Mitja Bonča 583 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Juhej, bomo spet lahko malo dirkali, ma trenirla nisem še nič, bom pa danes prišel malo na server. Upam da bom lahko kaj konkuriral, saj se nisem dotaknil volana že 3 tedne. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Sj ČE nas je poln server pol ni problema, jih nadomestijo pač tisti iz dodatnih kvalifikacij. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Bonča kle ni dirkanja, to je ena bob steza. Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Ja? lol, nisem vedel, nisem še vozu te proge. Samo če je to ta Pau, kot je bil v GPL-ju, je to ena mestna cesta, in sama božji ovinek. Se pa spomnim ene ravnine ob enem visokem zidu na levi strani. Ma tega je že davno. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Sj layout je skor enak kot tisti iz leta 67 (gpl), morda cist mal razlike v zadnjem sektorju. No pa zdj je mal vec zgradb okol dirkališča Link to post
play 502 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Zgleda da bo treba za naslednjo sezono uvest plačilo prijavnine za prvenstvo, da se bodo eni mal zresnil. Pomoje res ni slaba ideja, pa se keš nabere za kak pošten piknik!Ali kart piknik stil :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Ja pol bomo pa spet bremzija po gmajni iskal Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Pa še koga drugega sedaj... ne, žur odpade! Raje se spomnite kaj drugega Link to post
play 502 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 5 do 15eur za celo leto i basta....pa bi vidl kolk bo resnosti, raj 15kom resnih, kot 30 od tega 10 neresnih..moje mnenje! Link to post
bremzy 0 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Ja pol bomo pa spet bremzija po gmajni iskal Link to post
play 502 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Ql povzetek! enako pohvale!!!! Link to post
Jure Skraba 8 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 FIA, fantje, ne se zajebavat. Zakaj, hudiča, sem dobil jaz v R1 pri 131s kazen? Ste dvojno videli ali si res niste dobro ogledali situacije? Po notranji strani sem pripeljal v T2, Osmič me je sunil v rit in me "porinil" v Obida. Kje je bila tukaj moja napaka? Kljub temu, da ne zagovarjate svojih odločitev, pa prosim tukaj za razlago. Link to post
obes 0 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Da ne bom še jaz dodajal nezadovolstvo proti "kaznovalcem" a "naša prva" nesrača z Alešom v 794s R1 ni hujša kot tista za katero je dobil kazen!?? PS: Samo informativno :? Link to post
Emilo 1 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 FIA, fantje, ne se zajebavat. Zakaj, hudiča, sem dobil jaz v R1 pri 131s kazen? Ste dvojno videli ali si res niste dobro ogledali situacije? Po notranji strani sem pripeljal v T2, Osmič me je sunil v rit in me "porinil" v Obida. Kje je bila tukaj moja napaka? Kljub temu, da ne zagovarjate svojih odločitev, pa prosim tukaj za razlago. Jaz sem si pogledal posnetek in sem v prvem ovinku šel lepo mimo tebe, potem sta me z Grubelnikom pri spelejevanju nekoliko zrukala in sem na ravnini pač iskal boljšo pozicijo, ti pa si pri koncu ravnine zapeljal na mojo linijo in povzročil nesrečo... Link to post
Recommended Posts