Mai 134 Napisano December 21, 2007 Share Napisano December 21, 2007 VonÄina si si prebral Älen 3.09? podvprĹĄanje, ali si skrbno prebral pravila hehe Link to post
bremzy 0 Napisano December 21, 2007 Share Napisano December 21, 2007 Ja to je za celo sezono nima veze z predsezonsko tekmovanje, mal za ĹĄalo mal za res pomankljivost pravilnika za predsezono:D Link to post
Mai 134 Napisano December 21, 2007 Share Napisano December 21, 2007 kkr js vem pravilnika za predsezono sploh ni ups. vzamem nazaj, na to sm pa Äist pozabu. hvala kruhG Link to post
KRUH 5 Napisano December 21, 2007 Share Napisano December 21, 2007 To je nek pravilnik za sezono- al karkoli http://sloracing.e-idrija.si/content/view/51/54/ Link to post
KRUH 5 Napisano December 29, 2007 Share Napisano December 29, 2007 Zdej zadnjo dirko da je bilo kar nekov naletu pa me zanima, če v primeru nesreče in......bomo imeli komisijo???? :?: Če bi jo imeli bi bil jaz tudi v njej, itak ne dirkam in nebi mogel zase držat Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 29, 2007 Avtor Share Napisano December 29, 2007 Sm da te nebodo podkupili Link to post
McBajs 8 Napisano January 2, 2008 Share Napisano January 2, 2008 Eno vprašanje: Curitiba ima v prvi šikani eno hudo možnost sekanja, v real-life so tam gume, v špilu jih pa pač ni in se lahko tam ful pridobi na zelo vprašljiv način. Kako bomo to obravnavali? Rajši zdej vprašam za mnenja da se ne bomo pol skregal da je kdo zmagal al pa ne zarad tiste šikane... :? Link to post
bremzy 0 Napisano January 2, 2008 Share Napisano January 2, 2008 Pomoje je najbolĹĄ, da se tisto pogleda po dirki. Nevem kdaj je zaviral in tako naprej, ker verjamem, da se je Ĺže vsem zgodil, da je kdaj prekasno zaviral in je ĹĄel tam Äez. In Äe so ugotovljeni prekrĹĄki, se da kazen. Link to post
Mai 134 Napisano January 2, 2008 Share Napisano January 2, 2008 pravila zahtevajo 2gumi na sami progi+bela Ärta... ali spada "tvoja" varjanta sekanja [to kar imaĹĄ v mislih] v skupino 2gumi na progi ali se polejĹĄ Ĺže po bankini/zelenem asfaltu/robnikih? komisija bi skoraj morala biti... Äe ne druga kot avtoriteta... da ne bo kdo "prepogumen" ps: lahko celo naredimo "screenshot" koliko lahko sekaĹĄ, in kaj je Ĺže prepovedano... Link to post
KRUH 5 Napisano January 2, 2008 Share Napisano January 2, 2008 Jaz bi lahko pregeldaoval. Pregledoval bi pa čase na kvalifikacijah in če je kdo koga prehitel zaradi sekanja. Za druge stvari, da nekdo namirno vozi mimo in je itak zadnji se pa enbi ubadali..... Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 2, 2008 Avtor Share Napisano January 2, 2008 Dejstvo je, da je res težko zapeljat v to šikano sm malo kasneje zaviraš pa je :? Link to post
Mai 134 Napisano January 2, 2008 Share Napisano January 2, 2008 ... da nekdo namirno vozi mimo in je itak zadnji se pa enbi ubadali..... kaj boĹĄ pa potem naredu, ko bo "tazadnji" oz kdor koli ki seka dohitel tistega pred sabo, in se bo ta zavtel/izletel iz ceste.. karkoli paÄ... in bo v konÄni fazi tudi to sekanje omogoÄilo s samo pridobitvijo na Äasu in zmanjĹĄevanjem razlike zasledovalca vozniku napredovanje navzgor?!? ok, ne reÄem da prepozno zabremzaĹĄ (to je itak samo takrat k ali koga prehitevaĹĄ, ali pa si v zavetrju in ni nobenega downforeca od spreda (oz ga je manj)...) Äe bo pa kdo namenoma sekal... se pa nebi smelo tolerirat... paÄ moje mnenje... [ĹĄe enkrat, preberite si pravila, Äe je kakĹĄna nejasnost se vpraĹĄa PRED dirko,.. ne potem jokat da nisi vedu... ko boĹĄ brez toÄke, uvrstitve ali celega dneva...] Äe se zgodi ni problem, Äe se dogaja pa to postane problem! lp Link to post
McBajs 8 Napisano January 2, 2008 Share Napisano January 2, 2008 ali spada "tvoja" varjanta sekanja [to kar imaš v mislih] v skupino 2gumi na progi ali se polejš že po bankini/zelenem asfaltu/robnikih? Se desnima se pomojm ne pelješ več po asfaltu, nism gledal svojih replayev sam mislem da si čist zuni. In vseeno ful pridobiš. Drgač tale s screenshotom je dobra, komisija pa pač obvezna. Link to post
KRUH 5 Napisano January 2, 2008 Share Napisano January 2, 2008 Jaz sem mislu "nebi ubadal" da bi ga kar diskvicirali za 2-3 :!: dirke............... Ps: Sem na psiu prov disk.....??? Link to post
Mai 134 Napisano January 2, 2008 Share Napisano January 2, 2008 thats how they do it in RL Link to post
Recommended Posts