B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2008 Share Napisano October 27, 2008 no ja ... js se nikol ne ubadam velik s setupi. Mam enga za Q in za dirko, mogoče ga mičken tweakam. Prej bi reku, da je način vožnje tuki eden izmed glavnih vzrokov kot pa setup. Link to post
play 502 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 BTW, kako lahko tako izrabte gume? Od kar imam RACE07 (od januarja), mi je zdej samo enkrat javilo, da imam preveč obrabljene gume. To je blo na Puebli na prvi dirki. Prej nism nikol tega obvestila slišal - sm mislu, da sploh ne obstaja to obveščanje o obrabi gum. nastavitev avtomobila je tista ki ti to naredi, predvsem kvalifikacijski setup uporabljen na dirki (agresivnejši naklon gum, težji avto, ...) če uporabljaš basic setup in malo tweekov na dampers in wind, diferencial... nič pa toe-in, caster in camber boš težko prišel "do tega opozorila".. edino če je problem pri bremzanju in pospeševanju (lock in spin) Mark ma lepo prav :mrgreen: , jaz malo pretiravam in naredim min razliko setupa za dirko, enako imam pomoje drugače narejene zavore in ko je bolj obrabljena guma, bolj prime guma direktno, iz kroga v krog se bolj ustavlja kolo, posledično večja obraba zadnjih gum, ker so bili celo na dirki hudi časi, cca 43xxx, kar je samo nekje za 1s slabše od mojega q časa, pa celo se mi zdi da tm 7-8 krog še vseeno hudi časi... Link to post
PEK 2 291 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Js samo dolijem Q setupu bencin, pa je ze RACE setup.. , ... da ne govorim da mam isti setup za use proge zamenjam samo prestavno razmerje in zadnje krilce. Link to post
play 502 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Js samo dolijem Q setupu bencin, pa je ze RACE setup.. Zanimivo..če bi jaz tako naredu, bi mogu it 8krog v bokse,mogoče treba pa H mal bolj crklat, sm je pa res da z Lacetijem nism toliko spreminjal nastavitev za dirko, men je sm to dobr, da se mi vsaj malo obrestuje, če že delam sam toliko na setupu. Link to post
igi 51 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Js samo dolijem Q setupu bencin, pa je ze RACE setup.. , ... da ne govorim da mam isti setup za use proge zamenjam samo prestavno razmerje in zadnje krilce. Jaz takisto Se mi zdi da je bolj pomembno poznavanje proge kot kaj drugega, in valencijo pač poznam dobro. Pau bo pa druga štorija Link to post
Killer_B 87 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Jst pa skor ne verjamem, da imate za vse proge skoraj isti setup in postavljate takšne čase. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 28, 2008 Avtor Share Napisano October 28, 2008 Sam ti pa si model, najprej na polno vame zaviješ, k sem bil že skor čist vzporedno s tabo, pol pa praviš da ne veš kaj je blo. Dej kr poglej posnetek, jaz sem ga že. Jaz bom že napisal prijavo, sam prijavil bom pa tebe Ja res sem mogoče vate zavil sm zdej pogledal replay. Nisem te videl sploh, sicer bi se lohk pa tud ti mal bl desno umaknu, če sm jst hotu mal lepš linijo v ovink met. To se zdaj čudn sliš sam zapel si me pa ti. Bova pa oba prijave pisala. Ma ti nisi normalen. Kaj pa si, da se ti bomo umikal, če boš ti hotu met lepšo linijo v ovink. Pa bremzal in umikal sem se tut. Sam očitno tut to ni blo dost zate. Si kr rinu. Zajebal si mi celo dirko :!: Te ni izučilo to bremzy?(pod sliki je še text ) Ni a? Prav isto si naredil tokrat...pri ostalih posnetkih...če je kamera nad avtom, da nebo kdo misliv da je kriv Presodite sami par dogodkov. Ma! tam ko te je Pačnik zapel, je pa tud tebe odneslo spet malo čudno, tko da nebi glih reku da je biv on kriv :wink: Ogled Link to post
Mark24 0 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Fantje oprostite mi; letos ne bom sodeloval v prvenstvu; zato te maxl prosim, če me izpišeš iz ekipe playgame racing saj se mi je danes podrl cel svet; izgubil sem osebo ki sem jo neizmerno ljubil in jo spoštoval, a ji tega zaradi svoje zadržanosti in sramu nisem znal pokazat. Ale in Play vama se, zahvaljujem za zaupanje,ki sta mi ga izkazala, in se vama obenem opravičujem, da je prišlo tako daleč kot je prišlo, da sedaj iztapljam iz ekipe. Upam, da me razumete in spoštujete mojo željo; mogoče se pa vidimo naslednje leto oz. naslednjo sezono. Link to post
PEK 2 291 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Se morm v obeh pogledih strinjat z maxlom... Kaj se pa u uzadju dogaja... hehe noro pinball... Mark tebi pa več sreče, pa se vidmo nasledno sezono. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 28, 2008 Avtor Share Napisano October 28, 2008 Mark24 Škoda, na začetku si bil najbolj zagret...upam da rešiš karkoli je že bilo. Drugače pa veš kje smo(za dirkanje) Srečno... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Ogled O fak. In pol je mene strah, da bom dobil veliko kazen, ker sem malce taknil Mejaka. Ka se to dogaja zadej - pa to ne moreš verjet Link to post
Mai 134 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Več bo treba pokazat resnosti.. ne res ne vodi nikamor... razn v prepir in slabo voljo... Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 O fak. In pol je mene strah, da bom dobil veliko kazen, ker sem malce taknil Mejaka. Ka se to dogaja zadej - pa to ne moreš verjet Zadaj se to dogaja predvsem zaradi "mesarjev" kot je Pačnik (letos sem imel priložnost to na svoji koži občutiti vse od začetka sezone), ki a) mislijo, da igrajo Destruction Derby ali b) želijo na silo in za vsako ceno priti do točk. Me pa čudi, da se takim "mesarjem" ne izreče strožji ukrep. Link to post
alesp 4 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 O fak. In pol je mene strah, da bom dobil veliko kazen, ker sem malce taknil Mejaka. Ka se to dogaja zadej - pa to ne moreš verjet Zadaj se to dogaja predvsem zaradi "mesarjev" kot je Pačnik (letos sem imel priložnost to na svoji koži občutiti vse od začetka sezone), ki a) mislijo, da igrajo Destruction Derby ali b) želijo na silo in za vsako ceno priti do točk. Me pa čudi, da se takim "mesarjem" ne izreče strožji ukrep. Ma ku*** ti si mesar ti rineš nekam kjer ni prostora Link to post
Mai 134 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 ... strožji ukrep. noben ukrep ne pomaga.. če kaznovani ne dojame kako se mora obnašat drugič... in to bo z vajo in pa vsekakor in predvsem z povišanjem kulture samega sebe in spremljanjem prometa okrog eden glavnih razlogov je tudi to, je razlika v količini prevoženih kilometrov med nami ogromna, nekateri imamo že lepo zgodovino iz race, race 07 in sedaj GTR evo, drugi pestro karjero v GTR, GTR2, nekaj nas je verjetno igralo tudi GT Legends, in pa legendarne krste na kolesih Legents nekj (lotus, silberpfeil...), četrti spet formulo... ne kazat s prstom ker mislim da se lahko najde za vsakega od nas situacija (večje ali manjše razsežnosti) katera je bila posledica nespametnega, hazarderskega, morda celo agresivnega vodenja vozila.. vsekakor kazni kot so sekunde in kile v končni fazi samo ustavljajo voznike ki so bol ali manj uspešni, kar pa pripomore še k dodatni razliki s tem, [če gledamo samo našo skupnost] top-end vozniki vozijo spredaj (ker je zrak malo tesnejši in še vedno uspešno bijejo boje), manj uspešni pa so zadaj kjer je kvaliteta slaba če ne celo porazna na trenutke, kar pa zopet ni rešitev na dolgi rok. osebno sem mnenja, da mora biti [ta in vse] igre zato da se zabavamo, in kjer je točkovanje in razvrstitve prvo mesto je lahko samo eno, prav tako drugo, tretje in .. zadnje. kvaliteto boste (bomo) izboljšali samo z vajo, pa naj bo to na public serverjih (ker je res panika prevozit celotno dirko da se ne najde nek kreten ki se zaletava namesto vozi), privat dirke, ali pa tekmovanja kot so to naše. ja, dan ima samo 24ur in teden samo 7 dni, čas beži in kar čez noč ne postaneš senna. malo več strpnosti pri prehitevanju, veliko več razmišlanja kje in kdaj lahko prehitimo (kar se dejansko vidi samo po veliko prevoženih race km na progi) in pa ne za vsako ceno rinat nosa tja kjer niti podrazno ne bo pasal vrez macole za pleh & gedore za podvozje... Link to post
Recommended Posts