Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Tovarnško ekipo Chevroleta, iSport International je zapustil Aleš Pačnik.

Razlog:

Uradni: Ekipa ni bila pripravljena plačati tako visokega honorarja voznika. Govori se, da naj bi Pačnik zahteval takšno plačo kot pevec Enrique Iglesias :mrgreen:

Neuradni: "Namurm se navadit na ta jajca ad Lacetti-ja, zatu bu kr Seat" :lol:

Tovarnško ekipo Chevroleta, iSport International je zapustil Aleš Pačnik.

Razlog:

Uradni: Ekipa ni bila pripravljena plačati tako visokega honorarja voznika. Govori se, da naj bi Pačnik zahteval takšno plačo kot pevec Enrique Iglesias :mrgreen:

Neuradni: "Namurm se navadit na ta jajca ad Lacetti-ja, zatu bu kr Seat" :lol:

Točnu tak kat si napisav upam da se strinjata Bremzi in Pek brez zamere dobista za pivo

Je včer spet server dol padu, kr dobre kvalifikacije, sm spet v prvem krogu ste mi sesipal boge amortizerje, madonca kako gre hitro avto k vragu, mala napaka in je vse narobe, res bo težko vsako dirko po 19krogov biti cel, oz. sej mamo bokse :mrgreen:

nč ni server padu jaz sem ugasnu,ker me razjezijo takšni napol idioti,ko v prvem krogu tiščijo do konca in misljo da bojo vse naredil v prvem ovinku, in se požvižgajo na kazni.

qualy so ble izpeljane, 2 dirke so pa samo tako mal za trening pa še to enim ne ustreza ,da bi si pridobil mal race navad,saj se eni vozjo na dirki ravno tako kot da bi sami vozili in jih je za ostale udeležence prav mala briga kaj se z njimi dogaja, zaradi svojih napak.

Vem da je kr nekaj dobrih voznikov,mislim takšnih ko so hitri in znajo pazit na ostale udeležence ,ene par je pa takšnih.ko jim je mesto edino v kakšni NFS Undergraund ligi.

lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...