To je šprinterska dirka, a kdo v F1 zaostaja toliko. Nasplošno mogoče ti vidiš feedback samo na forumu, nekateri pa mamo več opravka z tem in če bi imel vse oranžno na MSNju kdaj, bi tudi ti malo drugače razmišljav.

Pa ne mi rečt, da če HOČEŠ dirkat na dirki, da ne moreš iti pod 3 sek.?? Če maš vsaj malo namena biti na dirki je to mala malica...

Sam si poglej, koliko se moraš pomatrat (in koliko se jih je) da si v treh sekundah in to klub času ki ga je dosegev Glavač!!

1.jpg

MirO tut jaz ti želim Vse najboljše [it]

Glede zapiranja je pa tko.

Primer: Če se pelješ po ravnini proti desnemu ovinku po levi strani (idealni liniji) nekdo pa te želi prehiteti po desni, ga lahko zapreš tako, da pred njim zapelješ v desno. Smer lahko po tem spremeniš še 1x tako, da se vrneš na levo stran proge (idealno linijo). To pa lahko delaš pred VSAKIM ovinkom v krogu. (Kot je opisal Mitja)

Se pravi: ko nekoga zapiraš lahko na ravnini pred ovinkom smer spremeniš 2X.

POMEMBNO pri zapiranju je to, da je manever izveden PRAVOČASNO. Če je nasprotnik že ob tebi ne smeš zapeljati vanj. Na dirkališču, kjer je ob progi trava se tak trk še lahko konča brez posledic, na uličnih dirkališčih je pa to lahko usodno. :!:

No, ta je malo huda. Če si med 10 mučeniki, ki se borijo za uvrstitev na dirko, so predkvalifikacije itak pogoj za udeležbo.

To obveščanje o neudeležbi je tako kvečjemu smiselno za prvih 15, ki so že po defaultu uvrščeni na dirko - in le-ti lahko preprečijo udeležbo drugim voznikom, ki bi sicer lahko vozili - tisti, ki se bodo pa mučili v predkvalifikacijah, pa bodo ZELO verjetno prišli na dirko, saj se sicer ne bi udeleževali predkvalifikacij - in ti v nobenem primeru ne morejo preprečiti drugim voznikom, da bi se udeležili dirke.

S tem se pa tut jaz strinjam.

Obveščanje o neudeležbi na dirki bi moralo bit obvezno za že uvrščene na dirko in pa tiste, ki se na dirko uvrstijo po predkvalifikacijah (ko je uradno objavljena lista vseh uvrščenih)

Samo moje mnenje :mrgreen:

Jst bi na vašem mestu počakal, da se naredi nov način prijavljanja na dirke. Potem bo kar nekaj zadev rešenih....maxl ti pa Glavača kontaktirej, da ti pove kako prvenstva potekajo na race2play....zihr jih je že par odvozil...potem pa skopiramo njihov preizkušen način.

Na koncu pa očitno z bolj ohranjenimi gumami pridobil precej proti tušarju in ga prehitel pred drugim splitom predzadnjega kroga - če me ne bi ruknu mal bil mogoče dobu punt ;).

Jest tebe!? Kdo me je pa prehitu par sekund prej s pomočjo buc buc!?

Na race2play stvar ni tako ligaška, kajti vsak se lahko prjav tut če ma par sec. slabsi cajt. Pa glede na tolk razlicnega folka iz vsega sveta jih zlo mal odpele vse dirke na sporedu. Tak da tist je bl polovicno liga/pickup race.

Bi se pa nekak strinjal z 107% časa prvega na Q.

Na koncu pa očitno z bolj ohranjenimi gumami pridobil precej proti tušarju in ga prehitel pred drugim splitom predzadnjega kroga - če me ne bi ruknu mal bil mogoče dobu punt ;).

Jest tebe!? Kdo me je pa prehitu par sekund prej s pomočjo buc buc!?

Pa ravno ko sem te prehitu ni blo neki buc buc k si šou v gume..za pred tem pa ne bom reku da ni blo nič :). In itak te ne obtožujem, kr sem tudi js tebe ene parkrat rahlo padalsko ruknu.

Glede Škrabe pa suspension problem ni lih izgovor kr sem js vozu celo R2 s polomljenim podvozjem, del R1 pa poleg tega tudi brez prednjega odbijača...

Czech.jpgBrno

Brno.gif

Ime: Automotodromo Brno

Dolžina kroga: 5.403km

Dirka: 23.11.2008, 21:00

Dodatne kvalifikacije:

20.11 21:00-21:30

23.11 20:00-20:30

Sezona 2007/08 [dry]

Kvalifikacije: 2.11.869 Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007]

Dirka 1: Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007]

Dirka 2: Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007]

Malo širše bo :)

1.jpg

Ma kot sem že rekel, izgovori glede poškodovanega vzmetenja pa tudi ostalo je vse ena izmišljotina. Fizikalni model v GTR evo (kot v vseh prejšnjih simbin "simulacijah") je zelo podoben Codemastersovim Colin Mcrae-evim "simulacijam" rally-ja. Če ste tovrstne stvari kdaj vozili potem vam je jasno, da se lahko zaletiš 100x pa še se boš peljal skoraj normalno.

Zato prosim NE SE IZGOVARJATI VEČ na to. Pač povejte da ste prepočasni in pika.

Malo več zrelosti bi prosim za v prihodnje in pa tudi VELIKO več odgovornosti pri samih dirkah. Pa bo vse lepo in prav. In ne bo več prerekanja kaj si ti zajebal, kaj je on zajebal, ampak samo waw, katera dirka, kako smo se prehitevali, ... ok? [ok]

PS: McBajs pa Matej, dajta si to vajino skupno ljubezen izpovedati na samem, bo lažje za vse, prosim. Ne pa da poslušamo eno stran, potem še drugo, in vsak govori po svoje. Zmenita se kako je bilo in objavita potem eno celoto. Bo šlo? ;)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...