Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

no pozdravljeni po delgem premoru me je play kontaktiral in odlocla sva da bom vozil za njega.

ceprav mi ta igrica ni glih naj naj sem danes po kakih 15 krogih spravil cas na 1.22.570 zajebano.

je pa se rezerve in to brez pravega setapa ker cakam play d aga zrihta ker jaz tega ne znam [iz][iz]

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

ROFL bo bob stezo delu :D

EDIT: Jao... note to self: ne čakat če koga po nesrec na pesek porineš... Se 100% strinjam da sm bil sam kriv, sam kaj ko sm potem še oddal 2 mesta ko sem čakal, pa še 2 mesta ko sm dobu +5sec.... icon_wall.gif

173 Aleš Pačnik Mark Apat Opozorilo (Aleš Pačnik) 20 KG <- glede tega se pa ne morem strinjat pa če se še tooooook probam.

EDIT2: RAPORT pa ODLIČEN!!! icon_dance.gif "Zadnjo točko je osvojil Vončina, ki letos kljub intenzivnim treningom v fitnesu zaenkrat še ni v pravi formi - govori se, da so kriva dekleta..." <- Rofl! [it]

173 Aleš Pačnik Mark Apat Opozorilo (Aleš Pačnik) 20 KG <- glede tega se pa ne morem strinjat pa če se še tooooook probam.

Pačnik je dobil kazen zaradi drugega opozorila, ki ga je prejel od tem incidentu.

Za prvi dotik ne, za drugega pa. Opozorilo je upravičeno, kazen za opozorilo pa tudi :!:

ZDEJ PA DOST :!:

Ne bomo se zagovarjal za vsako kazen ki jo podelimo in nekomu ni všeč.

Cupo zakon, veš da si bomo fino pomagali, zdej ti pa sm še igra rata všeč :mrgreen: , pa bo še po 1s šlo dol, sm da vidiš kaj se ltos dela, lepo vozi,pa ti bo čisti zakoon! [ok]

Na dirko so že uvrščeni: Glavač, Bonča, Apat, Šimec, Slapar, Makselj, Murn, Obid, Tušar, Marko Mejak, Vončina, Kurent, Trstenjak, Laščak, Osmič in Šoster.

Danes dodatne kvalifikacije (1/3)

4.11.2008, 21:00

Server: SloWTCC

Geslo: sloracing

Dejvid R. dodan v točkovanje.

Kaj se dogaja z

- Berlic

- Sukič

- Juhant

- Dvornik

?

niso odpeljali še niti ene dirke...

Zgleda da bo treba za naslednjo sezono uvest plačilo prijavnine za prvenstvo, da se bodo eni mal zresnil.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...