Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

No meni je pa res skor najbolj brutalna proga, trenutno jo že treniram, in imam pomoje bolj slab čas z 30litri goriva imam 1.23.92xx, so pa nastavitve za to progo res kr problematične, če je premehak avto, ga v tisti hitri šikani odnaša zadni konc, če je pretrd preveč skače čez in ga tudi hitr obrne,tudi menjalnik je malo bolj tako naštimat, enako wing itd, bo treba še veliko prakse, po vrhu pa res, če naredim 4 hitre kroge in da je avto še cel, je hud podvig, tako da.. [opa]

19 krogov bo dirka? icon_guns.gif[guns]

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Ale in Play vama se, zahvaljujem za zaupanje,ki sta mi ga izkazala, in se vama obenem opravičujem, da je prišlo tako daleč kot je prišlo, da sedaj iztapljam iz ekipe.

Upam, da me razumete in spoštujete mojo željo; mogoče se pa vidimo naslednje leto oz. naslednjo sezono.

Mark24, spoštujem tvojo odločitev in mi je žal da je prišlo do tega.

Če pa se boš odločil, da bi še kej vozil, pa veš kje nas najdeš.

Vedno si dobrodošel med nami.

Je res....mestne so najboljše proge. Trenutno imam čas 1:22:2xx. Za vrh bo potrebno še hitreje, saj je bil lani to pole position (za letos pa vemo da so boljši časi).

Tle se je lani tvoja forma pobolšala [ok] upam, da tudi letos. [owje]

Je res....mestne so najboljše proge. Trenutno imam čas 1:22:2xx. Za vrh bo potrebno še hitreje, saj je bil lani to pole position (za letos pa vemo da so boljši časi).

upoštevaje obtežitev?

Vi kar sekajte kolikor hočte tukaj [Jel2] Pomoje je mislil na nesreče, ki jih je bilo lani kar nekaj.

Meni je pa tole ena najmanj ljubih prog. Ne morem pa ne morem pridet v ritem no mater what. Čas je zaenkrat 22:2 :| , čutim pa na vodi da bodo nekateri letos dosegali okoli 21. Vsaj brez kil.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...