McGoga 2 Napisano October 9, 2008 Share Napisano October 9, 2008 kak je prišlo do ideje, da bi se ta proga vozila, Maxl? Link to post
Mai 134 Napisano October 9, 2008 Share Napisano October 9, 2008 kak je prišlo do ideje, da bi se ta proga vozila, Maxl? brez testiranja Link to post
PEK 2 291 Napisano October 9, 2008 Share Napisano October 9, 2008 Buri tvoje honde nism vidu na gridu... te ni blo? Maxelj: (resolucija je sam za pixel narobe tko da nima veze:P) Tušar (jao vidm da sm dal narobe resolucijo, tak da če boš dal za ozadje bo mau na desni pa levi robov...bom drugic bolso naredu.) play: Pa še mal akcije iz dirk...: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 Ne v Puebli na kvalifikacijah nism bil. Bil sm na dirki v nedeljo. Na obeh. Link to post
McBajs 8 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 Pišuka sam ne glede na vse sm še zmeri pristaš stoječega štarta, mi dost bolj ustreza P.S.: Janko hvala Link to post
play 502 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 Pišuka sam ne glede na vse sm še zmeri pristaš stoječega štarta, mi dost bolj ustreza P.S.: Janko hvala jst bi bil za vse dirke za, da je leteči :mrgreen: :mrgreen: pa vseeno fino orpst vsem katerega sm ruknil itd, prvo dirko dam na 6 krogov benza pa mi zadne 4 ovinke že trokira, na koncu levega ovinka na ravnino,d am kr lepo iz brzine in glih na cilj pridem, sta me 2-3je prehitel v 100m ah druga dirka pa pogreb, ne vem men je setup dobr za 3 kroge, pol pa.... aleš tebi pa kapo dol, prideš zadnjih 15min in narediš lep čas, pomoje boš še za 0,800 zbil, moj rekord doma je že 35.4xxx, počas pa bo.. PEK lepe fotke!! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 kako 1.35.4xx, če maš na kvalifikacijah 1.34.2? Link to post
Ale 472 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 kako 1.35.4xx, če maš na kvalifikacijah 1.34.2? Po moje je mislil 1.33.4. Link to post
play 502 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 ja ja 33....ma sm za dirko bo pa huda tole 14krogov ledu, pomoje bo treba ornk še setup poštimat, pa še ene 2 huda testa naredit, dirke se najbolj bojim, pa a bo prva dirka enako leteči štart? :wink: Link to post
Mai 134 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 ... a bo prva dirka enako leteči štart? :wink: ne, mislim da še nismo dorekli letečega štarta... sicer pa se je sezona že začela tak da kej dost sprememb.. ne pričakujem Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 10, 2008 Avtor Share Napisano October 10, 2008 ... a bo prva dirka enako leteči štart? :wink: ne, mislim da še nismo dorekli letečega štarta... sicer pa se je sezona že začela tak da kej dost sprememb.. ne pričakujem Ma! :arrow: Spremeba je bila samo za prvo dirko, razlog je bil varnostne narave! Sicer pa vsi vemo zakaj si tole napisav ...dost manipuliranja Iz prejšnje dirke: Štart bo iz mesta (če ne se bo vse probalo speštati v prvi ovinek-tudi izjemoma) Torej še to dirko je standing start, nato gremo na letečega :!: Prav tako je damage še zadnjič izjemoma nastavljen na 80% :!: Sicer pa nobeden nič ne pogreša? Tako je...vreme...tudi tokrat bo določeno sončno vreme. Link to post
Mai 134 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 ...Sicer pa vsi vemo zakaj si tole napisav ...dost manipuliranja sorry maxl, ampak si se pa čist zmotu... ne vozim bmwja za to, ker je boljši pri štartu... avgusta niti septembra nism mel časa up-to-date spremlat situacije zato še nism bil prepričan da bomo imeli leteče štarte zato in samo zato sem to napisal... in ni bilo manipuliranje... se vidmo v nedeljo lep vikend & have fun Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 Ko se že ravno govori o vremenu, je kdo razmišljal, kako izvesti tedenske kvalifikacije (ki potekajo, recimo v sončnem vremenu), za nedeljsko dirko, pa je potem napovedan dež. Kako se bodo vrednotili časi, saj je nekdo v sončnem vremenu lahko dober, v dežju pa povsem zanič (tudi zaradi setupa)? Link to post
PEK 2 291 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 A potem bo recmo... RACE1 -> fyling, RACE2 -> standing? Tak kot v resnici Link to post
Recommended Posts