Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Na nekaterih dirkah bo nastavljeno vreme in ne bo changable! Tako da bo v sredo pisalo ali bo dry,wet ali changable!

Meni pa to ni všeč! Pole ni fora vremena, če se vsak pripravi na to! Malo brezveze! Lahko bi vsaj pisalo verjtnost dežja v % (naprimer, Curitiba, v soboto za trening se pričakuje dež. Po napovedih je verjetnost dežja 45%. V nedeljo v času dirke pa nas po napovedih vremenoslovcev časa sončna dirka)

To bi vsaj dalo malo čara, čene je đabe imeti spljoh vreme!

mAxL, premisli!!

Kako je zdej situacija pri prijavah?---se lahko se kam prijavim al pa me kakšna ekipa sprejme k sebi. Vse bi vozu razen bmw malo manj rad.

LP Igor

Včirajšni post Maxl-a:

Mervar naj gre v ekipo BURIta

Cupo je rekel da bo pa samo kakšno dirko odpeljal,ker nima časa.

Drugače je vse polno...

Kk je zdej to, Severja ni nikjer?wacko.gif Zdej dejstvo je, da se je reklo da imajo prednost vozniki iz prejsnje sezone :arrow: a to pomeni da Severja z nekom zamenjamo (glede na to da je - res da nekoliko pozno - izrazil zeljo po udelezbi)? Jaz bi ga dal nekam, pa novinca postavil kot rezervo.

Zdej dejstvo je, da se je reklo da imajo prednost vozniki iz prejsnje sezone :arrow: a to pomeni da Severja z nekom zamenjamo (glede na to da je - res da nekoliko pozno - izrazil zeljo po udelezbi)? Jaz bi ga dal nekam, pa novinca postavil kot rezervo.

Glede na to, da ni nikjer napisano do kdaj moraš "izrazit željo po udeležbi", mislim da bi bilo ka treba to narest [ok]

Če pa kateri od ekip manjka kak dirkač, lahko vskoči kot tovarniški. Npr. pri AK Elektrodekleva bo samo en štartal v Braziliji, ker bosta dva na eni drugi dirki v Avstriji... Lahko tudi pri nas odpelje prvo dirko.

Predlagam, da se vsako sredo pred dirko pobere prijave za določen vikend. Da se vedno preštejemo kolk nas bo.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...