Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

LOL; ma kaj se eni grejo. Fantje, to je dirkanje! Če nas je preveč, je pač treba narediti nekaj za eliminacijo - vsi pač ne morejo biti na glavni dirki.

Kolikokrat sem imel jaz takšna redtekmovanja v raznoraznih ligah... pač če je preveč folka, je treba nekaj se izmisliti in pomoje je to zelo dobra ideja.

Druga je da se naredi dva razreda (boljši in slabši ali hitrejši in počasnejši) ter se dirka po dve dirki hkrati. Samo zato spet rabiš 2 serverja.

Ker nas ni tko zelo preveč, menim da je to najboljša ideja trenutno.

Tudi jst sem imel v Italjanskem prvenstvu kvalifikacije in sem bil čisto tiho, ker sem že od vsega začetka vedu da bojo :wink:

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Jst prvič peljem progo ponavadi na kvalifikacijah al pa morda pol ure prej, zato se najbrž nikoli ne bom uvrstil na dirko.

Ni panike Igor, še zmeri smo probal zrihtat tako da je čim boljše za vse (z normalnim dialogom seveda!)! Sej kvalifikacije niso na voljo samo ob nedeljah...lahko naredimo tudi v tednu pred dirko kakšnen uradni trening(še povečalo se bo število dirkačev na treningih in stem povezana etika), na katerem se ti bodo že upoštevali časi na kvalifikacijah(ki bodo že veljali za nedeljo)...nato pa sledi še dirka za malo treninga....preprosto in prijetno z koristnim!

Deklevci, res se 100% zjasnite a boste dirkali ali ne?

Če bodo bile kvalifiakcije pred dirko, potem nebi smelo bit omejitev ekip in dirkačev, ker tiak bi se na dirko kvalificiralo tolikor kuker se jih pač lahko (25). Lahko bi se prijavilo 50 voznikov v WTCC (recimo 20 ekip) in bi blo; nebi bilo omejitev na 30 dirkačev, 10 ekip. :wink:

Če bodo bile kvalifiakcije pred dirko, potem nebi smelo bit omejitev ekip in dirkačev, ker tiak bi se na dirko kvalificiralo tolikor kuker se jih pač lahko (25). Lahko bi se prijavilo 50 voznikov v WTCC (recimo 20 ekip) in bi blo; nebi bilo omejitev na 30 dirkačev, 10 ekip. :wink:

Good point

kako boš spravu 50ljudi željnih kvalifikacij na 25slot server?!?

to bi tud js rad vedu...

Sej kvalifikacije niso na voljo samo ob nedeljah...lahko naredimo tudi v tednu ...

Ej to je briliantna ideja! Itak so lahko kvalifikacije v tednu, se postav server za 2 uri (Kruh je že omenil v prejšnjem postu- podobno kot pri Cliotu), omeji se število krogov (nevem, prib. 10-12 krogov) in to je to. Najhitrejših xx se uvrsti na dirko poleg že 15-ih uvrščenih.

Dosti bolje kot pa n nedeljo pred samo dirko. Jaz bi to uvedel že za 2. dirko sezone, za Curitibo pustimo tako kot je, ker je teden že mimo (pa še jaz ne bom imel dostopa do pc-ja za vikend, na dirko pa pridem).

Upam da ne bojo med tednom kvalifikacije, ker bo res na tesno s časom. Šiht večinoma popoldne, zdej bo še fax. Naj bo vseskup v nedeljo, kdor pa ima čas med tednom pa se zmenite za proste treninge...

Kolikor vem dela server na povezavi 10/10mb,in 25 driverjev;hm ta bo pa lepa.

Že kr vidm kolk bo izgovorov v bljižnih srečanjih na račun laga,saj tudi bo pri tej zasedenosti.

lp MirO

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...