Killer_B 87 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Moja prisotnost na dirki je tudi vprašljiva.....zaenkrat sem brez računalnika, ker mi je šla grafična (se mi zdi). Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 5, 2008 Avtor Share Napisano November 5, 2008 Tovarnško ekipo Chevroleta, iSport International je zapustil Aleš Pačnik. Razlog: Uradni: Ekipa ni bila pripravljena plačati tako visokega honorarja voznika. Govori se, da naj bi Pačnik zahteval takšno plačo kot pevec Enrique Iglesias :mrgreen: Neuradni: "Namurm se navadit na ta jajca ad Lacetti-ja, zatu bu kr Seat" Link to post
alesp 4 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Tovarnško ekipo Chevroleta, iSport International je zapustil Aleš Pačnik. Razlog: Uradni: Ekipa ni bila pripravljena plačati tako visokega honorarja voznika. Govori se, da naj bi Pačnik zahteval takšno plačo kot pevec Enrique Iglesias :mrgreen: Neuradni: "Namurm se navadit na ta jajca ad Lacetti-ja, zatu bu kr Seat" Točnu tak kat si napisav upam da se strinjata Bremzi in Pek brez zamere dobista za pivo Link to post
bremzy 0 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Ni benih zamir Pačnik;) sej prav, boš bel hitr z seatam. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 6, 2008 Avtor Share Napisano November 6, 2008 Danes dodatne kvalifikacije (2/3) 6.11.2008, 21:00 Server: SloWTCC Geslo: sloracing Link to post
CooKie 0 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 Tudi mene ne bo na dirki Link to post
Zviko 0 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 a se je možno še kje prijavit za sezono??? Link to post
play 502 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 a se je možno še kje prijavit za sezono??? Tuki jih mal povprašej, sigurno je še plac: viewtopic.php?f=23&t=206&start=300 Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 6, 2008 Avtor Share Napisano November 6, 2008 Ok, zdej pa res... Dodatne kvalifikacije bodo samo še ob četrtkih in nedeljah! Kvalifikacije bodo od 21:00 ure dalje zaklenjene! (vsakič ko kdo pride v igro, zašteka) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 oh crap ... lih ko sm se mislu začel udeleževat torkovih "treningov" ... pa skenslate to Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Opa, pa res Morm pol instalirat čimprej Link to post
play 502 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Je včer spet server dol padu, kr dobre kvalifikacije, sm spet v prvem krogu ste mi sesipal boge amortizerje, madonca kako gre hitro avto k vragu, mala napaka in je vse narobe, res bo težko vsako dirko po 19krogov biti cel, oz. sej mamo bokse :mrgreen: Link to post
MirO 67 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 nč ni server padu jaz sem ugasnu,ker me razjezijo takšni napol idioti,ko v prvem krogu tiščijo do konca in misljo da bojo vse naredil v prvem ovinku, in se požvižgajo na kazni. qualy so ble izpeljane, 2 dirke so pa samo tako mal za trening pa še to enim ne ustreza ,da bi si pridobil mal race navad,saj se eni vozjo na dirki ravno tako kot da bi sami vozili in jih je za ostale udeležence prav mala briga kaj se z njimi dogaja, zaradi svojih napak. Vem da je kr nekaj dobrih voznikov,mislim takšnih ko so hitri in znajo pazit na ostale udeležence ,ene par je pa takšnih.ko jim je mesto edino v kakšni NFS Undergraund ligi. lp Link to post
Recommended Posts