Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Js pa nobene gužve nism mel pa še vseen nism mogu bolšga cajta odpelat :( pi*** sm slap!

Ah kako da nis mel...men se je res zdelo da je guzva non stop, še ko sm pred konc kroga odnehal, da imam rezervo, pa je spet en čist zamano, ma če mam slab dan, me moti, če je en zamano 100m ali pred mano, ahhh, sej bo...(sm če bo tako slabo, se še med prvimi 25 ne bom uvrstu) [ok]

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Fantje ..... ta sezona bo hudičevo dobra!

Celo dirko nas je bilo 5 na kupu .... bumper to bumper .... sej ne moreš verjet kako smo izenačeni ratali ... in to ne neki počasni časi krogov .... vsi do roba .... sej bo kot na pravih dirkah .... mesta se bodo odločala samo po napakah.

Mejaku pa se opravičujem, ker sm ga prou svinsko zbil na začetku .... čez cel zaslon sem imel samo njegov zadnji del avta in nisem skoraj nič videl .... to mi še dela probleme in bom moral odpravit.

Mejaku pa se opravičujem, ker sm ga prou svinsko zbil na začetku .... čez cel zaslon sem imel samo njegov zadnji del avta in nisem skoraj nič videl .... to mi še dela probleme in bom moral odpravit.

Problema biti ne ;). Drugič pogledaš mal levo pa desno pa greš vzporedno z linijo pa se izogneš polnemu bumu :). Sem pa res kr precej zgodaj bremzal, k nism hotu se štulit s hondo v prvi ovink :).

Sicer pa imamo zato treninge, da se mal naučimo kje ga serjemo in kje smo dobri, tako da vemo kaj delat na pravi dirki - v nedeljo je blo vse korektno in upam da bo tudi naslednjo tako s strani vseh in mene seveda :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...