B_U_R_I 3 290 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Grubelnik je 17 ... A.Golja pa ne vem če vozi k je 15 star Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Js sm opazu, da hondaši sploh nismo konkurenčni Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 29, 2008 Avtor Share Napisano September 29, 2008 Vprašanja?... Link to post
alesp 4 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Brezveze zej pa sploh nam na nbeni dirk sm vidu že učiri Link to post
PEK 2 291 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Ja blo je kul, ko smo bli enkat na Bončovem serverju. Fajn dirkanje, fer in vse. Z Novakom vem da sm se eno dirko matral ko pr norcih Ni problema je blo vse u mejah normale in odlično za furat . Za drugič pa 2x lah spremenis smer na ravnini ne veckrat hehe Pa ko sem enkat ob strani z 2/3 svojga auta tut ne zapirat proti travi, ker pol mi sam se trava ostane heehe Ampak ni pene blo je hudo na fertik. Bo letos velik bl zanimivo. Res pa je da morm še velik bremzanje natrenirat pri tem auteku... Bremzal sm velik prej kot vsi pa še se mi je komaj izšlo ni mi jasno... Mitja je pa itk razred zase. Če bi jst probal tak pozno zabremzat... ja... ni šans da en ovink spelem Sva mela fajn borbe ampak se je več al manj igrau z mano, bi lah fural velik hitrejš kot jst.. Link to post
A. Golja 1 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 sm 15 ja sam ne vozim sm pa hotu...sam pol se je neki zapletlo in nism dobu orig. špila itd... Link to post
igi 51 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Ja, jaz sem zgleda najstarejši, razen če Zoran še vozi? Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 29, 2008 Avtor Share Napisano September 29, 2008 Mislim, da ti je prav danes nekdo prevzel krono (ekipa še ni dodana, tako da ne gledat ) Link to post
play 502 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 Js sm opazu, da hondaši sploh nismo konkurenčni ma nekje je en keč, ima kdo qlifikacije, da bi sliko nalimal, ker od recimo 15 mesta do 5tega ni blo veliko razlike, mislim da je blo kr veliko voznikov v 1sekundi, sam sem mel na q vseh 12 krogov totalno guzvo, zmer me je neki nerviralo, res 25vozil na q je kr že guzvica, morš lepo gledat kdaj sploh greš iz boksov, čeprav 2 H so bile kr dost dobre, ogoče pa tudi proga ni čist za H neki ji fali in meni se zdi da samo oprijem, drugo je vse dost vredu, meni sm ni jasno zakaj sm na q vozil za 0,800s slabše čase, res da mi je fino štekalo pa vseen, ni šlo in ni... :cry: Link to post
Killer_B 87 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 Sej to je glih fora....da morš taprav cajt ujet da greš hiter krog delat. To ti je realno...ne pa da si sam na progi cel cajt. Men se zdi, da se s 25 dirkači šele počasi približujemo realizmu (vsaj kar se tiče gužve). Znalo se bo zgodit, da sploh ne boš naredil najboljšega kroga, ker si mel cel cajt gužvo. Drgač pa vsak ve, da pred koncem kroga malce popustiš s tempom tako da ti dirkač pred tabo malce pobegne in imaš več prostora. Link to post
play 502 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 Sej to je glih fora....da morš taprav cajt ujet da greš hiter krog delat. To ti je realno...ne pa da si sam na progi cel cajt. Men se zdi, da se s 25 dirkači šele počasi približujemo realizmu (vsaj kar se tiče gužve). Znalo se bo zgodit, da sploh ne boš naredil najboljšega kroga, ker si mel cel cajt gužvo. Drgač pa vsak ve, da pred koncem kroga malce popustiš s tempom tako da ti dirkač pred tabo malce pobegne in imaš več prostora. Ja itak, sej to nekak vsi upoštevamo, mene je bolj motilo, gledal sm da bo čim bolj prazno pa ni blo, en običen krog ja, v 1 hitrem že guzva, s tem da vozim skor vedno max 4 hitre kroge in zmer me je kej motilo, pa tudi celo določeni iz boksov še vedno negrejo prou lepo, pa vseen no, bolj se mi zdi, da sm mel slab dan+nogo fino zmatrano.Ker čas bi mogu bit še vsaj 0,600 dol..sej bo.. Link to post
play 502 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 Kvalifikacije bodo v torek, četrtek in nedeljo med 21:00-21:30. Se pravi že danes q od 20.00h do 20.30h 30.09?? :mrgreen: Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 30, 2008 Avtor Share Napisano September 30, 2008 Tako je... Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 Ja, naredi si več placa preden začneš hiter krog... zgleda da ti ne uspeva najbolje to. Recimo jst pa sem odpelu 8 krogov, ma od teh jih je bilo 6 pod 1.23, se pravi da (skoraj) brez gužve. Malo bolj moraš biti pazljiv kje so drugi, in kdo sploh so. Je pa res, tudi srečo moraš imeti , pa še nekaj, tisti ki so v out ali in krogu PROSIM, ne voziti prepočasi, ker tako ovirate ostale. Pa umikajte se iz idealnih linij, če niste v hitrem krogu. To je to. Pa bo. Link to post
justmrw 0 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 ......a na kvalifikacijah se da večkrat nastopit?al samo enkrat?se pravi če se mi dons ne uspe kvalificirat, lahko probam v četrtek in še v nedeljo? Link to post
Recommended Posts