Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

....mislim da te opozori samo takrat če maš nogo na gasu, če pa spustiš pedalko pa mal kasnej daš gas te pa ne opozori, no saj pr men sm to opazu, verjetn je kao naštiman tako da ni sekanje če brez dodajanja gasu sekaš kr kao ne pridobiš cajt, če pa kao z gasom sekaš te pa opozori.....no saj jst tako mislim!še kakšno drugo mnenje?

Mene je opozorilo 1x k nism skor nič sekal, ko sem pa pretiraval pa ni blo neč..pomoje sem pa gas držal k če ne ostanem u pesku. Sem pa vidu da folk se sploh ne trudi več ostat na progi pa seka kr vse ovinke šikane ki lahko :?. Moje mnenje je, da bi mogli dodatno ukrepat komisarji po dirki, k to je že pretiravanje :evil:

.....ja jst mislim pa tako ne, da tud tisti najboljši časi k jih majo drugje po svetu so po mojem narejeni s tem sekanjem, tako da ne vem zakaj bi neki prepovedal kar vsem prinaša prednost? itak pa če preveč hiter prletiš ne boš mogui spelat naslednjega ovinka ker te bom vn vrgel.....no v glavnem jst še zdej mislim da če te igra ne opozori pa da če od same igre ne dobiš kazni pol kle nimamo sploh kej se pogovarjat, moral pa bi se pozanimat v kakšni drugi ligi kako majo to poštiman oziroma če majo sploh?

Sej na začetku se še da peljat normalno, potem na koncu ko so slabe gume, je pa vsakič dilema a se bo pošlo :oops:

Je pa problem potem pregledovat kdo je,pa kdo ne, pa kolko je sekav....Osebno probam zvozit šikano, se pa kdaj tudi ne pogre, je pa res da nekateri tudi probajo ne :|

Bomo pa v Imoli tolk bolj nafu*** [krniki]

Hja, sem malo sešteval, odšteval.....

Trenutno so uvrščeni: Bonča, Mervar, Osmič, Trstenjak, Šimenc, Zupan, Matej Mejak, Mirko Novak, Jani Šoster in Kožuh kot deseti z časom 1:23.812

Hitri so tej "kvalifikanti"... :roll:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...