mAxL 1 106 Napisano September 30, 2008 Avtor Share Napisano September 30, 2008 Aja server je bil postavljen na optiki 20/20 Link to post
alesp 4 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 in ki bama vidl kdu se je kvalificirav a bu triba računat pa ene stran adbivat al KAK Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 30, 2008 Avtor Share Napisano September 30, 2008 Trenutnu si na 10. mistu...kar te še uvrsti na dirka, sm morš računat da jih kr neki ni vozilo(lohk v četrtk al pa v nedeljo vozjo še). Link to post
Killer_B 87 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 Ne bi rad izpadel kot kak težak....sam Pačnik.....dej spremen si nick v polno ime in priimek prosm. Čisto vsi so si spremenili ne vem zakaj moraš biti izjema. Link to post
alesp 4 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 če te mot pa ne gledat Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 Ja, je bilo kar uredu, server je delal kot se gre. Fantje se počasi res privajajo in vse skupaj že zgleda bolj kot pravo dirkanje - pohvalno. Ja glede imen in priimkov - so pač obvezna, brez izjem, pa prosim male tiskane črke razen začetnic. Link to post
Oxy 11 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 Kdo od teh 12 je že kvalifikant na dirko ker tukaj je blo veliko tistih ki so med tistimi 15 ki so že direkt na dirki Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 1, 2008 Avtor Share Napisano October 1, 2008 Glavač, Apat, Tušar, Slapar, Novak, Berlic, Vončina, Obid, Laščak, Kurent, Marko Mejak, Murn, Makselj, Dekleva in Osmič. Mal bo treba pogledal vsakič, kdo je pa kdo ni... V prvenstvu je dost tudi samo priimek (tudi piše v pravilniku)...je pa seveda zaželjeno tudi ime Link to post
play 502 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 Aja server je bil postavljen na optiki 20/20 Laufalo je res v piko, meni je sm en x šteknlo, ko grem iz boksov, sej to mi dostikrat, drugače pa je delalo res dobro.. kje pa jaz svoje velke črke spremenim, tam v profilu ali v igri?Mamm ime in priimek z velko napisano? Link to post
Mai 134 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 kje pa jaz svoje velke črke spremenim, tam v profilu ali v igri?Mamm ime in priimek z velko napisano? nov profil moraš ustavarit... spreminjanje imena ne gre (vsaj ne na lep in čist način) Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 Pomoje pa gre... na windows desktopu odpri en iskalnik (Explorer ali win comander), poišči race07 direktorij in kjer imaš player (tvoje ime notri) si ga spremeni. Se mora potem tudi v špilu. Ali na ustvari now profil, pa skopiraj not vse setupe in ostalo. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 Pomoje pa gre... na windows desktopu odpri en iskalnik (Explorer ali win comander), poišči race07 direktorij in kjer imaš player (tvoje ime notri) si ga spremeni. Se mora potem tudi v špilu. Ali na ustvari now profil, pa skopiraj not vse setupe in ostalo. Jap....jst sm tudi tako naredu....v špilu imaš mapo s svojim imenom.....sam ime te mape spremeniš in dela vse v redu.....drgač pa ne škodi, če si narediš kakšno backup kopijo Link to post
play 502 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 No za koga je spet dobro da gre na četrtkove q, jaz sm s tem računanjem malo zmešan, pa se mal bojim?(mal me moti to, da vozijo tisti ki so že, pa vseen)-tisti ki gre na 2x q, pa da v 2 naredi bolji čas, se mu ta šteje? Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 1, 2008 Avtor Share Napisano October 1, 2008 Lahko...italjani mislim da majo da lahko od pondelka do četrtka skozi voziš Sicer pa za prihodnje dirke, mislim da bo čisto dovolj samo ob četrtkih in nedeljah kvalifikacije Link to post
play 502 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 mAxL maš slučajno shranjene prve q, katere so bile v nedeljo?bi blo fino če bi jih tudi nalimal na forum.. Link to post
Recommended Posts