Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Na dirko so uvrščeni: Glavač, Apat, Obid, Šimenc, Murn, Tušar, Vončina, Kurent, Laščak, Osmič, Makselj, Slapar, Mirko Novak, Škraba, Grubelnik, oba Mejaka, Kožuh, Marko Novak, Berlic, Pačnik in Trstenjak

Današnja dirka mi je res bila katastrofa, kot prvo sem dosegel predzadnji čas na kvalifikacijah a sem se vseeno prebil tja do dokaj dobrega 11 mesta, nakar mi je v zadnjem krogu zmanjkalo goriva!!! Race 2 štartam, a mi že po parih sekundah zašteka računalnik [Jaoo] Drugače pa moram rečt da vas je blo kar nekaj, ki ste totalno razturavali na kvalifikacijah in dosegali čase, da me je minilo vozit [Joj]

Tudi z moje strani katastrofa event.

Q: nikakor vseh sektorjev prevozit dobro v enem krogu, tako da sem pristal na 13. mestu.

R1:rolling start me ponesel do brata (8. mesto še preden sem dobu avto pod kontrolo). Bil v boju z kr nekaj dirkači nakar me je menda Grubelnik v rito in me je odneslo naravnost na pesek. Iz pol probal vozit, a sem se kmalu zabil v Vončino ki je delal prevale. Tako sem pristal na začelju. Dirkal sem do konca da sprobam gume za R2 in vse je kazalo lepo, dokler nism v predzadnjem krogu v zadnjem ovinku (ponesreči, ker se nism uspel izognit) ruknu Laščaka (ga je zavrtelo).

R2:Štart iz ozadja ni uspel - prehitel sam eno hondo po travi (icon_joj.gif) in po prvem ovinku že katastrofa. en me je zavrtel ostali pa pol odbijali kot fliper miza. Polomlo suspension in ostal praktično zadnji. Se nekako prebil do 15. nakar mi je zaštekalo in javlo "display driver stopped responding" :evil:

Matej M: a sem se kmalu zabil v Vončino ki je delal prevale. Tako sem pristal na začelju. Dirkal sem do konca.

Oprosti, da sm delal prevale ampak avto je bil čisto nevozen. Ker me je Kurent nevem kaj je sploh blo. da sem pr ene 180 na polno v ograjo zleto. [wall]

[Joj] Murn sori za Race2... sm komej ulovil auto tist ovink... Sj sm te pustu naprej, sam kaj ko si 2 mesta zgubu med tem mojim raketiranjem :(

Race1 maxel... a mas ti kak raketn pogon na rolling startih??? Drugac pa fajn dirka ;)

Race2 polno akcije spet, najvec z murnom ko sva bla kar 2x u T1 vštric... noro :D Pa se enkat sori.

KG so se tukej pa kr orng poznal se mi zdi.. autek ni šou nikamor v 2 pa 3....sad.gif

Bravo Slapar 2x suveren ;D

BRAVO JEST :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kvalifikacije: Neverjetno....še sam nisem mogu verjet [Joj] ...četrto štartno mesto

R1: Na štartu se prebijem na drugo mesto in celo dirko vozim na tem mestu. Sliši se preprosto, sm kaj ko mi je Glavač dihav 12 krogov za ovratnik (celo dirko sva vozila v sekundi razmaka).Reševale so me verjetno njegove kile :twisted: Glavač bi ti rad da me srčni infarkt :shock:biggrin.gif Pa sej me nemorš tok prešvicat kot si me ti danes :lol:

R2: Štart iz 7 pozicije...naredu napako pr prehitevanju Apata, izbral sem raje izletno cono, kot Apata :P Nakar padu za par mest, ki sem jih do konca spet neki pridobil. Končno šesto mesto

Drugače pa BRAVO Slapar 8) , bravo 2mAx Sporting....avto je deloval super...gume,setupi....vse je blo tko kot treba 8)

bol žalostna dirka...

na žalost je bil edini trening gledanje motogp [iz] kar se je v quali. tudi poznalo...štartam tretji od odzadi icon_joj.gif rolling start kar nekej [jezik12]icon_jel2.gif neko čedno prehitevanje!?!

skušal sem se prebiti okoli 10 mesta a sem po par "nesrečah" [Jaoo] z zlomnenim avtom bil predzaden...

drugo dirko zajebu štart in štartal v 2.icon_joj.gif, nekako se izognu nesreči v prvem ovinku...potem še par nesreč in padanje na konec!!

zadjih 5 krogu gledu borbo med prvimi 4mi [ok] in se zabaval v boxih!

ahhh čim prej pozabiti na to dirko! [buzara]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...