Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Ja, je bilo kar uredu, server je delal kot se gre. Fantje se počasi res privajajo in vse skupaj že zgleda bolj kot pravo dirkanje - pohvalno.

Ja glede imen in priimkov - so pač obvezna, brez izjem, pa prosim male tiskane črke razen začetnic.

Glavač, Apat, Tušar, Slapar, Novak, Berlic, Vončina, Obid, Laščak, Kurent, Marko Mejak, Murn, Makselj, Dekleva in Osmič.

Mal bo treba pogledal vsakič, kdo je pa kdo ni...

V prvenstvu je dost tudi samo priimek (tudi piše v pravilniku)...je pa seveda zaželjeno tudi ime

Aja server je bil postavljen na optiki 20/20 icon_smoke.gif[ok]

Laufalo je res v piko, meni je sm en x šteknlo, ko grem iz boksov, sej to mi dostikrat, drugače pa je delalo res dobro..

kje pa jaz svoje velke črke spremenim, tam v profilu ali v igri?Mamm ime in priimek z velko napisano?

kje pa jaz svoje velke črke spremenim, tam v profilu ali v igri?Mamm ime in priimek z velko napisano?

nov profil moraš ustavarit... spreminjanje imena ne gre (vsaj ne na lep in čist način)

Pomoje pa gre... na windows desktopu odpri en iskalnik (Explorer ali win comander), poišči race07 direktorij in kjer imaš player (tvoje ime notri) si ga spremeni. Se mora potem tudi v špilu.

Ali na ustvari now profil, pa skopiraj not vse setupe in ostalo.

Pomoje pa gre... na windows desktopu odpri en iskalnik (Explorer ali win comander), poišči race07 direktorij in kjer imaš player (tvoje ime notri) si ga spremeni. Se mora potem tudi v špilu.

Ali na ustvari now profil, pa skopiraj not vse setupe in ostalo.

Jap....jst sm tudi tako naredu....v špilu imaš mapo s svojim imenom.....sam ime te mape spremeniš in dela vse v redu.....drgač pa ne škodi, če si narediš kakšno backup kopijo :D

No za koga je spet dobro da gre na četrtkove q, jaz sm s tem računanjem malo zmešan, pa se mal bojim?(mal me moti to, da vozijo tisti ki so že, pa vseen)-tisti ki gre na 2x q, pa da v 2 naredi bolji čas, se mu ta šteje?

Lahko...italjani mislim da majo da lahko od pondelka do četrtka skozi vozišsmile.gif

Sicer pa za prihodnje dirke, mislim da bo čisto dovolj samo ob četrtkih in nedeljah kvalifikacije

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...