Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Janko, ni panike :) Sm te vidu že v ogledalu, sam nism vedu kam bi se umaknu pol je pa poknlo.

Q: Po parih krogov naredu čas okol 9. mesta, potem pa mi je nekako ratalo odpeljat par hitrih krogov in sm se uvrstil na 2. mesto, ki pa mi ga je Glavač v zadnjem krogu vzel in tko sem pristal na 3. mestu

R1: Na startu šla vštric z Glavačom, ko kar naenkrat kot raketa prileti mimo Maxelj :shock: Tako sem se cca. 8 krogov vozil za ritjo glavaču in Maxlu, a sem potem naredu napako in se malce po pesku zapeljal. Uspelo mi je 4. mesto obdržat, a mi je 3 kroge kasneje napisalo: Device driver has stopped responding. Ko me vrže nazaj v igro, sem bil že na 6. mestu, na katerem sem tudi zaključil.

R2: Zopet start iz tretjega mesta, kmalu se mi je uspelo prebiti do drugega. Tako sem se vozil za Markom Mejakom. Verjetno ne rabim posebej poudarjat, da mi je vseskozi za ovratnik dihal Janko. Živčen sem bil tako, da se mi še zdej mal noga za bremzat trese :) Tko sem naredu napako in malce taknu Mejaka v zadek in ga je seveda takoj odneslo. Hotu sem ga malce popravit, tko da bi se mu zaletel v sprednji del avta, da bi ga obrnilo v pravo smer, a je verjetn lih pohodu gas in sem ga zgrešil (hvalabogu, da ga nisem v zadnji konec). Nato sem se nekaj krogov vozil na prvem mestu, do že omenjenega incidenta, ko je Glavač zgubu nadzor nad Chevyjem. Tko sva oba zgubila 2 mesti, naprej sta šla Šimenc in Slapar. Nadoknadil sem 2s zaostanka za Šimencom in ga tudi v zadnjem krogu uspel prehitet. Zaključil na 2. mestu :)

Zdej pa sam še čakamo na kazni, da vidm kok mest bom zgubu na drugi dirki...

Drugače pa najboljša dirka do sedaj - vsaj meni. Še bolje bi blo, če mi driver za grafično ne bi zmrznu.

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Kurent a se boš sam prijavil al te morem jaz? [jezik12]

Oprosti, da sm delal prevale ampak avto je bil čisto nevozen. Ker me je Kurent nevem kaj je sploh blo. da sem pr ene 180 na polno v ograjo zleto. [wall]

Sam ti pa si model, najprej na polno vame zaviješ, k sem bil že skor čist vzporedno s tabo, pol pa praviš da ne veš kaj je blo. icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_wall.gif[wall]icon_guns.gif[guns]icon_opa.gif[opa]

Dej kr poglej posnetek, jaz sem ga že.

Jaz bom že napisal prijavo, sam prijavil bom pa tebe [krniki]

Q: srednja žalost

R1: na startu še predn sm kontrolo dobil je bil Kožuh pred mano in precej sm zaostal za tistim, ki bi mogu bit pred mano [Jaoo]:evil: pol me je še Novak prehitel, ki ga nikakor nism mogu nazaj, parkrat je tudi prej bremzal in sm se komaj komaj izognu trku, enkrat mi je tudi rit ušla :) ) proti koncu sm ga spet ujel in ob njegovi napakci tudi prehitel :D

R2: start uspel, pol me je pa Murn zavrtel, zgubu 3 mesta in ko sm lih nazaj dohitel Šimenca me je Slapar odzadi mal v zadnjem ovinku taknu, da sm pol precej zaostal. Proti koncu sm sicer dohitel Glavača sam nikakor nism mogu mimo [wall]:D

zaostanka za Šimencom in ga tudi v zadnjem krogu uspel prehitet. Zaključil na 2. mestu :)

Ta je pa bla malu....res se matram in matram 3 kroge do cilja , sem tako moker ratal, vse me je srbelo, pa še ti Buri si me tako živčenga delal, da res zadna 2 ovinka zgubim 2 go mesto, haa, sm super res, borbe in same borbe, Iigiju pa kapo dol, super q čas in obe dirki!

Ale, men se zdi da ima g. Bremzy res naše Honde zelo rad, če ne on nas, pa mi njega, Bremzy kej si pa bil ti? :o

Q: zanič...15 mesto

R1: leteči štart kar neki...ftw....mene pa voznika na 14. mestu je čist skupaj vrglo....13. voznik pa 20 metrov pred nami...mislim, da je ta leteči štart kr neki in da ne deluje kot bi moral. No nekako sem pristal na 8. mestu in ga kot nor branil pred Mejakom (še dobr da je imel tudi on probleme). Proti koncu sem naredil napako in tako poklonil 8. mesto Mejaku.

R2: Štartal iz 9. mesta in še pred prvim ovinkom prišel do 5. mesta. Nekaj časa v miru vozil in gledal kdaj bo nekdo pred mano naredil napako (Šimenca je nosilo po celi progi). Se mi zdi, da sva se s Trstenjakom ruknila nekje vmes (njega se mi zdi, da je obrnilo), meni pa se je zjebal cel avto, ker me je nato pri vsakem močnejšem zaviranju skoraj obrnilo, tako da sem zgubil 10 mest v enem krogu in predčasno končal dirko (nisem hotel tvegati, da dobim kazni).

Ja ta leteči štart ne dela lih najbolše...Matej, ki je startal iz 13. mesta je bil na ciljni črti skor vsporedno z mano, ki sm z 8. startal :?

@Killer_B: Napake sm delal, k si me parkrat čist presenetu na bremzanju, da sm divje bremzu in brzine metu dol, da mi je rit pobralo :D

Sam ti pa si model, najprej na polno vame zaviješ, k sem bil že skor čist vzporedno s tabo, pol pa praviš da ne veš kaj je blo. icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_wall.gif[wall]icon_guns.gif[guns]icon_opa.gif[opa]

Ja res sem mogoče vate zavil sm zdej pogledal replay. Nisem te videl sploh, sicer bi se lohk pa tud ti mal bl desno umaknu, če sm jst hotu mal lepš linijo v ovink met. To se zdaj čudn sliš sam zapel si me pa ti.wacko.gif

Bova pa oba prijave pisala.

Ja res sem mogoče vate zavil sm zdej pogledal replay. Nisem te videl sploh, sicer bi se lohk pa tud ti mal bl desno umaknu, če sm jst hotu mal lepš linijo v ovink met. To se zdaj čudn sliš sam zapel si me pa ti.wacko.gif

Bova pa oba prijave pisala.

Ma ti nisi normalen. [Joj]

Kaj pa si, da se ti bomo umikal, če boš ti hotu met lepšo linijo v ovink. Pa bremzal in umikal sem se tut. Sam očitno tut to ni blo dost zate. Si kr rinu. Zajebal si mi celo dirko :!: [buzara]

Ne pol nisem rinu, nikamor sam enkrat sm desno mal zavil. Pol sva bla pa že v kontaktu. Nemislim se prepirat, ker ma itak vsak svoj vidik nesreče. Mislim, da sva oba mela pokvarjeno dirko. Sicer od naslednje dirke naprej me pa itak verjetno ne bo več. Pa bo en problem manj. [ok]

ajajaj icon_buzara.gif

polomija na celi črti...

s temi kilami nism mogu prit nikamor,se trudil in trudil pa mi je ratalo le P14 - porazno (a bi mi z PB časom s kilami uspelo šele P12 kar tud ni nič bolje)

R1 in ta naš preljubi leteči štart je zatajil na celi črti saj je desna kolona odletela mimo.. zgubil sem približno 5, 6 mest. Protestiram proti letečim štartom in upam da jih ukinemo (pa ne zato k mam bmwja).

takoj T2 sem prispel vzporedno z Grubelnikom, ki mi je malo prepozno skušal zapreti pot, nisem se ml kam umaknit ni oba sva malo odrinila Tušarja. T5 sem malo sam malo z pomočjo zalockal in pristal po potisku v pesku in so me prehiteli zopet 4, nakar je svoje dodal še pačnik takoj naslednji ovinek ko sem malo postrani malo počez lovil avto in je čisto prepozno z mrzlimi gumami prletel vame in mi 2x popravil karoserijo ter dodobra nastavil podvozje.

preostalo dirko sem lovil Obida, Mirota Novaka, prehitel celo Laščaka in Osmiča v zadnjem ovinku z krogom razmika.

dodobra sem jih tud fasal od grubelnika ko se je zalo neuspešno vključil v T2 nazaj na progo, in mislim da me je ne nDesignov bmw pr "rumeni" tm prehitel... ;)icon_guns.gif

malo boja še z seatom Novaka ki je nakajkrat naredil par napakic a mi je v končni fazi zmanjkalo krogov da bi se pritepel kaj višje kot do P12. Cela žalost.

R2 štartal zelo dobr, prehitel celo mlekarno pa še mal, takoj v T2 malo dotaknil Novaka in ga spustil tudi naprej ( -> Pardon icon_zvizg.gif), seat v boxih (mislim da škraba) se je odrekel mestu na vrhu in tako sem prišel do P6, ki pa ni dolgo trajal.. skoraj je počilo ko je Makselj zalockal bremze v L3 a se je raje odločil za ogled kvalitete peska in me ni zadel (bom narisal večjo tarčo na zadek avta :P)

slapar mi je dodobra dihal za ovratnik in kar dobro sem se boril vse do L5, ko mi je čez kucl v 3sektorju zaštekal volan in tudi sam sem preveril nivo peska, ter pomahal stricu ob progi, mim je šla cela mlekarna in še trstenjak, ajajaj...

L6 zadnji ovinek sem imel zopet izlet - so mi redarji skoraj nalepli inventarno številko za obiske peska... pribremzal sem do zopet P12...

torej... nezadovoljen z dnevom...pa upam da bo v franciji bolje, bom vsaj manj kil mel :D

Ma! a bi ti povzetke pisal k take strelaš :mrgreen:

Jest tud nisem lih navdušen nad eventom...

Q: dobu zadnjih 15min nov setup in se zrinu do P10, več pač ne, groza...

R1: leteči štart = icon_jaooo.gif Še preden dobim kontrolo nad avtom sm že zgubu 4-5 mest... Nadalje se nekak boril (če sploh lahko tako rečem ker se očitno sploh ne znam defenzivno pelat), Grubelnik je izvajal en in isti manever enega za drugim, moram rečt da niso bili lih posrečeni (res da sem mu vrnil, sam nism zihr a sm biw jest neskoncentriran al on ful prehitr na bremzi, moram preverit), no na koncu ostal zelo razočaran brez točk, sem se pa zelo veselil ekipnega uspeha povsem na vrhu [owje]

R2: standing start = icon_ok.gif Dost bolje, pridobil kaki 2-3 mesta, pa pol tud hmal jih zgubu spet [Joj] Sm se določu da se bom lepo peljal pa vidu kaj se bo izcimlo - a ni vrag sm spet zajebu in se je odpeljal mimo moj kolega Tom (sam ker je lih on naj mu bo, pa še zarad njegove napake sem sploh bil pred njim :D ), sej pol je pa Mark mal rovaru tam okol pa sm nazaj na pozicijo pršu :P

Z osebnega vidika žalost, z ekipnega pa svaka čast [it] Slapar se je peljal kot Thompson [dance]

Aja, pa moram se opravičt Obidu ker se nism držal dogovora iz pralnice [Jel]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...