Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Ja? lol, nisem vedel, nisem še vozu te proge. Samo če je to ta Pau, kot je bil v GPL-ju, je to ena mestna cesta, in sama božji ovinek. Se pa spomnim ene ravnine ob enem visokem zidu na levi strani. Ma tega je že davno.

Sj layout je skor enak kot tisti iz leta 67 (gpl), morda cist mal razlike v zadnjem sektorju. No pa zdj je mal vec zgradb okol dirkališča :P

Zgleda da bo treba za naslednjo sezono uvest plačilo prijavnine za prvenstvo, da se bodo eni mal zresnil.

Pomoje res ni slaba ideja, pa se keš nabere za kak pošten piknik!Ali kart piknik stil :mrgreen:

FIA, fantje, ne se zajebavat. Zakaj, hudiča, sem dobil jaz v R1 pri 131s kazen? Ste dvojno videli ali si res niste dobro ogledali situacije?

Po notranji strani sem pripeljal v T2, Osmič me je sunil v rit in me "porinil" v Obida.

Kje je bila tukaj moja napaka?

Kljub temu, da ne zagovarjate svojih odločitev, pa prosim tukaj za razlago.

FIA, fantje, ne se zajebavat. Zakaj, hudiča, sem dobil jaz v R1 pri 131s kazen? Ste dvojno videli ali si res niste dobro ogledali situacije?

Po notranji strani sem pripeljal v T2, Osmič me je sunil v rit in me "porinil" v Obida.

Kje je bila tukaj moja napaka?

Kljub temu, da ne zagovarjate svojih odločitev, pa prosim tukaj za razlago.

Jaz sem si pogledal posnetek in sem v prvem ovinku šel lepo mimo tebe, potem sta me z Grubelnikom pri spelejevanju nekoliko zrukala in sem na ravnini pač iskal boljšo pozicijo, ti pa si pri koncu ravnine zapeljal na mojo linijo in povzročil nesrečo...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...