Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

......a na kvalifikacijah se da večkrat nastopit?al samo enkrat?se pravi če se mi dons ne uspe kvalificirat, lahko probam v četrtek in še v nedeljo?

Maxl, kaj ja?

Se lahko nastopi 1x od treh predkvalifikacij ali na vseh treh (šteje se pa najboljši čas)?

Kvalifikacije bodo v torek, četrtek in nedeljo med 20:00-20:30.

Se pravi že danes q od 20.00h do 20.30h 30.09?? :mrgreen:

A se lahko prestavijo v torek in četrtek od 20.30 do 21.00 ker pridem domov ob 20.20.

Kako se pa šteje najboljši čas....kot pri rfactorju? Si špil zapomni najboljši čas? Aja...kaj to velja zdaj za vse al je prvih 15 že not.

Vi samo tišite :D Za vse ostalo, bomo ži mi porihtali...drugače pa nebo kot rfactor...bo kr screen naliman na forum pa bo...

hehehehe res si dosledn ADMIN pohvalno ja,je pa zelo mal verjetnosti da bo men kdo to krono odvzel.vendar pustimo se presenetit.

lp MirO

mnde nimaš že abrahama, :mrgreen: :mrgreen: hecam te,sm gasa...

Jest sm tud mal zbegan zdej pa sm edn od organizatorjev :D Kako je zdej, a bojo kvalifikacije glede na skupno uvrstitev v tekoci sezoni al glede na uvrstitev iz posamezne prejsnje dirke :?:

Nekak sklepam da je prva opcija tista prava?

Mja, gužva bo tako al tako, sam na q bi tisti ki kej zejebete (ne mislim sam 1 desetinko zaradi manjše napakce, ampak da greš kej vn al kej podobnega..) lahko se pol umaknli malo drugim..

Na štartu pa mal levo desno gledat k včer sem dvakrat na travo pri zidu zapeljal - that includes you too Bonča ;)

Ostalo je blo pa super in upam da bo tako tudi na zaresnih dirkah :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...