B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Na vislice z njimi(nami) Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Takšnega vedenja tudi kazni ne bodo spremenile čez noč, verjemite mi. To vem iz lastnih izkušenj. Sem rabil dolgo časa, da sem se navadil kolikor toliko z rezervo jemati vsaj 1. krog. Ker ga je absulutno treba, saj je na kupu 20-30 totalnih egoistov in če eden ali drugi malo ne popusti, pole je kar je. Štala skratka. To je treba v glavi spremeniti sistem delovanja molekul in celic, ampak to je dolgotrajen proces. Ni pa za obupati, počasi bo, boste videli, čez par sezon se bo že dalo kakšno dirko odpeljati solidno Link to post
Killer_B 87 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 To smo pa Slovenceljni .... ne poznamo principa zadrge Link to post
Ale 472 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 nč ni server padu jaz sem ugasnu,ker me razjezijo takšni napol idioti,ko v prvem krogu tiščijo do konca in misljo da bojo vse naredil v prvem ovinku, in se požvižgajo na kazni. qualy so ble izpeljane, 2 dirke so pa samo tako mal za trening pa še to enim ne ustreza ,da bi si pridobil mal race navad,saj se eni vozjo na dirki ravno tako kot da bi sami vozili in jih je za ostale udeležence prav mala briga kaj se z njimi dogaja, zaradi svojih napak. Vem da je kr nekaj dobrih voznikov,mislim takšnih ko so hitri in znajo pazit na ostale udeležence ,ene par je pa takšnih.ko jim je mesto edino v kakšni NFS Undergraund ligi. lp MirO, se popolnoma strinjam s tabo glede kulture dirkanja. Vseeno pa ne moreš kar izklopit serverja. Razumem da si bil jezen, vseeno pa nas je bilo na serverju 9 voznikov. Če te taka stvar tako razjezi da izklopiš server, rajši povej, pa bo drugič kdo drug postavil server. Link to post
MirO 67 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 ja ni panike lahko kdo drug naredi server, samo v četrkih je server za sloracing ligo,za predqualy(to je uradno) in te so ble končane. lp Link to post
McBajs 8 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Jest sm se pa tak veselil te dirke zdej me je pa totalno strah - najprej z nekimi hudimi cajti pridete, pol pa še strašite z nekimi "destruction derby" scenami Link to post
Ale 472 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 ja ni panike lahko kdo drug naredi server, samo v četrkih je server za sloracing ligo,za predqualy(to je uradno) in te so ble končane. lp Jaz dobr vem kaj se vozi ob četrtkih , očitno pa ti ne veš, da smo VEDNO po kvalifikacijah odpeljal še trening dirko. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 7, 2008 Avtor Share Napisano November 7, 2008 No, ta je res mal huda...Mirko jest tud če bo kdo parkrat zapored butniv, nebom in nemorem zaradi tega kar zapreti SloRacing strani :wink: Niso drugi dirkači krivi zaradi osebnih zamer, vi spišite prijavo za uradne dirke, pa bomo že poskrbeli da bo prav. MirO sej si najstarejši tukaj Bi mogu bit najbolj trden Cupo...bo treba mal bolj resnosti, kar se tiče treningov in dirk, ne bomo tolerirali da se nekdo prijavi v prvenstvo in da vozi samo takrat ko ima čas. Lani je blo vse bolj luknjasto vseskupi....bo novo pravilo padlo, tisti ki bo več kot 3 sek. za najboljšim iz kvalifikacij nebo dirkal, ker se jasno vidi da ni pripravljen za dirko. Play, ti si odgovarjaš za njega....pa še enkrat, poglej kaj vse vsebuje dirkač ki je prijavljen. Vse skupaj je blo spet na hitro prijavljeno, dokler ne dobim prijave kot se zagre, prijava ni uradna. IN prevsem me zanima kolk dirk bo odpeljav?(gledam glede na lani) Link to post
play 502 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 E moji organizatorji, čist na izi pravilo: če kdo fino serje na forumu, se krega, pametuje, se ga bana a ni res?, sam menim kdor bo rukal folk, bremzal kasneje itd se ga tolerira eno dirko, drugo dirko naredi enako, se ga bana, jaz vem da je cupo trenutno vozil malo oz. pomoje prej nič, najbolje da še on pove in mislim da se bo tega držal, res da je igra, sm kaj če ti da treniraš cel tedn, in fašeš in si ob vse točke ali še več in pravilo more biti. Tako da jaz sm neki rečem Cupo gor dol, bo še kdo in še kdo bo anredil škodo, je pa edina stvar ta, da vi postavite pravila, če se jih osebe držijo držimo , gre vse skup lepo dalje, enako velja za vse nas. Zakaj je bil moj namen en dan (mini cup šola), samo zato,ker so male brzine, se še malo bolje vse skup naučiš in pač bi bil naslpoh en poligon za preskok v wtcc. Drgač pa morte res sami vedeti, govorim trenutno zase, prvih 6-8 dirk sem vozil bolj tako, več na gasu ,kot na bremzi in kateri bo na novo začel igrati dirkačine, pričakujete vsi da bo že nal pol dobr voznik, zelo dvomim, tukaj so samo ure in ure igranja. Pa še za 3s in ne boš na dirki, Maxl (kile kile) upoštevaj( uradne q in kile in zaostanki ne gre skupaj),, morš vedeti da bo kdo ki mu sploh določena proga niti pod razno ne bo šla, a na drugi bo zelo hitr!Če pa si mislil za 3x q in čas 3s, se pa skorajda strinjam, čeprav ni glih fer! Na koncu lahko dodam le samo to, da naj organizator res poskrbi nekako za fer play, če bodo pravila GROZNA, bo tudi logika drugačna, če pa ne, pa doma Burnout nabijat. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 7, 2008 Avtor Share Napisano November 7, 2008 Na kvalifikacijah nima nobeden kil, tako da je za vse enako :wink: Dobil se mail na začetku da nebo aktivno dirkav, kaj pol to pomeni za ostale. Če ne ga pa prijavite v ClioCUP(namesto Mini) Eno je: se zgodi, drugo pa je namerno, za včerajšno dirko sem slišal marsikaj. Nebomo zdej tuki razpravljali... Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 No, ta je res mal huda... Bi mogu bit najbolj trden LOL, dej Mirko no, ne ga tako biksati Sej mene kdaj prime da bi tudi koga zadavu, če bi ga dobil ob sebi v tistem kritičnem trenutku, ma čez nekaj časa ko se strasti pomirijo, je že mnogo bolje (to imamo vsi energični ljudje enake težave), se jepač treba malo brzdati, da potem še drugi, nedolžni ne trpijo, ok? Pa brez zamere mate Cupo...bo treba mal bolj resnosti, kar se tiče treningov in dirk, ne bomo tolerirali da se nekdo prijavi v prvenstvo in da vozi samo takrat ko ima čas. Lani je blo vse bolj luknjasto vseskupi....bo novo pravilo padlo, tisti ki bo več kot 3 sek. za najboljšim iz kvalifikacij nebo dirkal,... Se popolnoma strinjam, jaz bi kar zvedu 107% vodilnega. Sej to bi bilo tam nekje isto. Je bolj merodajno, če časi prog nihajo. Link to post
cupo23 0 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 No, ta je res mal huda...Mirko jest tud če bo kdo parkrat zapored butniv, nebom in nemorem zaradi tega kar zapreti SloRacing strani :wink: Niso drugi dirkači krivi zaradi osebnih zamer, vi spišite prijavo za uradne dirke, pa bomo že poskrbeli da bo prav. MirO sej si najstarejši tukaj Bi mogu bit najbolj trden Cupo...bo treba mal bolj resnosti, kar se tiče treningov in dirk, ne bomo tolerirali da se nekdo prijavi v prvenstvo in da vozi samo takrat ko ima čas. Lani je blo vse bolj luknjasto vseskupi....bo novo pravilo padlo, tisti ki bo več kot 3 sek. za najboljšim iz kvalifikacij nebo dirkal, ker se jasno vidi da ni pripravljen za dirko. Play, ti si odgovarjaš za njega....pa še enkrat, poglej kaj vse vsebuje dirkač ki je prijavljen. Vse skupaj je blo spet na hitro prijavljeno, dokler ne dobim prijave kot se zagre, prijava ni uradna. IN prevsem me zanima kolk dirk bo odpeljav?(gledam glede na lani) vse skupaj se mi zdi smesno!!! razlozil sem ze takoj po tem ko je padel server alesu kaj je bilo da ga nisem nalasc. hotel sem se mu opravicit pa ga ni bilo gor.da clovek tako stegne nos tega pa ne morem verjet.( sej je igra,miljone ze nebos dobil!!!) sam dirkam v minimoto prvenstvu in nisem glih v ozadju med vsemi vozniki iz slovenije in italije ki tekmujejo pa je ogromno bi lahko rekel namernih zaletavanj in porivanj pa noben ne stegne nosa. tam pa se gre za naslov drzavnega pravka. ne pa da med samo trening dirko stegnes nos. [Jel] [Jel] [Jel] glede resnosti nastopa v vasem prvenstvu mi je tudi play omenil da c ene mores odpeljat dirke da se omeni par dni prej to bom tudi naredil ce slucajno mi nebo ratalo odvozi meni osebno je na prvem mestu SLUZBA!!! se neki udelezil sem bom dirk kadar bom mel cas probal pa jih bom cim vec odpljat!!!! Link to post
alesp 4 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Pačnik ti pa ris nimaš pojma :mrgreen: Link to post
Jure Skraba 8 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Res sem lenoba, ampak ali bi lahko nekdo delal sprotne povzetke časov predkvalifikacij ali vsaj trenutne uvrstitve na nedeljsko dirko in jih objavil na info strani aktualne dirke (ki je dostopna z naslovne strani slo-racing.com) ali pa vsaj v prvem postu aktualne dirke? Saj ne zahtevam veliko, le iskanje po vseh postih ne-vem-koliko strani dolgega topica aktualne dirke je malo zamudno, poleg tega pa je težko razbrati svojo uvrstitev, ker so v predkvalifikacijah tudi vozniki, ki so zaradi uvrstitve na trenutni lestvici že uvrščeni na nedeljsko dirko. V vsakem primeru pa mora nekdo po nedeljskih predkvalifikacijah narediti seznam voznikov, ki se lahko udeležijo dirke, zato je vseeno, ali ga dopolnjuje sproti. Link to post
Recommended Posts