mAxL 1 106 Napisano September 28, 2008 Avtor Share Napisano September 28, 2008 Zdej je Bonča na vrsti :mrgreen: pridte notr Link to post
Emilo 1 Napisano September 28, 2008 Share Napisano September 28, 2008 Kot da bi hoteli v Bocvani postaviti server, prav nikomur ne dela Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 28, 2008 Share Napisano September 28, 2008 Vsi gor na server! test Link to post
bremzy 0 Napisano September 28, 2008 Share Napisano September 28, 2008 Jaz mam 20/4 pa ste rekli da je skakalo. Morm sam preverit, če ej mel sosed kake torrente prižgane. Link to post
igi 51 Napisano September 28, 2008 Share Napisano September 28, 2008 Delal je kot urca. Samo v prvi dirki so za neki časa spet časi zginli, drugač pa v redu Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 29, 2008 Avtor Share Napisano September 29, 2008 Ja škoda za včeri Je bil pa vsaj en množičen trening. Mislim pa da je bla dirka do takrat kr na visokmu nivoju, no ja....vsaj jast nisem videl kakšne večje nesreče. Dirka je tako prestavljena na 5.10.2008, 21:00. Je bil pa server maximalno zaseden, tako da naj bi jih bilo v nedeljo še več(par jih je manjkalo včeraj)...tako da bodo potrebne kvalifikacije...info sledi... Pa mislim da ma še par folka za porihtat prijavo (skin, licenca,...) Link to post
Killer_B 87 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Včerej je bila tista ta druga dirka (testna) prou supr...nč ni štekalo pa še full napeto je bilo. Nekako je prišlo do tega, da se je Glavač vedno za mano pojavil. Pol me je pa "gonu" k norca. Jst pa ves presran spredej pa skos nazaj gledal. Se pa mu opravičujem, če sm ga preveč svinsko zapiral...sam ga nism hotu mimo pustit Potem se je pa še Trstenjak vmešal. Drgač se mi pa zdi teh 14 krogov zelo v redu. Nekak imam setup s katerim sem še kar v redu gume obdržal na koncu. Sm pa opazil, da se je novi dirkanja zelo izboljšal. Če voziš brez napak celo dirko, mogoče pridobiš kakšno mesto. Zelo težko je ujeti voznike pred sabo. Aja...pa prvi ovinek je bil zelo pohvalno izpeljan...lani se nas je pol obračalo, zdej pa nisem opazil nekih preveč hudih vragolij. Zanimivo se mi je zdelo tudi to, da se je malce premešal vrstni red dirkačev. Bonča se mi zdi, da je bil 5. glavač pa za mano (okoli 10. mesta)...kar bo malce bolj uravnovesilo sezono (seveda, če to ni bilo samo naključje....za Glavača vem, da je 2x vun letu). Pa še povedat morm da sem zelo zadovoljen z obema dirkačema NDESIGN RACINGA, ker sta se supr uvrstila, tako na kvalifikacijah kot na dirki (še posebaj Emil). No...zdej grem pa spet nazaj delat...me tle že grdo gledajo Link to post
obes 0 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Drgač se mi pa zdi teh 14 krogov zelo v redu. Nekak imam setup s katerim sem še kar v redu gume obdržal na koncu. Sm pa opazil, da se je novi dirkanja zelo izboljšal. Če voziš brez napak celo dirko, mogoče pridobiš kakšno mesto. Se strinjam da je 14 krogov dobro...sem pa na prvi dirki šel v dirko kar z setupom za quali. in bencina za 16 krogov do sedmega kroga je šlo dobro...iz 9 na 5 mesto po 10 krogu sem bil pa že 15 tako da sem do zadnje dirke (testna) nekako uštimal in je velika razlika v zadnjih krogih če uspeš rešit gume (2 sekundi razlike) še dodatna skrb več kot lani je pa res da me rešava štart... ker tam največ pridobim... tako da upam da ostaneta oba štarta z mesta Link to post
play 502 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Najstarejši je pa Obid 32let, kdo je pa najmlajši? Link to post
play 502 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Najstarejši je pa Obid 32let, kdo je pa najmlajši? Sukič 16let, pol manj :mrgreen: Link to post
igi 51 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Jaz moram pa štart še mal pogruntat.. Včer na vseh dirkah izgubil vsaj 4 mesta, na zadnji celo iz 1. na 6. ali 7., pa sem potem vseen nekak prišel na 2. Je pa mal grozljivo že, kamorkoli pogledam okol sebe, sami BMW-ji Link to post
McBajs 8 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Najstarejši je pa Obid 32let Ne vem ne vem ce bo to drzalo... Link to post
bremzy 0 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Hehe, jz sem opazil, da smo edina ekipa ki vozi Lacetti-je Link to post
Recommended Posts