Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Jest sm še za manj :D Boljš 16 al ap 14 kot smo tud druge vozil, sploh glede na stanje proge... Je pa res da bi znal bit zarad ekstra krogov še mal bolj zanimivo :D

Bojo začele ekipe razmišljat o postankih? :)

Bolj švoh je to, ker s postankom zgubiš okol 50-60s ... niti prbližn se ti ne splača :)

Na dirki so: Glavač, Bonča, Apat, Obid, Murn, Vončina, Šoster, Makselj, Šimenc, Kurent, Tušar, Marko Novak, Trstenjak, Škraba, Mirko Novak, Dvornik, Pačnik, Kožuh, Slapar, Mervar, Berlic, Grubelnik in Dekleva

"Display driver stopped working and has succesfully recovered" [Jaoo] v prvem krogu prvo dirko. Seveda padel 10s za zadnjega in vsega je bilo konec

Hvala res da si se reccupreiral :roll:[Jaoo]

Čist povprečna dirka (vsaj zame)....nič incidentov (no skoraj)....vendar s kilami in zadnjim pogonom tukaj nisem imel nekaj veliko šans. Sem prilezel iz skoraj zadnjega mesta na 12. in 12. :D

No zdej pa naprej v valencio kjer bom brez kil :D yeeey

Qual: Sm mel še nekej minusa da bi prsu na 2. mesto ampak nism mogu celga kroga lepo odpelat hehe...

RACE1: Dober štart, neki časa mi dihala lučka za vrat ampak sm se je znebu nekak... potem pa le umirjeno fural do konca na 2. mesto, 1. je blo pač rezervirano za Bončo.

RACE2: Velik akcije nekak prišel do prvega mesta ampak naredu napako in Apat je odšel mim... Škoda da me je lučka obrnila v enem od ovinkov, drugač bi mel dost prednosti da bi obdrzal 1. mesto pred Apatom. Ni problema lučka se zgodi... to je pac racing. Drugač pa dobra borba z Apatom in Bončo v zaključku... sm bil salama u sendiču BMWjev.

Čestitke vsem ki so spelal tole drsarijo... :)

"Display driver stopped working and has succesfully recovered" [Jaoo] v prvem krogu prvo dirko. Seveda padel 10s za zadnjega in vsega je bilo konec

Hvala res da si se reccupreiral :roll:[Jaoo]

WTF, isto sranje se je men naredlo v drugi dirki štiri kroge pred koncem. 10s kasneje se znajdem 4 mesta nižje po lestvici. Sam sem se nekak do konca dirke uspel pridrsat na 7. mesto :)

Čez 14 dni pa brez kil, ker kakih incidentov tokrat nisem povzročal, ker sem več al manj osamljen cruizal. Mi je pa ratal gume pršparat, da sm zadnjih par krogov ujel ostale :)

Razočaran da kr boli :evil:

Na kvalifikacijah hitreje ni šlo z tem svincem za ritjo :D

Race1: Glede na to da sm mel neki kilogramov več in da gume ne zdržijo veliko, sem si misliv....kurc bom probal pa z postankom, res da le z menjavo sprednjih dveh gum(kar naj bi pokuril 8 sek +vstop in izstop) končalo se je z prehitro vožnjo po boxih :lol: (črna zastava, ki je potem ne znam odslužit...saj kljub temu da grem v boxe je še zmeri mam)

Race2: Nemočen...ostali so me prehiteval brez kakšnega večjega matranja :roll:

Tud jast naslednjo dirko z malo manj kilaže(mislim da nisem nič ušpiču :D )

Q: Kar ni šlo in ni šlo, ko so bile dodane KG :( tako, da se imel le en povprečen čas [buzara]

R1: Okej solidno dokler so ble gume še gume in se je dal peljat :mrgreen: pol sem pa začel padat iz četrtega na 7. mesto in tam smo tudi ostal [Jel2]

R2: Štart tako slab, da res nevem kaj sm delu [Joj] pol seveda "boj" za Jankotom, grem mimo a ker je on v boju za prvaka ga spustim naprej [ok] pol pride pa super dober šimenc, ki bremza na drugih wohoo [Jaoo] in tam se je moje dirkanje končalo v R2.

Upam, na več sreče v Valenciji [champ]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...