Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Ja blo je kul, ko smo bli enkat na Bončovem serverju. Fajn dirkanje, fer in vse. Z Novakom vem da sm se eno dirko matral ko pr norcih :) Ni problema je blo vse u mejah normale in odlično za furat :).

Za drugič pa 2x lah spremenis smer na ravnini ne veckrat hehe :) Pa ko sem enkat ob strani z 2/3 svojga auta tut ne zapirat proti travi, ker pol mi sam se trava ostane heehe :) Ampak ni pene blo je hudo na fertik. Bo letos velik bl zanimivo.

Res pa je da morm še velik bremzanje natrenirat pri tem auteku... Bremzal sm velik prej kot vsi pa še se mi je komaj izšlo ni mi jasno... :) Mitja je pa itk razred zase. Če bi jst probal tak pozno zabremzat... ja... ni šans da en ovink spelem :) Sva mela fajn borbe ampak se je več al manj igrau z mano, bi lah fural velik hitrejš kot jst.. :P

Js sm opazu, da hondaši sploh nismo konkurenčni [wall]

ma nekje je en keč, ima kdo qlifikacije, da bi sliko nalimal, ker od recimo 15 mesta do 5tega ni blo veliko razlike, mislim da je blo kr veliko voznikov v 1sekundi, sam sem mel na q vseh 12 krogov totalno guzvo, zmer me je neki nerviralo, res 25vozil na q je kr že guzvica, morš lepo gledat kdaj sploh greš iz boksov, čeprav 2 H so bile kr dost dobre, ogoče pa tudi proga ni čist za H neki ji fali in meni se zdi da samo oprijem, drugo je vse dost vredu, meni sm ni jasno zakaj sm na q vozil za 0,800s slabše čase, res da mi je fino štekalo pa vseen, ni šlo in ni... :cry:

Sej to je glih fora....da morš taprav cajt ujet da greš hiter krog delat. To ti je realno...ne pa da si sam na progi cel cajt. Men se zdi, da se s 25 dirkači šele počasi približujemo realizmu (vsaj kar se tiče gužve). Znalo se bo zgodit, da sploh ne boš naredil najboljšega kroga, ker si mel cel cajt gužvo. Drgač pa vsak ve, da pred koncem kroga malce popustiš s tempom tako da ti dirkač pred tabo malce pobegne in imaš več prostora.

Sej to je glih fora....da morš taprav cajt ujet da greš hiter krog delat. To ti je realno...ne pa da si sam na progi cel cajt. Men se zdi, da se s 25 dirkači šele počasi približujemo realizmu (vsaj kar se tiče gužve). Znalo se bo zgodit, da sploh ne boš naredil najboljšega kroga, ker si mel cel cajt gužvo. Drgač pa vsak ve, da pred koncem kroga malce popustiš s tempom tako da ti dirkač pred tabo malce pobegne in imaš več prostora.

Ja itak, sej to nekak vsi upoštevamo, mene je bolj motilo, gledal sm da bo čim bolj prazno pa ni blo, en običen krog ja, v 1 hitrem že guzva, s tem da vozim skor vedno max 4 hitre kroge in zmer me je kej motilo, pa tudi celo določeni iz boksov še vedno negrejo prou lepo, pa vseen no, bolj se mi zdi, da sm mel slab dan+nogo fino zmatrano.Ker čas bi mogu bit še vsaj 0,600 dol..sej bo..

Ja, naredi si več placa preden začneš hiter krog... zgleda da ti ne uspeva najbolje to. Recimo jst pa sem odpelu 8 krogov, ma od teh jih je bilo 6 pod 1.23, se pravi da (skoraj) brez gužve. Malo bolj moraš biti pazljiv kje so drugi, in kdo sploh so.

Je pa res, tudi srečo moraš imeti , pa še nekaj, tisti ki so v out ali in krogu PROSIM, ne voziti prepočasi, ker tako ovirate ostale.

Pa umikajte se iz idealnih linij, če niste v hitrem krogu.

To je to. Pa bo.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...