Jure Skraba 8 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 ...ti pa si pri koncu ravnine zapeljal na mojo linijo in povzročil nesrečo... Aha, če bom torej kadarkoli na liniji kogarkoli, moram zavreti, se mu umakniti in spustiti mimo, z drugimi besedami, bom drugič raje vozil kakšnih 20 sekund za zadnjim, da mu ne bom slučajno na "njegovo" linijo zapeljal. Dej, no, če se bomo tako šli, lahko ligo kar takoj končamo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 4, 2008 Avtor Share Napisano November 4, 2008 To je tretja nesreča v temu videu? http://files.filefront.com/Jejwmv/;1218 ... o.html/1/1 Če je...res nevem kaj maš za komplicirat? :? Link to post
Killer_B 87 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Škraba...kaj se ti sploh pizdiš....kot prvo si prletu not v ovinek kot da si sam....pa si imel na levi in desni avtomobile. Kot drugo si ga itak pretiraval in ga ne bi nikoli speljal. Kot tretje si zbil ven enega izmed NDESIGN dirkačev, ki je zaradi tebe izgubil kar nekaj mest. Kaj še ni jasno. Obes....si bom še enkrat pregledal situacijo...ni mi čist jasno kaj se je dogajalo. Možno, da je bila spregledana, zato je pa dobro, da zadeve tudi sami prijavite. Link to post
Emilo 1 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Lej jaz ti pravim, da si ti mene rukal ko sem speljeval iz prvega ovinka (BMW na tak način zelo teško spelje) in se izgubil kar nekaj hitrosti! Zaradi tega si me ti dohiteval, avto pred mano pa je bil počasnejši in sem pač na ravnini zavil ter sma se nekoliko zrukala. Ti pa si ovinku res ravnal nekoliko brezglavo, saj je zaradi tebe letel negdo ven... Link to post
McBajs 8 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Ql povzetek! Tnx Tuki se vsi sam pizdijo Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 4, 2008 Avtor Share Napisano November 4, 2008 Rezultati 1/3 Link to post
Ale 472 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Kaj se je pol zgodil? Bonča pred mano je zginu za pol kroga, pol se je pa nazaj pojavil in smo odpeljal dirko do konca. V cilj smo prišli pa trije. Itak da je zmagal Bonča :mrgreen: Link to post
McBajs 8 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Pa sej niste normalni s temi cajti... Se bom mogu upokojit počas Link to post
cupo23 0 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 mene je cele kvalifikacije zajebavala slika mesale so se barve proga se je vidla cudno vs eu kurcu za znoret. pol pa ko je zacela dirka je bilo vse ok kr neki. Link to post
Killer_B 87 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Jst sm pa kvalifikacije in dirko odpeljal s 15 slikami na sekundo....očitno mi je šla grafična in bo treba novo kupt. Link to post
play 502 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Men je vse štekalo, po 8 krogu so pa še avti zginli, sm šel kr ven! Ale hud čas, bravo!! Link to post
Ale 472 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Pa sej niste normalni s temi cajti... Se bom mogu upokojit počas Ah, dej nehi no! Boš vidu na dirki, k bomo dobil "nagradne" kilograme, bo čist druga pesem Link to post
McBajs 8 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Mi ne pomaga dost če vam že brez kilogramčkov težko sledim Link to post
obes 0 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 no jst na dirko ne bom mogu priti... Škoda ker za brno mislim da bom moral priti skozi qualifikacije ma k**c tko je... srečno vsem in čim manj kg za brno Link to post
Recommended Posts