Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Edino mesto za prehitevanje je po moje samo drugi ovinek (če štejem kot prvega tistega na ravnini). Pa še to rata samo, če si na ravnini direkt za voznikom pred seboj. Tako da naslednjo opozorilo je, da če imaš nekoga na riti in vidiš da bo verjetno probal prehiteti v tem ovinku, da ne zapreš linijo ampak da pustiš prostor tudi za voznika, ki je poleg tebe. Edina možnost za zapiranje je, da že na začetku bremzaš po notranji liniji.

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Edina možnost za zapiranje je, da že na začetku bremzaš po notranji liniji.
Saj brani se vedno tako da se postaviš na notranjo linijo, še preden se zacne bremzat za tisti ovinek. Proga in ovinek nista važna. ;)

BTW: Kako zvem kok mam kg? :P

Edina možnost za zapiranje je, da že na začetku bremzaš po notranji liniji.
Saj brani se vedno tako da se postaviš na notranjo linijo, še preden se zacne bremzat za tisti ovinek. Proga in ovinek nista važna. ;)

Da se prehitet samo če naredi v zadni šikani napako. In maš ti lepš pospešvanje od njega tako sem prehitel in Mirko-ta in Gorana. [owje]

Playgame Team išče novega šoferja, kdor bi rad vozil z Hondo Acoord je tole pravi naslov, da nam javi!

Lahko meni in Ale-tu na pm ali meil playgame@email.si

Iščemo še enega šoferja!

ps: Mar24 ko boš zmožen spet voziti, se le javi, lahko že to sezono kot testni, za drugo sezono pa zares!

Javlam da smo dobili 3tjega dirkača novega:

-bi bil vesel da kr Maxsel vnese podatke, ki so:

dejvid rajčevič 29 let

volan pa -wing man FORMULA FORCE GP logitech

pozabili ste dodati .tga za slike v igri, kljub temu da je v .ini vpisano vrstico

.. sicer GTR ne potrebuje tega, v race07 bo pa tako default slika..

Če bi znal, bi dodal :oops: Pa še rima se :mrgreen:

yo tipi, me ni blo en čas okoli, so ble frke :)

No, upam da bom sedaj lahko dirkal na naslednji dirki.

Imam eno uprašanje, kdo je v GTR-ju dirkal neke lige in je imel vzdevek Tarja? Če kdo ve. En madžar me je spraševal po njem.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...