Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Kvalifikacije: Dobu nov setup 5 minut pred dirko...itaq cel drugačen...neki spackav

Dirka 1: Razočaran sam nad sabo...kar sm naredil Šosterju je blo zlo zlo ne lepo :oops: (zasluženo dobim kazen)

Dirka 2: Štart, avti zginejo...WTF....aga linija je spet padla....vozim pol kroga in avti se mi spet narišejo :shock: ...Nato z malo sreče in smole drugih prišel do prve točke :twisted:cool.gif:lol:

Zdej ima pa "FIA" nalogo da si pogleda posnetke prvih treh krogov obeh dirk. KATASTROFA :!:

Kvalifikacije sem se lepo pripeljal na P4, res se mi je vse lepo poklopilo; vključno z sekanjem :mrgreen:

V prvi dirki so me ven butnili x2

V drugi dirki sem pa nabasal na Mirkota (se mi zdi) po tem ko se je zavrtel na progi.

Za pozabit; če se bo pa to še naprej dogajalo [opa] je brezveze da sploh vozim, ker je velik dolgčas spremljat dirko iz boksov :D

dobre dirke!

R1:Dobr štart... dobro skozi dim v prvem ovinku :D

pol pa celo dirko vozil za goranom, bil sem hitrejši... ma enostavno nikjer dovol da bi šel "varno" mimo :oops:

R2: super štart...škoda nesreče z matjažem icon_buzara.gificon_jaooo.gif

pole pa z polomljenim amortizerjem nadaljeval... in skušal prhitet emila...

enkrat sem malo zapretiraval... sory... ma vsaj sem te še naravnal :wink:

če ne pa server je dobro delal! [it]

Qual : Zmanjkalo štroma 10min pred koncem... in ko je prsou nazaj hitro kar se da probam. če se še da konektat pa mi lih uspe. Ampak ostanem brez Q časa... nevem zakaj ne znajo nardit kot v rF, da se te server zapomni... butare od Simbina.

RACE1: Startam 24. in se nekak prebijem do 4. mesta, tut do 3. ni dost manjkal.

RACE2: Še kar uredu štart za FWD pa me prehtita Bonca in še en BMW v 1. ovinek, ampak mi kmal prepustita mesto 4. ko se mal en ob druzga podrgneta. Potem v parih krogih pridem do 1. mesta in nardim 6sec prednosti in sam sparam gume in bencin pol se tistih nekaj krogov do cilja.

Skupno zadovoljen glede na to kako so se Q zacele odvijat... :P

Moja dirka katastrofa. Predvsem se opravičujem Škrabi, ko sem ga butnil ven. Zgrešil točko bremzanja, potem pa samo odblokiral vanjga. Sorry.

Matjaž Murn tista v drugi dirki na začetku je bila prav grda, prav zanalašč si tiščal na gas im me zbil iz tretjega mesta! Takoj za tem sem naredil se napako, ko sem se prav neumno hotel vključiti med avte in končal na zadnjem mestu! Je bila pa zato dirka toliko bolj zanimiva, saj sem se uspel prebiti celo do sedmega mesta, a sem v zadnem (ja zadnjem) ovinku zletel iz proge in ostal brez točk...

popoldne začel dodatno nastavlat setup ampak mi je zmanjkalo časa...

qualy je bil dokaj dober, p3 z kar solidnim časom

glede na to da je seat iz p2 "zginil sem v r1 skušal slediti Bonči a mi je počas in vztrajno uhajal

brez velikih pretresov končal na p2...

r2 je bilo pa veliko akcije, štart mi ni ravno preveč uspel, nakar sem se kar takoj zapletel z Bončo v T1 in jih od zadaj dobil še od Šimenca, kar je zadalo končni potisk obema.. z dodanim aerodinamičnim paketom sem krog za krogom zmanjševal zaostanek in se na koncu uspel uvrstiti na p2 takoj za Glavačem, ki pa mi je preveč ušel in nebi niti še 5krogov pomagalo.

tesni boji so bili skoz, dokaj korektno in brez velikih pretresov...

GR

Ps: nekdo je zginu (poleg Zupana), mislim da Murn & ne vem na katerem mestu je bil...

naj se javi.. da se bo vedlo kako in kaj

Emilo, sorry za tisto. Sam ni blo nalašč 100%. Navajen sem bil tisti ovinek speljat malce hitreje in nisem pričakoval, da te bom sploh zadel. Se resnično opravičujem.

Potem sem isto še Berlica zbil s ceste, ker sem nekaj zmutil z bremzanjem in se ga nikakor nisem mogel izogniti, tko da sva šla oba s proge.

In še tretjič - s ceste spravil Kurenta...

Glede na to, da mi je 2x štart zelo dobro uspel (na R1 iz 7. na 3. mesto - in pol skos do konca na tretjem brez incidentov in na R2 iz 6. na tretje mesto potem, ko sem Emila zrinu :( ) Prva dirka mi je presenetljivo dobro uspela, zaradi druge bi se pa najraje zakopal v zemljo...

Potem sem isto še Berlica zbil s ceste, ker sem nekaj zmutil z bremzanjem in se ga nikakor nisem mogel izogniti, tko da sva šla oba s proge.

Tisto sem bil jst ne Berlic [smoke]icon_ok.gif

se mi je pa zdelo da nisi prehitavu ma neki zamudil z zavorami... ker me je odbilo do ograje [Joj]

PS: Domen kaj ti si vozu ?!?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...