Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

...ne kazat s prstom...

V tem primeru sem ga navedel izključno zato, ker sem bil že v dveh dirkah žrtev njegovega kamikaštva. In to mi gre počasi na k...

Vem, da nisem med najhitrejšimi, vendar se tudi od lanske sezone naprej (ko smo bili zadaj res sami začetniki) pozna, da se je kvaliteta voznikov izboljšala in tudi zadaj potekajo dobri in fer boji, enih se pa pač to (fair play in drugo) ne prime, pa vozijo enako kot prvi dan.

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Zaradi osebnih razlogov, v prvenstvu nebo več dirkal Marko Ozmec (Mark24).

Sever, Sukič, Juhant in Dvornik....kaj bo zdaj to, naj nekdo iz njihov ekip sporoči stanje(zaenkrat je samo ekipa AK Dekleva navedla razlog za neaktivnost Juhanta). V nasprotnem primeru bodo izbrisani :D ....za ponoven dvig licence pa bodo morali priložit 1kg mase za čivape :)

MARK24, enako se ti jaz zelo oproščam, tudi sam sm bil še najbolj siten do tebe oz. sem hotel da bi čim več dirkal, res oprosti, pa naj se ti vse skup reši na najboljši način, drš se!!

Bi se zelo strinjal z Markom MA!, ter le dodal še tole:

-če vidiš da ne gre , probaj počakati na nov trenutek, ker en x gre, mogoče tudi ne

-vsaj 1 in 2 krog bi mogla biti strpnost na dosti večjem nivoju

-enako ko gre proti koncu dirke, še bolje treba pazit in nase in še bolj na druge

-za vse skup je samo ena rešitev: strpnost in strpnost in če te kdo rukne, nepomeni da ga boš nazaj ali koga drugega

Niti sam nimam veliko prakse, pa vseeno mi 1 točka pomeni veliko,skor enako kot 5-6 točk itd, tako da sem za taka početja malo razbremenjen in ne grem na nož, raje počakam in se mi mal taktike vsaj 80% obrestuje...

ah sej bo, v Pau bo šele klanje, jaz stavim če bo 14 voznikov na cilju bo velik uspeh!

Jaz trenutno na treningih mogoče pridm 4 kroge cele čez celo progo, oz. d aje cel avto!

ps: ko pravite uuu 60, 80, 100 krogov, šele takrat si upam rečti, da delno poznam progo, čeprav sm jo mogoče že popreje naredil prek 500 krogov, pa vseeno zmer rabim novo vajo, še posebaj za dirko in samo na ta način delno vem , da mogoče pa ne bom zamočil zaviranje itd

Sej bo bolje...moj moto je, samo STRPNOST in mal več vaje-poznavanje proge, treniranje le te proge, ki je za dirko!

Playgame Team išče novega šoferja, kdor bi rad vozil z Hondo Acoord je tole pravi naslov, da nam javi!

Lahko meni in Ale-tu na pm ali meil playgame@email.si

Iščemo še enega šoferja!

ps: Mar24 ko boš zmožen spet voziti, se le javi, lahko že to sezono kot testni, za drugo sezono pa zares!

hja da povem, Dejan Dvornik ne bo več sodeloval v ligi,razlog neusklajen termin naših dirk z njegovimi obveznostmi na treningih karateja .(ga pa karate bolj zanima)

Se pravi mesto je fraj za enga voznika v MODTeam-u

lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...